velkepeni Vloženo 22. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2020 Zdravim ostal mi v ruke drziak/smerovac /uchytka na pravrj strane od amundsena. idem do skodovke a samozrejme neuznali ako reklamaciu. co stym? ten diel sa zlomil vo vnutri a nie mojou vinou a jedneho dna mi ostal v ruke ked som siel nastavit smer vyfuku vzduchu :( teraz ked idem v kopci, tak pocujem ako sa.mi nieco gula v potrubi. zo zaciatku to bolo mile ze aka mala gulicka ale casom to prestava byt sranda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 26. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2020 Ahoj, jak je auto staré? Je stále v záruce? Předpokládám, že ano, proto pokud uvádíš, že se to zlomilo vevnitř, tak nechápu, proč ses nechal odbýt. Vadu reklamuj s tím, že pokud by to bylo zaviněno tvou manipulací, tj. že jsi o to např. něčím zavadil a ulomilo se, byly by na tom, co ti zůstalo v ruce známky vnějšího poškození. Nech si písemně napsat vyjádření servisu, pokud ti to zamítnou, tak kontaktuj přímo ŠA (ne servisního partnera) s tím, že s vyjádřením nesouhlasíš pro výše uvedené důvody. Pokud se budou také cukat, je možno si nechat zpracovat znalecký posudek... Jinak samozřejmě, že existuje varianta, že si to necháš opravit, nebo si zkusit nechat vyfoukat průduchy stlačeným vzduchem, samozřejmě ze strany od kabinového filtru... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 27. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2020 tak mam ano vyjadrenie servisu, mate niekto neaky kontakt do SA?do spravy poprosim. viem ze som to neulomil ja ja sa popravde hanbim hadat o take veci ked vidim ako sockuju. ale hneva ma to trosku. ale dik za podporu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 27. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2020 Zkus infoline@skoda-auto.cz......psal jsem tam nedávno ohledně záruční opravy, vše kladně vyřešeno druhý den. A nestyď se hádat! Jsi v právu! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.