Hans5 Vloženo 15. Březen 2021 Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 Ahoj, zkoušeli jste už někdo nacpat všechna 4 kola na přezutí do kufru na stojáka? Vejdou se vedle sebe? Klidně i se sklopenými sedačkami a sundaným deklem. Nebo se tam musí nějak položit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 15. Březen 2021 Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 Vejdou na stojáka i bez sklopených sedaček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans5 Vloženo 15. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 A nepřeklápí se na zadní dveře při akceleraci? Je to přeci jen váha, aby mi nepraskly plast na 5. dveřích. Máš to nějak vyšprajcnuté? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 15. Březen 2021 Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 Ne, to jsem neřešil. Ono tam moc prostoru nezbývá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans5 Vloženo 15. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 Díky, vyzkouším. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lishak Vloženo 18. Březen 2021 Sdílet Vloženo 18. Březen 2021 Ahoj, zkušenost při přebírání nového vozu na zimákách. Letňáky mi, při sklopených zadních sedačkách, naskládali na plocho přes sebe. Samozřejmě zabalené s kontaktem pouze "guma na gumu". Třeba ti další možnost pomůže. Ať to jezdí 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans5 Vloženo 18. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2021 Díky za tip. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejvlik Vloženo 20. Březen 2021 Sdílet Vloženo 20. Březen 2021 Za me urcite bez sklopenych sedacek. Vejdou se v rade pekne vedle sebe. Akorat tam zapadnou, neni treba nijak fixovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasici Vloženo 20. Březen 2021 Sdílet Vloženo 20. Březen 2021 Hlavně záleží na rozměrů pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans5 Vloženo 21. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2021 No klasický 17" 215/55, dle TP. Ty by se asi mohly vejít. Blbej koroňák, furt jsem se k nim nedostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 21. Březen 2021 Sdílet Vloženo 21. Březen 2021 vejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 21. Březen 2021 Sdílet Vloženo 21. Březen 2021 Proč se k ním nedostaneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans5 Vloženo 22. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 Ne jako fyzicky, ale koupi samotné. Proto zkoumám, jak je půjde odvézt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 22. Březen 2021 Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 Tak si zmer nejuzsi sirku kufru, vydel 4 a porovnej s sirkou pneu, ne? Pokud to bude just, tak mas smulu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Pánové, já už opravdu nevím o čem tady diskutujete. Já i @pejvlik píšeme, že na stojáka do kufru vejdou (s dostatečnou rezervou). Máme vyzkoušeno. Takže asi tak. Ale jinak klidně teoretizujte dál. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans5 Vloženo 23. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Pro mě byly informace dostačující, tímto asi můžeme diskuzi uzavřít. :-) Děkuji všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas_k Vloženo 10. Duben 2021 Sdílet Vloženo 10. Duben 2021 Já jsem je měl zabalený od Škodovky do fólií a abych nemusel vyklízet kufr tak jsem je hodil na zadni sedačky, taky se vešly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nextcz Vloženo 11. Duben 2021 Sdílet Vloženo 11. Duben 2021 včera jsem vezl 17'' 215/55 na stojáka v kufru a trošku tam měly vůli, jen jsem musel sundat platíčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans5 Vloženo 12. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2021 Super, snad už budeme moct přezout, tady v Teplicích teď teda padaj trakaře. Hnus fialovej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans5 Vloženo 12. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2021 Teda hnus bílej a mokrej. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.