Mickey Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Zdravím, vyměnil jsem Symphony s kazet. přehrávačem za Symphony s CD, po výměně se mi nezobrazují údaje z radia na Maxidot (předtím zcela v poho), ta jeho vrchní třetina zůstává trvale černá. Míte někdo zkušenosti? Dík OCT 2.0 MR 02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Buď není nakódovaná nebo má jinou komunikaci.Stará bude na 99% třídrát a nová může být Can Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Mam dotaz, proc mi po vymene budiku na Octavii 2001 nefunguje na maxidotu radio? Je treba vzdy provest Getaway reset a nove nakodovani radia? Na aute nabyl multifunkcni volant. Jak se da vyvolat rezim radia? Dlouhym drzenim tlacitka na prave pacce? Pri nem mi naskocila navigace a ne radio.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 (editace) Mam dotaz, proc mi po vymene budiku na Octavii 2001 nefunguje na maxidotu radio?Je treba vzdy provest Getaway reset a nove nakodovani radia? Na aute nabyl multifunkcni volant. Jak se da vyvolat rezim radia? Dlouhym drzenim tlacitka na prave pacce? Pri nem mi naskocila navigace a ne radio.. Honza Překodovat radio... mno a potom ještě jestli je radio CAN nebo po třídrátu... je spousta možností proč to nefunguje - mě to třeba blokovala špatná dveřní jednotka - měl jsem starou generaci... Jo a taky musíš maxík s tím rádiem propojit - to není standardně... Editováno: 24. Listopad 2006, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguana22 Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Ahoj Všichni, mám OI r.v. 03 MR04 s Maxi Dotem a Multifunkčním volantem, v základní výbavě bylo radio Symphony bez MP3, ale jelikož mi bylo 3x ukradeno tak jsem zakoupil rádio Sony. Těď již parkuju v garáži a tak chci zpátky Symphony aby fungoval Maxi-dot a multifunkční volant ale chci už MP3. Bude to fungovat? Vola jsme do Škodvky na Jarově a do Auto Poly a tam mi řekli že asi ano ale není to jisté, tak se ptám nemáte s tím prosím někdo nějakou zkušenost? Půjde abych si koupil jakéhokoliv Symphoňáka s MP3 a dal ho tam nebo se to bude muset kodovat přes Wag či to nepůjde vůbec? Děkuju moc Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 na 90% ti bude hned fungovat a i kdyby nefungovalo tak to vždy jde nějak vyřešit/ přepojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fkarel Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Ahoj Všichni, mám OI r.v. 03 MR04 s Maxi Dotem a Multifunkčním volantem, v základní výbavě bylo radio Symphony bez MP3, ale jelikož mi bylo 3x ukradeno tak jsem zakoupil rádio Sony. Těď již parkuju v garáži a tak chci zpátky Symphony aby fungoval Maxi-dot a multifunkční volant ale chci už MP3. Bude to fungovat? Vola jsme do Škodvky na Jarově a do Auto Poly a tam mi řekli že asi ano ale není to jisté, tak se ptám nemáte s tím prosím někdo nějakou zkušenost? Půjde abych si koupil jakéhokoliv Symphoňáka s MP3 a dal ho tam nebo se to bude muset kodovat přes Wag či to nepůjde vůbec? Děkuju moc Honza řešil jsem to před měsícem, po výměně Symphony za Symphony-mp3 nefungoval Maxi-dot, tak jsem se informoval tady na foru.U mě bylo třeba kódovat přes WAG. Jeden problém ale mám, příjem FM byl lepší u starého rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 mělo by fungovat maximálně udělat reset gateway Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makyn86 Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Zdravím všechny, poprosil bych o radu, pořídil jsem si do své octavie originální rádo Symphony CD namísto původního Symphony kazetového. Vše funguje bez problémů, ale v horní třetine maxidotu je tma. Poradí někdo čím to může být? Díky za všechny rady!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 už se to tu několikrá probíralo.. záleží jestli nové radio je CANové nebo neCANové.. možná by stačilo nové rádio jenom překodovat na necan... pokud je canové je nutné upravit zapojení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 už se to tu několikrá probíralo.. záleží jestli nové radio je CANové nebo neCANové.. možná by stačilo nové rádio jenom překodovat na necan... pokud je canové je nutné upravit zapojení..8 a 9 zeleného miniisa na 9 a10 maxidotu-správně nakodovat a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 naposledy!!!!!!- Propojení rádia s maxidotem Rádio Symphony Octávie:verze „C“-třídrát Rádio-------------Maxidot 8 30 9 31 10 32 :verze“D,F“-Can Bus Rádio-------------Maxidot 8 8 9 9 Rádio Symphony Fábia: verze Can Bus Rádio----------Maxidot 9--------------10 8---------------9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 no naposledy to nebude.... ještě se tu bude probírat 1000x kodování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Omlouvam se ze se vam sem cpu ale nechti ti zbytecne pridavat dalsi tema. mam maxidot a symphony a vse ok fungovalo az do dnesniho mraziveho rana. nastartuju radio se pusti ale horni cast maxidotu se nerosviti ( co se mohlo stat? ze by ta zima neco provedla?? diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 odpoj připoj baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 (editace) Dobre diky zitra to hned zkusim. Jeste sem spozoroval ze zvukove upozorneni na nacerpani paliva prestalo delat piiiip ale maxidot nahore to ukaze. EDIT: tak to pomohlo a maxidot zase sivti jak ma diky! Editováno: 25. leden 2010, autor: ReWegar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Omlouvam se ze to jeste pisu sem, ale po tom odpojeni te bareky aby se to radio rozjelo tak me nejdou stahovat okna na jeno zmacknuti, ale musim to drzet nevite jak to lehce zase zprovoznit? a nebo se to tou baterkou nejak resetovalo? Snazil jsem se tady hledat na foru ale bez uspechu diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 podrž vypínače ve spodní poloze když stáhneš okno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Omlouvam se ze to jeste pisu sem, ale po tom odpojeni te bareky aby se to radio rozjelo tak me nejdou stahovat okna na jeno zmacknuti, ale musim to drzet nevite jak to lehce zase zprovoznit? a nebo se to tou baterkou nejak resetovalo?Snazil jsem se tady hledat na foru ale bez uspechu diky Jde o nastavení dojezdu oken Je to popsáno i v návodu Nejlépe klíčem v zámku Odemčít ,podržet v odemykací poloze ,okna sjedou dolů, podržet cca 3 vteřiny. Zamčít, podržet klíč v zamykací poloze (vodorovně) okna vyjedou nahoru , podržet 3 vteřiny. Pokud memáš ve dveřích zámek tak to uděláš pomocí ovladačů ve dveřích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 Milhausek a Pepa007 panove diky jak se dostanu k autu tak to zkusim. Manual jsem nekam samozrejmne zalozil a popravde ani by mne to nenapadlo tam hledat tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 tak dekuji vsem za rady vse pomohlo! diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carradio Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 (editace) Ahojte. Mám problém s rádiom SYMPHONY MP3 a MAXIDOTOM. Rádio mám prepojené cez CAN do Maxidotu, čiže 8-8, 9-9 . Kódovanie rádia mám 405. Urobil som reset Gateway a Maxidot stále nič neukazuje. Nemal niekto ešte tento problém? Pravdepodobne bude problém v budíkoch. Budíky sú zo SUPERB preprogramované na oktaviu. Obsah eeprom mam 1U0920841J. Ak máte niekto nejaké iné dumpy pre maxidot do oktávie, prosím pošlite mi ich. Vopred ďakujem. Editováno: 24. Červen 2010, autor: carradio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xelerate Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 ahojte, mam O1 2002 maxi dot, symphony mp3 a nezobrazuje mi maxik info z radia, poradi nekdo kde ve vagu to nastavim? ci jak udelat reset geteay a co to presne je?. nebo jina rada co udelat? dekuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Jestli je to jenom v kódování Symphony, pak podle toho: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 nutné připojit can do budíků pokud tam není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.