Pavlos123 Vloženo 10. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2020 Zdravím , mohl bych vás poprosit o radu, kodoval sem si něco ohledně světel , a od té doby mi vzadu nefunguje animace LED světel při LH, CH.. nevíte co muže být špatně? Přední rasy se postupně rozsvítí Superb 2020 sportline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 10. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2020 Toto snad ani nepotrebuje odpoved a nejaky komentar.Nevrtat sa v tom,o com nemam paru.Hlavne to ti odporucam dobuducna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos123 Vloženo 10. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2020 Co se tyče toho o čem mám nebo nemám páru mi zrovna ty neříkej když nevíš o kom mluvíš. .. A určitě každý někdy něco kódovanim, at ze zvědavosti nebo nebo jen novým znalostem neco pokazil. A kdo nic nezkusi nic nedokáže, to si pamatuj do budoucna zas ty. To co jsem v tomhle případě udělal je pouze tlačítko komfortních funkcí co zvládne zmacknout i dement.. a to udělalo asi bordel v jednotce, vzhledem k tomu ze jednotka má skrytý kódování záloha je mi k ničemu.. proto se ptám jestli to někdo někdy řešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 10. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2020 "komfortních funkcí co zvládne zmacknout i dement!.....viditelne nezvladnes teda ani to.....je to s tebou horsie,ako som si myslel....daj to prosim spravit niekomu,kto sa tomu ozaj rozumie.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 (editace) Neni problém u nás v praze opravit Editováno: 20. leden 2021, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos123 Vloženo 20. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2021 ....?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 před 3 hodinami, Pavlos123 napsal: ....?????? Za peníze neni problem opravit u nás v praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 Si to dohodnite cez SS .... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.