PetriCZECH Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 Zdravím. Nikde jsem to téma u Karoqu nenašel (snad jsem se koukal pořádně), takže založím vlákno. Karoq Sportline - zástěrky/lapače nečistot, ano nebo ne? Nemáte někdo foto, aby se člověk podíval, jak to případně vypadá? U Octavie jsem nepolemizoval, u Karoqu Sportline nevím, když jsou lakované plasty atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 Mám je jen na předku a vypadaji OK. Viz moje stránka Karoq scout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 9. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2020 Už jsem našel, dokonce i u uživatele @trogar .... díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
REALista Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 Připlatit si nemalej peníz za sportline a pak tam dát zástěrky? Sorry jako 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trogar Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 Čo sa týka vizuálu, je to veľmi subjektívne. Niekomu sa to páči a niekomu nie. Podľa mňa auto pri pohľade zo zadu pôsobí širšie a nižšie. A k be riek do úvahy praktickú stránku, tak tam sú lapače objektívne lepšia voľba. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 Jednoznačně přední. Pak není auto tak zaflákaná ,až po okna a zas tak hruzostrašně to nepusobí. Samozřejmě každého věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 9. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2020 před 6 hodinami, REALista napsal: Připlatit si nemalej peníz za sportline a pak tam dát zástěrky? Sorry jako No, co jsem se koukal na auto, co má @trogar , tak mi to špatně teda nepůsobí. Nijak zvlášť to nevyčuhuje a přidaná hodnota je větší, než upřednostnit design. Kdybych nejezdil pořád po dálnici, tak bych to kašlal, ale s takovou bude lepší upřednostnit praktičnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 10. Září 2020 Sdílet Vloženo 10. Září 2020 před 19 hodinami, REALista napsal: Připlatit si nemalej peníz za sportline a pak tam dát zástěrky? Sorry jako To je jak dát na Porsche tažné zařízení.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 10. Září 2020 Sdílet Vloženo 10. Září 2020 Nemam sice Sportline, ale klasiku, ale zasterky jsem tam dal. Dopredu i dozadu. Je pravda, ze bez tech zadnich auto vypadalo trochu lepe. Prinos tu vadu na krase urcite vyvazi. Zasterky sice nezabrani uplne spineni auta, ale vyrazne to spineni omezi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 17. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2020 Taky jsem dal přední. Přijde mi ale, že se to špiní pořád stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 17. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2020 Já sice zástěrky nemám, ale myslím si, že efekt nemají žádný. Máme oplastované spodky proti kamínkům a špiní se to stále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaNa Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 Výhoda předních zástěrek je hlavně v zimě. Nejsou tam zmrazky až ke středu auta a před uložením auta do garáže stačí jemně kopnout do zástěrek odpadnou zmrazky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 19. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2020 Take jde o to, kudy clovek jezdi. Pokud obcas projedu misty, kde zemedelci nebo nejaka stavba natahali na silnici blato, zasterky toho pochytaji vetsinu a neni to nahazene az na oknech...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 19. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2020 Lapače nečistot (zástěrky) mám a bylo to to první co jsem na auto dodal. Osobně bych volil delší a širší aby dávaly větší smysl, ale to už by bylo hodně nevkusné. Jinak kdyby k ničemu nebyly tak by je nepoužívaly rallyové speciály. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 19. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2020 Zajímavé přirovnání, ale já si nepřipadám jako závoďák a nejezdim denně polňačky. F1 má 2 křídla a my žádné, a taky asi k něčemu budou. To přitovnání je tak nějak mimo. :). 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 19. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2020 No já sice taky ne, ale občas o tom pochybuji. Bydlím na vesnici a stav nasich silnic je dost připomíná takže si občas jako na RZ připadám ne sice rychlostně, ale stavem povrchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 19. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2020 Nejakou funkci to ma, na designu neprida. Pokud takto vyuzijes urcite nic proti. Me se u zasterek vzdy vybavi silena S120 a ty kusy plandajici gumy. A k tomu tem uzemnovci gumovy pasek, zahada detstvi k cemu to muze byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 19. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2020 Tak to jo a ješťe ty gumy řádně vytu něný odrazkama a nápisama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 Jsem rád, že v dnešní době už nejsou povinné a je jenom o lidech, kdo si je tam dá nebo ne. A jestli pomáhají nebo ne si každý udělá svůj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 Přesně tak a vo tom to je. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 Ono by to malo byt tak, ze auto bez zadnych zasterok +10E k zakonej poistke, suv bez zadnych zasterok +20E k zakonej poistke, hned by bolo z coho menit okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 @atlanTy zástěrky moc létajícím kamenům nezabrání, na to jsou krátké. Kamiony je mají daleko delší a stejně od nich kameny létají. A už jsem párkrát koupil kamen i od auta, které jelo proti... Zástěrky by měly smysl, kdyby se zabránilo špinění hlavně zadní části karoserie auta, ale tomu to nezabrání skoro vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 Kdyby jezdili lidi dál od auta, tak nemají rozbitá okna. Oni se nalepí na prdel a pak se diví se šutru v okně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 (editace) No, ono je to relativní. Ty kamínky doletí docela daleko. Já na ně mám v posledním roce "štěstí" a nikdy to nebylo tak, že bych se na někoho lepil. Spíš naopak. Editováno: 20. Prosinec 2020, autor: dafro 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 Jasan. Není to pravidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.