Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, mám Octavii III po FL (Style) 2019 najeto 21 000km. Vzadu jsou 2 čtecí lampičky - levá/pravá, které se spínají tlačítky, ale mezi nimi uprostřed je 3. žárovka. Dříve jsem si toho nevšimnul, ale snad nikdy jsem tu žárovku neviděl svítit, resp. přední se normálně rozsvítí při otevření dveří atd., ale ta zadní nikdy. Svítí vám ta žárovka při otevření dveří nebo něco dělám špatně?

Zacal by som kontrolou a vymenou ziarovky... 

• Autor

Zkontrolováno. Všechny žárovky jsou v pohodě. Když tu lampičku rozsvítím tlačítky, tak normálně funguje, ale sama se nezapíná při otevření dveří. Resetoval jsem infotaiment, jestli to není způsobené nějakým blbým nastavením, ale to nepomohlo. Předpokládám, že je čas na reklamaci :-(

Vpředu ti to svítí? Mělo by to být navázáno na přední lampičky. 

• Autor

Vpředu to funguje úplně normálně.

Tak by mohl být vypadnutý přívod dozadu. 

• Autor

Dneska jsem to dal do servisu, protože jsem tam byl objednaný na více věcí (pazvuky v interiéru - drnčení, vibrace), takže uvidíme. Pak napíšu čím to bylo pro příští tazatele :-)

Tak jsme to projeli a nic nedrnci ani nevybruje, ale nechte nam to tady jeste, my na to jeste pro jistotu juknem 😁

• Autor

No to “nerad” slyším :-).

Ráno to každopádně zejména na tom hrubším asfaltu při projížďce slyšet bylo, takže věřím, že se to tam opět projeví. 

Dobry je, kdyz to jde dodat dukaz pomoci videa... 

Pouzivaji to i jako podklad pro uznani reklamace. Aspon tak mi to tvrdi v servisu, kam jezdim s firemnim autem. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.