Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Začal mě blbnout zámek centrálu  u pravých zadních dveří.  Odemykaní funguje ale nezamkne, někdy pomůže bouchnutí dveří atd. klasika.

Zadní dveře používám minimálně a stačí mě otvírání kličkou zevnitř a zamknutí přes čudlík na dveřích. Napadlo mě vytáhnout konektor ze zámku.

Ovšem nevím jak se na to bude tvářit Comfort jednotka a zda přejde do režimu snížené spotřeby nebo bude vybíjet baterku. Známý problém při vadných mikro spínačích.

Jdou ty zámky nějak inteligentně vyřadit ? Překódovat ?

Vloženo

Mne blbol zámok zadných dverí, nedalo sa mi odomknúť, niekedy až na 5 krát. Tak som len vytiahol konektor v prechodke. A teraz ich otváram z vnútra keď potrebujem. A zamknem ich stlačením cupliku. Takto fungujem už vyše roka a bez problémov. 

Vloženo

To chci taky udělat. Ale není mě jasné jak se bude chovat Comfort jednotka. Ono to funguje tak, že po zamknutí auta dálkovým ovládáním a pokud jsou zámky  v pořádku,

tak pošlou signál do Comfort jednotky a ta se uloží asi po 30 minutách po do režimu spánku a odběr je kolem 20mA.  Pokud je v zámku nějaký spínač vadný, tak je pořád zapnutá a má odběr asi 130mA a vybíjí baterii.

https://forum.skodahome.cz/topic/19805-klidový-odběr-proudu/#comments

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...