Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobry den,

Octavia II 1.9 tdi 77kw BXE 2007

Dnes jsem nastartoval, minutu stál na místě, rozjel jsem se, ujel jsem 150m a auto mi zdechlo z ničeho nic při jízdě cca 25km/h (rožla se kontrolka ESP a probliklo žhavení a hned se nastartovalo samo tím, že jsem byl pořád v pohybu. Ujel jsem dalších 100m a auto udělalo to stejné. Zastavil jsem na parkovišti a přidal jsem trochu plynu a auto zdechlo. Vypl jsem zapalování a znova v pořádku nastartoval a žádná kontrolka nesvítila. Poté jsem motor protůroval a vše se zdálo být v pořádku. Zařadil jsem rozjel jsem se a po 30m auto zdechlo a už nejde nastartovat vůbec. Jenom točí a svítí kontrolka volantu (občas oranžově, občas červeně a u toho pípá+svítí ESP) Kontrolka motoru se po otočení klíčku ani nerožne. Když dám klíč do první polohy tak se po 5 sekundách rozjede větrák... Zkoušel jsem vzít VCDS a diagnostika se připojí ke všem jednotkám ale k jednotce motoru ne a ne. Zkusil jsem odpojit na pár minut baterku a zase zapojit ale ani poté se diagnostika nepřipojí k ŘJ motoru. Takže vyčíst paměť závad nemohu. Pojistky jak v autě tak i v motorovém prostoru jsem všechny zkontroloval a jsou O.K.

Viz. video jak auto jen točí a palubka je jak Vánoční stromeček...

https://www.youtube.com/watch?v=PSMdpRI-ecA

1. Napadlo mě, že může být zlomený káblík k ŘJ motoru za baterkou?

2. Odešla ŘJ? 

3. Špatně ukostřený motor?

Děkuji mockrát za případné rady.

Upraveno od Hori
Spatne formatovani

Zlomená ojnica 1.9 TDI PD 77 kW

https://forum.skodahome.cz/topic/84877-zlomen%C3%A1-ojnica-19-tdi-pd-77-kw/page/16/

• Autor

Hunterkyjov - To by to auto ani netocil motor a spojilo by se to s ŘJ motoru. Problem bude v elektrice. 

• 7 měsíců později...

Zdravím , tento problém bude najskôr v oblasti za akumulátorom ak ho vyberieš von celý aj s tou základňou nájdeš tam hrubý káblový zvazok ten ked rozmotáš nájdeš tam zopár zhnitých káblov. Nieje to prvá octavia ktorú som takto kriesil s mŕtvych . daj vedieť či pomohlo 

• 8 měsíců později...

Zdravim, povedlo se v mezicase opravit? Mam na sve O II stejnou zavadu. Diky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.