Březen 5, 20214 r Dobrý den, byl by mi někdo schopný poradit s doděláním osvícení nástupního prostoru do Octavie III po FL? Myslím tím osvětlení ve dvěřích a ve zpětných zrcátkách.. Sám vůbec nevím, co by to obnášelo, tak se ptám tady.
Březen 29, 20214 r Nemáte prosím někdo zkušenost, jestli se dají vyměnit zrcátka bez originálního osvětlení nást. pr. za jiné, s osvětlením... Jestli tam je, třeba preventivně, přiveden kabel pro žárovku??? Díky moc...
Březen 29, 20214 r Ahoj, kabel tam není, takže se to musí kompletně natahat a nakódovat. Taky jsem to měl v úmyslu, ale vzdal jsem to.
Říjen 27, 2024Říj 27 Zdravím dá sa doplniť osvetlenie nastupneho priestoru čo je na spodku spätného zrkadla ak ho tam nemám? Chcem si dať rovno dynamické LED smerovky a rovno aj osvetlenie a či tam je vôbec konektor alebo ho treba natiahnuť. Ďakujem Upraveno Říjen 27, 2024Říj 27 od Sumrak83
Říjen 27, 2024Říj 27 Dodělat se dá. Ale nic nachystané tam není, musíš vše dotáhnout, předělat, nakodovat.
Říjen 28, 2024Říj 28 Ak myslis na cervene varovne svetielka, tak nie. Tie sa zapnu az po otvoreni dveri a to su ti svetielka v spatakoch uz nanic. Preto to treba zapojit podla schemy Skodovka nikdy nedava kabliky a konektory navyse, ak nepocitam zaplatenie pripravu pre tazne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.