Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, chci se zeptat při změně ambietniho osvětlení se mi mění barvy jenom ve dveřích a infotaiment a pal. počítač mezi budíky zůstává pořád zelenej. Když jsem koukal na YouTube, tak se to mění podle barvy jakou přepnu. Dá se to nějak nastavit, aby to taky tak fungovalo. Mám amundsen 2017. Díky 

Mělo by se to měnit automaticky vč infotainmentu a maxi dotu, mně to na amundsenu 2019 takto jede

myslím,že je  volba zda se to nastavuje manuálně nebo automaticky dle řežimu (D, S, E ,...) 

• Autor

Mě to právě mění barvy jenom ve dveřích nikde jinde. Mezi budikama a infotaiment zůstává beze změn když to přepínám. 

• 3 měsíce později...

Zdravím. Mám stejný problém. Mění se barva pouze ve výplních dvěří, MaxiDot a infotainment zůstává zelený. Mám Bolero, rok výroby 2017. Na zahraničních fórech jsem se dočetl, že modely vyráběné z kraje roku změnu barvy na displeji neumořňují... Možná by mohl pomoc update firmware rádia...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.