Přejít na obsah

Modre podsvietenie


Speedlimit

Doporučené příspěvky

Kdyz tak koukněte sem, zde .. Nasel sem tenhle link nahodou kdyz jsem hledal neco o fabii rs a musim ric ze cena je doslova velká :huh: Myslím si že to de zvládnout bez nejakych profiku,navodu tady na fore je hodne a hodne lidi ktery pomuzou .. -_- Kouknete na ten jejich cenik :fakac:

Cena je o něco vyšší, ale nesmíš zapomínat, že cena těch diod je vyšší, jelikož jde o SMD a je jich tam požehnaně v budíkách a ti lidé se tím živí a kdo to neumí, tak mu nic jiného nezbyde..

Tady to máš taky - http://www.bluetuning.cz/podsviceni.htm

Co se týká mě, tak jsem to radši nechal udělat u Fidelka a zaplatil mu práci, než abych se to snažil doma vykoumat a jen než bych to rozebral tak by mi to zabralo určitě den, možná i 2.

Co se týká práce s páječkou, tak to zvládám bez problémů, ale on přesně věděl, kde jaký šroub povolit a jak se který díl rozebírá...

Ráno jsem k němu přijel a odpoledne jsem odjížděl a celkem mě to vyšlo na 1500,- - podsvícení budíků, tlačítek na palubce, regulátory topení, ovládání světel a ovládání stahování oken na dveřích :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...