Zdenek Pastorek Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Nemáš zač. Jen doufej, že se nepletu v těch pinech. Ale jisté je, že po B sloupek jsou jak combi, tak liftback totožné auta. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jim_h Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 (editace) Měl bych dotaz mimo téma, ale neřešil jste někdo to, že když se hýbe s levým zpětným zrcátkem, tak se hýbe i pravé? Při pravém už se hýbe jenom pravé. Zkoušeno na dvou O3 po FL po 05/2017. Že by se jednalo o nějaký SW bug nebo je v tom nějaký skrytý význam? Editováno: 18. Prosinec 2017, autor: jim_h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jim_h Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 Tak beru zpět, měl jsem v infotaimentu zaškrtlé synchronní nastavení zrcátek, teď už to jde normálně, ale význam nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jim_h Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 Tam jsem to nakonec taky našel, poprvé jsem to nějak přehlédl... Jako tak nějak to logické je, i když každý preferuje úplně jiné nastavení zrcátek nehledě na velikosti osoby. Ale chápu, že to někomu vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 Mne to prislo trosku uzitocne najma vtedy, ked som potreboval sklopit nizsie obe zrkadla, ked som cuval do miesta, ktore bolo ohradene z oboch stran, ale inak som to nevyuzival vobec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jim_h Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Někdo to asi využije, ale já bych radši bral to přisklopení zrcátka při zařazení zpátečky, co je dostupné u lepší výbavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 Mozem potvrdit, len ak nemas pamatove sedadla, tak si to nevies nastavit (logicky) a sklopi sa to zrkadlo len trochu. Je to skoda, ale lepsie ako nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jim_h Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 o tom nastavení kodováním jsem taky četl, ale co jsem tu četl po diskuzích, tak se to občas nevracelo do správné polohy nebo, jak píše misor1994, se to úplně nesklopilo. Uvidíme na jaře, to už budu mít auto nějakou chvilku, tak potom budu chtít nějaké věci dokodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 4. leden 2018 Sdílet Vloženo 4. leden 2018 V 12/28/2017 na 11:17, misor1994 napsal: Mozem potvrdit, len ak nemas pamatove sedadla, tak si to nevies nastavit (logicky) a sklopi sa to zrkadlo len trochu. Je to skoda, ale lepsie ako nic. Není to moc logické, u Golfu s manuálními sedačkami to normálně jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 5. leden 2018 Sdílet Vloženo 5. leden 2018 A ako sa tam uklada ta poloha, na ktoru sa sklopi zrkadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 5. leden 2018 Sdílet Vloženo 5. leden 2018 (editace) Jak konkrétně nevím, ale principielně v tom přece není žádný problém - je poloha X pro normální zrcátko a poloha Y pro zrcátko sklopené a mezi nimi to přejíždí. Relativně k sedadlu si to samozřejmě nepamatuje (a ani nemůže), předpokládám, že pokud je u Golfu elektrické sedadlo s paměťmi 1, 2 a 3, tak si to pamatuje pozice X1, X2 a X2 resp. Y1, Y2 a Y3. Tam IMHO prostě není žádnej důvod, aby to bylo závislé na eletrických sedadlech. Tedy kromě implementační demence. EDIT: A pokud myslíš dotaz tak, že „jak probíhá nastavování té druhé polohy“ tak jednoduše, zařadíš zpátečku, přepneš si zrcátko na R a nastavíš. Příště si to tu polohu už pamatuje (a samozřejmě po vyřazení a rozjetí se se to nastaví na polohu před zařazením zpátečky). Snad jsem to nepopletl, dělal jsem to naposledy v 2011, když jsem koupil GTI. A co si tak vybavuju, fungoval tak i čtyřkovej golf, kde jsem to taky tak měl a pak se hrozně divil, že to ve dvojkové RS prostě nefunguje. Editováno: 5. leden 2018, autor: ELXEL doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaHdc Vloženo 6. leden 2018 Sdílet Vloženo 6. leden 2018 Nemám sedadla s pamětí, ale jednou jsem projel Strakonicema :-) a od té doby se mi sklápí zrcátko po zařazení zpátečky. Přepínač ovládání musí být v poloze R a funguje to tak, že motůrek pro ovládání udělá několik kroků dolů. Po rozjetí vpřed (nad určitou rychlost, aby to při manévrování nenatáčelo zrcátko tam a sem) nebo po vypnutí zapalování se to zase vrátí o těch několik kroků zpátky. Kolik kroků to má být udělat nastavit nejde (tedy aspoň ne v menu, možná opět ve Strakonicích ano), ale na to, abych době viděl k zadnímu kolu, to stačí bohatě. A je pravda, že to není na 100% přesné - občas se to trochu rozhodí, ale pořád je to 100x lepší, než si zrcátko pořád upravovat ručně. Zajímavé je, že u předchozí O2 jsem na natáčení zrcátka ani nepomyslel, tam šlo nastavit tak, že bylo vidět jak na to kam couvám, tak i za jízdy za sebe v jedné poloze. Holt daň za menší plochu a nebo pokrok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 @ELXEL, no tiez som si to predstavoval tak, ze sa to bude dat nastavit, ale nejde to...skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 10. Únor 2018 Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 Chlapi mám dotaz,dají se nějak rozdělat vnější zrcátka potřeboval bych je hodit do laku?Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 zdravím, nevíte někdo prosím, kdy se nasazovali zrcátka bez vyvíšené hrany? je to taková hranka cca 5mm viditelná od řidiče, spíš možná jakoby clona svetýlka nast.prostoru.Ale videl jsem to i na autech bez svetla.díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 5. Květen 2019 Sdílet Vloženo 5. Květen 2019 Menil jste si nekdo nekdy ty krytky za original cerne leskle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 11. Květen 2019 Sdílet Vloženo 11. Květen 2019 Mám to v oblíbených už asi 1/4 roku a bývají v akci za pěkné peníze, jen jsem se stále neodhodlal. Někteří prodejci už mají i velice kladná hodnocení. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 12. Květen 2019 Sdílet Vloženo 12. Květen 2019 nj, ale ma to homologaci, aby pak nebyl problem na STK? Nebo je automaticky pocitano, ze budu pred STK menit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 12. Květen 2019 Sdílet Vloženo 12. Květen 2019 Originální blinkry jsou také LED a tato varianta je pouze matrix LED. Asi záleží na STK, ale mě nikdy na autě “éčka” nekontrolovali. Tahle verze navíc vypadá jako originální a v době, kdy už skoro všechna auta mají matrix směrovky, myslím, že technika by ani nenapadlo to řešit. Na motorce, se kterou jsem závodil a pak stavěl zpět do série, po mně technik chtěl, ať zastřilím z výfuku a ještě zavolal kolegy a bavili se :-)). Asi tady máme holt benevolentní STK. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 Jak vymenit tyto origo kryty? https://www.eskoda-shop.cz/Vnejsi-vybava-98232/4613-Černá-zpětná-zrcátka-5E0072530B A daji se nekde origo sehnat levneji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 10. Červen 2019 Sdílet Vloženo 10. Červen 2019 Je tu nekdo kdo by mi poradil jak origo kryty zrcatek vymenit? Nejaky manual? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 10. Červen 2019 Sdílet Vloženo 10. Červen 2019 Co třeba takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 10. Červen 2019 Sdílet Vloženo 10. Červen 2019 To musim vyndat to zrcatko? Na kryty nemusim vysroubovavat ty 2 vruty ze? Kdyz v krytech zadne zavity nejsou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 10. Červen 2019 Sdílet Vloženo 10. Červen 2019 Na své OIII jsem rozbil u couvání zrcátko o betonový sloup a ten kryt jenom odskočil. Měl by tam být pouze zacvaknutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 11. Červen 2019 Sdílet Vloženo 11. Červen 2019 Mam ctyrocku rocnik 2019 el.zklapeci a za boha to zrcatko nemuzu vycvaknout, tak jak to pan na videu udelal temer dvouma prstama. Ja hejbal celym autem a nic. Muzou to mit tyhle uplne nove modely jinak? :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.