Enrico0908 Vloženo 15. Březen 2021 Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 Pani pozdravujem,uz som zúfalí ziadam o pomoc.Fabia 2 1.4 16v 63KW 2008.Po nastartovani niekedy sa rozsvieti ABS ESP SERVO a pipa Ručna po opatovnom startovani vsetko ok.Skusal som uz: rozobratie abs konektoru a vystriekanie (bol cisty),kontrola a podotahovanie poistiek nad baterkou,vymena baterie kedze vag vypisoval aj slabe napatie,teraz to uz nepise na vag.Po vymene baterie bol dost dlho klud a teraz to zacalo znova. Co mam este skusit?vymenit paskovu poistku na vrchu baterie?moze tam byt neviditelna prasklina? Ďakujem za kazdu radu Log-JHHH-TMBCC65J883201681-145400km.txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domio Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 (editace) v ABS se podívej do měřeních hodnot, jestli tam máš rychlost kol atd... Ale řekl bych že bude KO, možná zkusit přeflashovat... Editováno: 17. Březen 2021, autor: Domio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enrico0908 Vloženo 17. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 Dakujem za odpoved.Myslis ze to moze robit prave toto bez toho aby nezapisalo to pamati zavad ziaden snimac?Pozriem sa nato,iba ze sa mi pokazil /zablokoval kabel vcds :( ako myslis to KO? riadica jednotka ABS KO? preflashovat= prehrat soft? Dikiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domio Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 Ano, jednotka KO, zkusit přehrát SW ale tomu nedávám moc naději. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enrico0908 Vloženo 18. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2021 Diki za pomoc.dam este prezriet kable elektrikarovy ci nebude nieco prehnite a ak nic tak vymena jednotky...no staci vymenit elektricku cast na RJ? A treba ju potom nejako znova programovat?diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domio Vloženo 18. Březen 2021 Sdílet Vloženo 18. Březen 2021 Sežeň celou ABS jednotku, hlavně ta co tam patří. Pak zkontrolovat kódování. Pokud to nebudeš dělat sám. tak to nech u někoho celé udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 19. Březen 2021 Sdílet Vloženo 19. Březen 2021 Měl jsem to samé na FII 1,6 16V: Při dobrždění před zatáčkou se někdy rozsvítily uvedené kontrolky a přestal fungovat posilovač řízení. V paměti byly různé chyby. Po vypnutí zapalování a novém nastartování zase všechno fungovalo. Když jsem u pojistek nad baterkou přendal kablík napájení serva o jednu pojistku do leva (byla tam neobsazená pojistka), všechno zmizelo a mám už několik let pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enrico0908 Vloženo 19. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2021 Dakujem,ale mne to pocas jazdy neurobi nikdy.stale iba po nastartovani a niekedy aj mesiac vobec a potom aj dva krat posebe. Ty si mozno mal prasknutu tu poistku nad baterkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 19. Březen 2021 Sdílet Vloženo 19. Březen 2021 Ne, byla to 50 A pojistka, kterou jsem měl vyndanou a s lupou na oku jsem zkoušel najít prasklinu. Nebyla tam. Vlevo od ní byla neobsazená 60 A pojistka a na tu jsem kablík připojil. A je klid. Když uděláš to, co já - je to jednoduché, levné a za chvilku hotovo - co tím můžeš zkazit? Maximálně budeš mít taky pokoj od problémů s ABSem atd. To se snad vyplatí, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enrico0908 Vloženo 19. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2021 Ja uz som vymenil vcera tu poistku za 50A aj ked pôvodná bola 40A.tak uvidim ci to este bude robiť dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 19. Březen 2021 Sdílet Vloženo 19. Březen 2021 Já, kdybych byl býval bral vážně všechny ty hrůzy, které jsem našel v diagnostice, tak bych musel koupit nové servo, hydroagregát ABSu, jo a někdy tam byla napsaná i lambda, tak i tu. Začal jsem očištěním všech kostřících bodů, které jsem našel v motorovém prostoru - marně. Ve srovnáním s tím bylo povolení matky M6, přendání kablíku vedle a našroubování matky směšně jednoduché, levné a 100%-ně účinné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enrico0908 Vloženo 19. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2021 Ano,tak to mas úplnú pravdu. Auto som odniesol teraz k autoelektrikarovy ktorý vsetko skontroluje co sa da a uvidime.Ak nic nenajde,pojazdim a vymenim tu rj abs,zase neni tak draha :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.