vlad1130 Vloženo 23. leden 2021 Vloženo 23. leden 2021 Zdravím všechny KAMIQáře , týden zápolím se stažením počasí a zpráv do auta. Aktivoval jsem na PC - vše proběhlo rychle . Ale v autě nastal problém, protože SHOP nefunguje. Při volání na infolinku přímo z auta byly jen samé výmluvy, že zrovna probíhá údržba a pak , že je výpadek plošný a tak pořád dokola. Máte někdo v autě a nebo podobnou zkušenost jako já ? Citovat
Koutnas6 Vloženo 29. leden 2021 Vloženo 29. leden 2021 Ahoj, mě to cca 2 týdny zpět fungovalo celkem bez problému, od té doby jsem to vůbec nepoužil :D Zkoušel jsem spíš jen ze zvědavosti, navíc, ten infotainment je tak sw nedodělanej, že ho zasekat ještě tímhle není úplně nejlepší nápad. Citovat
xtrack Vloženo 29. leden 2021 Vloženo 29. leden 2021 @vlad1130Ahoj no sice jsi v sekci Scala ale problém je stejný.😀 To co popisuješ se nám stalo také na Amundsenu ve Scale, nešel načíst "shop" ale navi byla on-line, pak po určité době se rozsvitila šedá zeměkoule a byla off-line. Řešeno s infolinkou, nakonec Scala byla měsíc v servisu přijeli 8p experti z MB a měnil se panel LCD navigace, ŘJ BCM? a ŘJ e-call. Od výměny naprosto bez problémů👍 mrkni do tématu vaše Scala "Tánina Bílá Moon Scala" podrobnosti jsem řešil tam🙂 Citovat
vlad1130 Vloženo 6. Únor 2021 Autor Vloženo 6. Únor 2021 Děkuji za informaci a inspiraci. Už jsem se objednal do servisu. Z pracovních důvodů můžu až 17.2.2021. Tak jsem zvědav co s tím udělají. Sepisuju si seznam závad, které jsem zatím nasbíral a z časových důvodů neřešil. - nefunkční signalizace nízké hladiny v nádržce ostřikovačů - padání opěradla sedadla řidiče ( teď, když je chladněji , tak tolik nepadá) - plynové vzpěry kufru v chladnějším počasí pod 15 st. C nezvednou páté dveře až nahoru - SOS volání výpadky a Zprávy a Počasí na infotaimentu. Přemýšlím co je tam ještě a na si teď nevzpomínám. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.