mischicka Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Bohužel pravdivééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Lorrinser replika..Taky pekny kolecka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Jj ... bohuzel foceny za jizdy mobilem, takze zadna slava foto ;( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Soudě podle "kvality" toho nápisu bych skoro řekl, že to nějaký rádoby vtipálek dodělával na komplu a v reálu ten nápis na té hasičské octávce vůbec nebyl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Blondinka isla do solarka a nevydalo, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Soudě podle "kvality" toho nápisu bych skoro řekl, že to nějaký rádoby vtipálek dodělával na komplu a v reálu ten nápis na té hasičské octávce vůbec nebyl.... Taky myslim je to docela amatersky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Taky myslim je to docela amatersky Tak to v každém případku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 STUDIO 54, Hybernska 38, nekdy tam stava!?! Jezdi s tim takovej mladej kluk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jelínek Jiří Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 2 Blnďák xxx. ta tvoje nová Lada se nápadně podobá nové Seat Ibiza. Není to náhodou ona??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Chudinka Tatřička takový krásný auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Je to teda monstrum,ale někdo si s tím docela vyhrál. Znám, taky kolem ní občas jezdím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Chudinka Tatřička takový krásný auto. Jj ;( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Parkuje jako minda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Parkuje jako minda Pred timto podnikem se parkovani neresi, toto je jeste hovno... Nekdy stoji i 3 rady aut vedle sebe a na prujezd Hybernskou je jeden misto 3 pruhu!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 (editace) Je to teda monstrum,ale někdo si s tím docela vyhrál. Hotovej MobyDick.. Editováno: 9. Březen 2008, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Ta US je hezci Takova vic aerodynamicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Ta US je hezci Takova vic aerodynamicka Jj, to je, a když dá čumák dolů a odpíchne to, tak to stojí za to, ale zas jen 11 lidí, do Mi-17 klidně 20 a spoustu krámů k tomu, nehledě na jednoduchost zabezpečení.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Jj, to je, a když dá čumák dolů a odpíchne to, tak to stojí za to, ale zas jen 11 lidí, do Mi-17 klidně 20 a spoustu krámů k tomu, nehledě na jednoduchost zabezpečení.. A co jine vlastnosti krom toho kolik toho pobere ? Rychlost dolet atp ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 A co jine vlastnosti krom toho kolik toho pobere ? Rychlost dolet atp ? Maximálka kolem 350 kiláků za hoďku, dolet necelých 600 km, maximální dostup 5700 m. Oproti tomu Mi-17 max. rychlost 250 km/h, dolet 950 km a dostup 6000 m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Maximálka kolem 350 kiláků za hoďku, dolet necelých 600 km, maximální dostup 5700 m.Oproti tomu Mi-17 max. rychlost 250 km/h, dolet 950 km a dostup 6000 m. To je slusny na to ze Mi17 jsou nekde 60leta a UHcko je z 70let ? Mi 24kama litate taky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 To je slusny na to ze Mi17 jsou nekde 60leta a UHcko je z 70let ?Mi 24kama litate taky ? Takové bitevní stroje tu nemáme, spíš dopravní a průzkumné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Pražákům, těm je hej...Kvalita nic moc, foceno mobilem. To vypada na Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 To vypada na Liberec PŠŠŠŠT ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 (editace) Tak jsem na chvili vyblehl z kanclu..A co me neprasklo do oci?Naaadhera.. Penke penke pozeram ze sa do mody tlaci biela farba. konecne budem mat moderne auto Editováno: 12. Březen 2008, autor: misom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Tak jsem na chvili vyblehl z kanclu..A co me neprasklo do oci?Naaadhera.. ...Ouu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky