marek8953 Vloženo 27. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2020 Ahojte , za poslednú dobu sa mi ozýva čudní zvuk/vrzganie / pri brzdení pri malej rýchlosti dopredu aj dozadu .Auto má 5500 km , denne sa na ňom jazdí tak že problém by nemal byť . Chcem aj navštíviť servis ale ešte pred tým chcem vedieť či niekto to už neriešil .Ak by niekto mal nejakú skúsenosť nech sa podelí .......Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stochovan Vloženo 9. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 Ahoj, mám ten samý problém. Najeto 8700km. V autorizovaném servisu mi řekli, že se spojili se Škodovkou a ta jim oznámila ať s tím nic nedělají, že to není na závadu. Servis tudíž odmítl toto řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek8953 Vloženo 9. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 Veľmi smutná reakcia na chybu brzd , skúsim nejaký servis aj ja ale ešte som sa k tomu nedostal a tak napíšem čo povedali mne .Aj tak dík ,že nemám len ja sám tú chybu ---------------- Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobil-man Vloženo 17. leden 2021 Sdílet Vloženo 17. leden 2021 Občas to chce brzdy trochu víc sešlápnout, aby se pořádně zapojily hlavně zadní koutouče. Očistí se a je to v pohodě. Já pozoruji takové "drhnutí" i třeba po denním stání, když prší nebo je vlhko. Na kotoučích se zřejmě vytvoří nějaká vrstva oxidů a první brždění zní divně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Bugár Vloženo 5. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2021 ahoj, aj ja si myslim, ze ich treba obcas poriadne zoslapnut, aby sa aj tie zadne zapojili, lebo tie aj tak vyzeraju, ako keby sa s nimi nebrzdilo... hrdzave, doryhovane, take cudne... aj to brzdenie je take vseliake... neiste, auto sa nevie rozhodnut do ktorej strany ma tahat, cakal som viacej od Skodovky a to by auto pri brzdeni malo ist rovno... inac pri tom prudsom brzdeni cakam, ze sa kotuc rozleti... moze sa aj nieco take stat? mam stav tachometra 5979 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragyinar Vloženo 12. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2021 Tie brzdy vydávajú aj mne čudné zvuky.Hlavne pri brzdený pri vycúvaní z parkoviska pri malej rýchlosti. Možno to je konštrukčná chyba keď to máme viacerí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 12. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2021 Jak vypadají kotouče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 Řešili jsme to i u Scaly. Při pomalém dobrzdění jdou prostě slyšet, něco takového mezi vrzáním a šustěním. Nedělá mi to vždy, možná to závisí na teplotě / vlhkosti, kotouče mám čisté hladké. Další parádička jsou ty rány, které to od brzd dělá, když se mění směr dopředu - dozadu, zřejmě brzdový asistent. Tipuji to na další sadu vlastností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 14. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2021 Tak, tak vlastnost. Kamiq - také nepravidelně zvuky od brzd, jak když dobržduje vlak. Služební Kodiaq - změna směru, cvaknuti od brzd. Co na to říct, blamáž! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.