Publikováno Říjen 30, 20204 r Zdravim vás. Potreboval by som poradiť lebo už som zúfalý. Zateká mi voda do zadných dverí kufra. ŠKODA Fabia 1 hatchback, r. 2004. Po každom daždi keď otvorím kufor tak sa mi vyleje cca 1dl vody z otvorov kde sú tie gumené dorazy. Už som skúsil aj silikónom pretesnit okno či náhodou nieje zle nalepené ale vôbec to nepomohlo. Tesnenie na stierači kde je ten ozubený hriadeľ drží jak šľak tak to som vylúčil. Takže už som v koncoch. Nenašiel som nikde už miesto kde by to tam mohlo zatekať. Nemáte náhodou skúsenosti s týmto problémom? Ďakujem vopred. Edit: video po pár hodinách mrholenia Upraveno Říjen 31, 20204 r od prokoppd
Listopad 15, 20204 r skús skontrolovať či nezateká cez osvetlenie ŠPZ, prípadne cez madlo (tlačítko otvárania) kufra
Listopad 22, 20204 r Mě takto zatékalo do dveří kufru,když byla ukroucená trubička přívodu kapaliny do zadního ostřikovače.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.