Publikováno Únor 26, 20214 r Vzhledem k tomu, že se o to zajímám, informoval jsem se přes infolinku Škoda, zda bude mít i Octavia IV větší výběr laků, než má v současnosti. (Jako příklad kde je poměrně rozsáhlé fleetové lakování karosérie jsem dal třeba S III). Odpověď : "Je pravděpodobné, že paleta barev se v následujícím půlroce bude aktualizovat, avšak určitě to již nebude v takovém rozsahu jako má nyní např. model Superb. Bohužel předem nevíme o jaké barvy a kdy přesně k této obměně dojde." Sám jsem zvědav, jestli k tomu tedy letos dojde, myslím že by si O IV opravdu zasloužila ještě další barvy mimo běžnou nabídku. Upraveno Únor 26, 20214 r od stanmar
Červen 2, 20232 r Modrá Sea je na Octavii hezká barva, ale tady škodovka nic nového nevymyslela, protože dost podobná barva byla již na Favoritu pod názvem mořská zelená 9570.
Červen 23, 20232 r Červená velvet je zpět.A u motorizace 1.5 TS DSG jdou elektrická sedadla. Upraveno Červen 23, 20232 r od Dixik2
Červen 23, 20232 r Už se začínají nové barvy objevovat v inzerátech skladových vozů. Zkusil jsem podle konfigurátoru přiřadit názvy, ale třeba sem se někde sekl, těžko se porovnává reálná fotka s konfigurátorem: Zelená Cosmic Hnědá Amber? Nějaká hnědá už ze začátku produkce OIV byla, ale tahle mi přijde jiná. U této modré nevím. Modrá Italy: Modrá Plum / Storm? U téhle červené nevím, zda to nedělá nějaký filtr - nezdá se mi to jako Velvet. Oranžová Tangerine:
Červenec 14, 20232 r @Ondra16V Taky jsem na ní koukal už u Hellera... nevím, působí to na mě jako by Modrá Race stála hodně dlouho na slunci :D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.