Publikováno Říjen 19, 20204 r Zdravím, chci se zeptat při změně ambietniho osvětlení se mi mění barvy jenom ve dveřích a infotaiment a pal. počítač mezi budíky zůstává pořád zelenej. Když jsem koukal na YouTube, tak se to mění podle barvy jakou přepnu. Dá se to nějak nastavit, aby to taky tak fungovalo. Mám amundsen 2017. Díky
Říjen 20, 20204 r Mělo by se to měnit automaticky vč infotainmentu a maxi dotu, mně to na amundsenu 2019 takto jede
Říjen 20, 20204 r myslím,že je volba zda se to nastavuje manuálně nebo automaticky dle řežimu (D, S, E ,...)
Říjen 22, 20204 r Autor Mě to právě mění barvy jenom ve dveřích nikde jinde. Mezi budikama a infotaiment zůstává beze změn když to přepínám.
Únor 11, 20214 r Zdravím. Mám stejný problém. Mění se barva pouze ve výplních dvěří, MaxiDot a infotainment zůstává zelený. Mám Bolero, rok výroby 2017. Na zahraničních fórech jsem se dočetl, že modely vyráběné z kraje roku změnu barvy na displeji neumořňují... Možná by mohl pomoc update firmware rádia...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.