Publikováno Říjen 18, 20204 r Dnes jsem přehazoval na zimní kola a přitom jsem si všimnul, že současná letní přední levá pneumatika (Dunlop Sport Maxx RT 225/45/17) má o 2mm nižší vzorek než přední pravá. Obě pneu byly vyrobeny stejně (0519), mají najeto 22 000km a jsou původní (rok a půl staré auto). Pneumatiky jsou sjeté přes vzorek rovnoměrně, ale ta levá je prostě o hodně více. Nic jiného na přední nápravě nepozoruji, že by něco mlátilo, odskakovalo nebo by měla být závada v tlumičích apod. Máte s tím někdo zkušenost?
Říjen 19, 20204 r Autor Nene, já to takhle koupil jako roční vůz. Ostatní 3 pneu mají 6mm, ale levá přední 4mm. I poškození toho vzorku vypadá, jak kdyby ta pneumatika patřila úplně jinému autu...
Říjen 19, 20204 r Autor Dot je všude stejný. Taky jsem si říkal, jestli to není nějaký zmetek, ale to by se tím mělo vyloučit. Snad už jenom problém na přední nápravě, ale nic neklepe nebouchá, netáhne.
Říjen 20, 20204 r před 10 hodinami, Marek Bačovský napsal: Nene, já to takhle koupil jako roční vůz. Ostatní 3 pneu mají 6mm, ale levá přední 4mm. I poškození toho vzorku vypadá, jak kdyby ta pneumatika patřila úplně jinému autu... no tak je treba vymenena z jineho auta - zbytku auta ... puvodni mohla byt poskozena.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.