Přejít na obsah

Symphony a MAXIDOT

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

Mam dotaz, proc mi po vymene budiku na Octavii 2001 nefunguje na maxidotu radio?

Je treba vzdy provest Getaway reset a nove nakodovani radia?

Na aute nabyl multifunkcni volant. Jak se da vyvolat rezim radia?

Dlouhym drzenim tlacitka na prave pacce? Pri nem mi naskocila navigace a ne radio..

Honza

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam dotaz, proc mi po vymene budiku na Octavii 2001 nefunguje na maxidotu radio?

Je treba vzdy provest Getaway reset a nove nakodovani radia?

Na aute nabyl multifunkcni volant. Jak se da vyvolat rezim radia?

Dlouhym drzenim tlacitka na prave pacce? Pri nem mi naskocila navigace a ne radio..

Honza

Překodovat radio... mno a potom ještě jestli je radio CAN nebo po třídrátu... je spousta možností proč to nefunguje - mě to třeba blokovala špatná dveřní jednotka - měl jsem starou generaci... Jo a taky musíš maxík s tím rádiem propojit - to není standardně...

Editováno: , autor: lukash
Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Ahoj Všichni,

mám OI r.v. 03 MR04 s Maxi Dotem a Multifunkčním volantem, v základní výbavě bylo radio Symphony bez MP3, ale jelikož mi bylo 3x ukradeno :wacko: tak jsem zakoupil rádio Sony. Těď již parkuju v garáži a tak chci zpátky Symphony aby fungoval Maxi-dot a multifunkční volant ale chci už MP3. Bude to fungovat? Vola jsme do Škodvky na Jarově a do Auto Poly a tam mi řekli že asi ano ale není to jisté, tak se ptám nemáte s tím prosím někdo nějakou zkušenost? Půjde abych si koupil jakéhokoliv Symphoňáka s MP3 a dal ho tam nebo se to bude muset kodovat přes Wag či to nepůjde vůbec? Děkuju moc

Honza

:skoda:

Odkaz ke komentáři

Ahoj Všichni,

mám OI r.v. 03 MR04 s Maxi Dotem a Multifunkčním volantem, v základní výbavě bylo radio Symphony bez MP3, ale jelikož mi bylo 3x ukradeno :wacko: tak jsem zakoupil rádio Sony. Těď již parkuju v garáži a tak chci zpátky Symphony aby fungoval Maxi-dot a multifunkční volant ale chci už MP3. Bude to fungovat? Vola jsme do Škodvky na Jarově a do Auto Poly a tam mi řekli že asi ano ale není to jisté, tak se ptám nemáte s tím prosím někdo nějakou zkušenost? Půjde abych si koupil jakéhokoliv Symphoňáka s MP3 a dal ho tam nebo se to bude muset kodovat přes Wag či to nepůjde vůbec? Děkuju moc

Honza

řešil jsem to před měsícem, po výměně Symphony za Symphony-mp3 nefungoval Maxi-dot, tak jsem se informoval tady na foru.U mě bylo třeba kódovat přes WAG. Jeden problém ale mám, příjem FM byl lepší u starého rádia.

Odkaz ke komentáři

• o 6 měsíců později...

Zdravím všechny, poprosil bych o radu, pořídil jsem si do své octavie originální rádo Symphony CD namísto původního Symphony kazetového. Vše funguje bez problémů, ale v horní třetine maxidotu je tma. Poradí někdo čím to může být? Díky za všechny rady!!!

Odkaz ke komentáři

už se to tu několikrá probíralo.. záleží jestli nové radio je CANové nebo neCANové.. možná by stačilo nové rádio jenom překodovat na necan... pokud je canové je nutné upravit zapojení..

8 a 9 zeleného miniisa na 9 a10 maxidotu-správně nakodovat a je to

Odkaz ke komentáři

naposledy!!!!!!-

Propojení rádia s maxidotem

Rádio Symphony Octávie:verze „C“-třídrát

Rádio-------------Maxidot

8 30

9 31

10 32

:verze“D,F“-Can Bus

Rádio-------------Maxidot

8 8

9 9

Rádio Symphony Fábia: verze Can Bus

Rádio----------Maxidot

9--------------10

8---------------9

Odkaz ke komentáři

Omlouvam se ze se vam sem cpu ale nechti ti zbytecne pridavat dalsi tema.

mam maxidot a symphony a vse ok fungovalo az do dnesniho mraziveho rana. nastartuju radio se pusti ale horni cast maxidotu se nerosviti :((

co se mohlo stat? ze by ta zima neco provedla?? :(

diky za rady

Odkaz ke komentáři

Omlouvam se ze to jeste pisu sem, ale po tom odpojeni te bareky aby se to radio rozjelo tak me nejdou stahovat okna na jeno zmacknuti, ale musim to drzet :( nevite jak to lehce zase zprovoznit? a nebo se to tou baterkou nejak resetovalo?

Snazil jsem se tady hledat na foru ale bez uspechu :(

diky

Odkaz ke komentáři

Omlouvam se ze to jeste pisu sem, ale po tom odpojeni te bareky aby se to radio rozjelo tak me nejdou stahovat okna na jeno zmacknuti, ale musim to drzet :( nevite jak to lehce zase zprovoznit? a nebo se to tou baterkou nejak resetovalo?

Snazil jsem se tady hledat na foru ale bez uspechu :(

diky

Jde o nastavení dojezdu oken Je to popsáno i v návodu Nejlépe klíčem v zámku Odemčít ,podržet v odemykací poloze ,okna sjedou dolů, podržet cca 3 vteřiny. Zamčít, podržet klíč v zamykací poloze (vodorovně) okna vyjedou nahoru , podržet 3 vteřiny. Pokud memáš ve dveřích zámek tak to uděláš pomocí ovladačů ve dveřích.

Odkaz ke komentáři

• o 4 měsíce později...

Ahojte. Mám problém s rádiom SYMPHONY MP3 a MAXIDOTOM. Rádio mám prepojené cez CAN do Maxidotu, čiže 8-8, 9-9 . Kódovanie rádia mám 405. Urobil som reset Gateway a Maxidot stále nič neukazuje. Nemal niekto ešte tento problém? Pravdepodobne bude problém v budíkoch. Budíky sú zo SUPERB preprogramované na oktaviu. Obsah eeprom mam 1U0920841J. Ak máte niekto nejaké iné dumpy pre maxidot do oktávie, prosím pošlite mi ich. Vopred ďakujem.

Editováno: , autor: carradio
Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...