Robert1010 Vloženo 7. Únor 2021 Sdílet Vloženo 7. Únor 2021 (editace) Ahoj, rad bych vedel, jestli je v nektere konfiguraci Superb 3 facelift - slot pro SD cartu - slot pro DVD. Dekuji predem za odpoved. R Editováno: 7. Únor 2021, autor: Robert1010 Lepsi prehlednost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miziov Vloženo 7. Únor 2021 Sdílet Vloženo 7. Únor 2021 Mám Bolero se slotem pro SD kartu a bez mechaniky DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 8. Únor 2021 Sdílet Vloženo 8. Únor 2021 Amundsen tiez bez cd/dvd mechaniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Únor 2021 Sdílet Vloženo 8. Únor 2021 Ak mysli tazatel temy system MIB 3,tak tam uvedene opcie uz niesu vobec k dispozicii.Jedine co zostalo su usb c porty,v stredovej myslim este klasika usb,nic viac. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Únor 2021 Sdílet Vloženo 8. Únor 2021 Aj ked ako citam,skodovka na sk stale v cennikoch sd kartu spomina a usb c v nich napr vobec nieje,ale ako vieme,realita je,ako pisem vyssie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 9. Únor 2021 Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 (editace) mam columbuse a 2xSD, SIM, DVD ... nejake USB tam je taky DVD ani USB jsem jeste nezkousel (nebylo proc) ... (sportline 2019) Editováno: 9. Únor 2021, autor: hamoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 9. Únor 2021 Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 (editace) Otázka je, co je míněno Superbem 3 po FL. Do modelového roku 2021, tedy do nasazení MIB3, slot byl, případně u navigací i 2. Pro navi Columbus pak i DVD a slot na SIM. Tedy stejně jako u před faceliftu s MIB2.5. Nic z toho u MIB3 už není, jen 2xUSB-C a jeden klasický USB v loketní opěrce. Před modelovým rokem 2018 pak byla možnost i TV tuneru, to byl tuším infotainment MIB2. Myslím od onoho MR2018 TV tuner zmizel z nabídky, ale zase přibyly online služby a přístup k autu přes aplikaci. Sám mám v OIII MIB2 - Bolero, měl jsem v Superbu III před-fl Amundsen MIB2.5 a teď mám v Kodiaqu Amundsen MIB3 a nejvíc mi vyhovoval systém v Superbu. MIB3 mi přijde neodladěná a oproti MIB2.5 očesaná - nejdou poslat cíle z mobilu, zmizela informace o nadmořské výšce, zmizela aplikace o počasí, čtečka RSS taky... A třeba obraz z parkovací kamery nabíhá pomaleji a i se občas cuká. Editováno: 9. Únor 2021, autor: Delphin 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baracudakb Vloženo 24. Únor 2021 Sdílet Vloženo 24. Únor 2021 Kamera opravdu nabíhá pomaleji. RSS a počasí lze doinstalovat z menu. Nadmořská výška jde zobrazit na digitálním kokpitu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 26. Únor 2021 Sdílet Vloženo 26. Únor 2021 Kde se to dá doinstalovat? V obchodě mi to nabízí jen možnost koupit datové balíčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baracudakb Vloženo 26. Únor 2021 Sdílet Vloženo 26. Únor 2021 Tak já tam mám ještě aplikaci počasí, zprávy a traffication Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 29. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2021 V 9. 2. 2021 na 16:48, Delphin napsal: Nic z toho u MIB3 už není, jen 2xUSB-C a jeden klasický USB v loketní opěrce. Nevíte zdali zmíněné USB porty fungují i jako datové? Resp. zdali do nich mohu píchnout flešku s MP3 a infotainmentu mi je načte a přehraje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baracudakb Vloženo 29. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2021 Ano funguji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whokerz Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 sportline 5/21 neni ani jeden slot na sd kartu, coz je skoda, ale hudba hraje i z minisub klice strceneho do usb portu v loketni operce akorat po delsim vypnuti ztraci infotaiment posledni pozici kde skoncil prehravat mp3 a hraje od zacatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baracudakb Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 Jestli se nepletu tak columbus prišel o interni hdd, uz ho tam nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.