Listopad 23, 200618 r To nemyslíš vážně 1.8T a LPG Nojono .. lidi jsou zvraceny !!! No nedavno jsem mluvil s clovekem co ma ciplou 1.8T a na LPG, ktery ma profesionalne udelany, dokonce se vesla i 14" rezerva a nalital na tom pres 100tis km a ok a zna lidi co maji i vice a pritim da naprdel seriove ORS a ty cestaky no balada, u dlasiho auta vo tom budu min. uvazovat.
Listopad 23, 200618 r To nemyslíš vážně 1.8T a LPG Nojono .. lidi jsou zvraceny !!! No nedavno jsem mluvil s clovekem co ma ciplou 1.8T a na LPG, ktery ma profesionalne udelany, dokonce se vesla i 14" rezerva a nalital na tom pres 100tis km a ok a zna lidi co maji i vice a pritim da naprdel seriove ORS a ty cestaky no balada, u dlasiho auta vo tom budu min. uvazovat. Jsem sice max. spokojený s TDI ale nemůžu říct že bych o tom taky neuvažoval...!!!
Listopad 23, 200618 r Dnes jsem byl u firmy, ktera montuje LPG a je nejlepší na Moravě. Montovali zrovna zařízení lpg do auta Jeep Cherokee obsah 3.7 !!! šestiválec. Tak si myslím, že lpg nebude zas tak špatná věc. A to už jsem viděl i BMW v lpg.
Listopad 24, 200618 r Dnes jsem byl u firmy, ktera montuje LPG a je nejlepší na Moravě. Montovali zrovna zařízení lpg do auta Jeep Cherokee obsah 3.7 !!! šestiválec. Tak si myslím, že lpg nebude zas tak špatná věc. A to už jsem viděl i BMW v lpg. bodejť,v takových autech,,,dyť jim to žere aj travu kolem cesty Upraveno Listopad 24, 200618 r od toncek
Listopad 27, 200618 r S LPG vstrekom od BRC jazdim uz vyse 2 rokov a nedam dopustit. Auto jazdi ako hodinky. Nevidim najmensi dovod preco by sa malo nieco kazit. Je to super vec a nedam dopustit. Uspora je vyssia ako na TDi. S Lpg jazdi moja octa 210 km/h. Ti co maju zle skusenosti by som im skor namiesto demontaze lpg odporucil kvalitnejsi servis LPG.
Prosinec 2, 200618 r Ahoj Koupil sem oktávku 97 1,8 92 kW s LPG. Ze začátku sem měl z toho strach, ale když naberu plyn za 400 kč a ujedu na to 350 km...co víc si můžu přát....jediná investice, kterou sem udělal byla, že sem si nechal - preventivně - vyměnit membrány a filtr na BRC cca 1800 kč...já osobně zatím s LPG problémy namám.....
Leden 10, 200718 r Dnes jsem byl u firmy, ktera montuje LPG a je nejlepší na Moravě. Montovali zrovna zařízení lpg do auta Jeep Cherokee obsah 3.7 !!! šestiválec. Tak si myslím, že lpg nebude zas tak špatná věc. A to už jsem viděl i BMW v lpg. Teď nám stijí na dílně Ford Expedition 5,4 na LPG-no problema
Březen 10, 200718 r Udělali mi to v "HL propan" za 30tis. Auto jede dobře bez výkon. změn. Rozdíl vidím pouze v nákladech na 1km Na-95 1,90 Kč LPG 0,99 Kč. Takže čím více se ujede tím se to dříve zaplatí.
Březen 11, 200718 r Nikoho nenutím, aby si pořizoval LPG. Jen jsem přidal můj postřeh k tématu. Každý má na věc jiný názor, ale já živím rodinu a mít náklady na provoz auta o půlku menší je pro mě docela dobrý. Už takhle manželka řvala "na co my potřebujem octavku?". Nevýhoda u LPG je, že je v motoru o několik hadic více a 1 za rok Emise. Samozřejmě kdybych jel rally tak s LPG asi ne. A na našich silnicích se s našimi auty moc pro výkon jezdit nedá - takže plyn mi stačí.
Březen 12, 200718 r too toncek:Plynova bomba je mnohem bezpecnejsi nez nadrz na benzin.To predem.Vydel jsem demonstracni video firmy Lovato,jak polozily plnou nadrz na koleje a nechaly na ni najet vlak(motoracek;-))rychlosti 50 km/h a nadrz nepraskla.Uvedomte si,ze v te nadrzi je tlak podobny tomu atmosferickemu,takze to neni zadna brutalita,jako treba CNG nebo Vodik.Co se tyce bezpecnosti,najezdil jsem s autem na plyn prez 200tis km(forman r.v.94 50kw) a jsem tady porad.;)Auto nevyzadovalo zadnou zvlastni udrzbu,mimo vymeny plynoveho filtru(cca 100kc po 20tis km).A urcite bych se nebal napachat plyn do 1.8T nebo 2.0.Pro lidi,co mysli ekonomicky a ne svou chorou mysli je to dobra volba.
Březen 12, 200718 r No musím souhlasit s kolegou přede mnou. Mám najeto asi 400 000km na lpg a absolut pohoda. Teď jezdím na 2.0 85kw lpg a taky pohoda
Duben 29, 200718 r Čau ja mám ors na lpg a vše ok. Rozdíl mezi tím jestli jedu na lpg nebo na benzin je opravdu zanedbatelnej. Mám najeto 60000km plyn je tam asi30000km. Kolik stál nevím už jsem to s ním koupil má to sekvenční vstřikování nějaka firma BRC nebo Stako teď nevím. A včera ejhle motor řechtá na tři válce, tak jsem přepnul na benzín a zas šel dobře prostě to jde na tři válce jen na lpg. Tak mě napadlo, že by to mohly dělat ty vstřkovače potupně jsem je dopojoval a zjistil jsem, že je špatnej 3 vstřikovač na lpg. Nevite někdo kolik může stát a kde v okolí vysočiny je nějakej dobrej servis na lpg. A co udržba lpg???Dík
Duben 30, 200718 r Dnes jsem byl u firmy, ktera montuje LPG a je nejlepší na Moravě. Montovali zrovna zařízení lpg do auta Jeep Cherokee obsah 3.7 !!! šestiválec. Tak si myslím, že lpg nebude zas tak špatná věc. A to už jsem viděl i BMW v lpg. Zdravím, zajíámala by mě ta firma? Jsem z moravy a dělal jsem si 3 auta u FEDORA a super!!!!!!!!! Je s prostějova a nedám na něj dopustit FEDOR_AUTO_s_r_o____vodn__str_nka.htm
Květen 2, 200718 r Dnes jsem byl u firmy, ktera montuje LPG a je nejlepší na Moravě. Montovali zrovna zařízení lpg do auta Jeep Cherokee obsah 3.7 !!! šestiválec. Tak si myslím, že lpg nebude zas tak špatná věc. A to už jsem viděl i BMW v lpg. Zdravím, zajíámala by mě ta firma? Jsem z moravy a dělal jsem si 3 auta u FEDORA a super!!!!!!!!! Je s prostějova a nedám na něj dopustit náš delaler.Můžu dopodoručit.
Květen 2, 200718 r Ma tady nekdo ORS na LPG ? Nedělali sme teda asi ORS, ale Leona Cupru 165 kw a jezdí bez problémů.Je to můj kámoš a jezdí s tim jak debil.
Květen 26, 200718 r ja mam 1.8 20V Turbo 4x4 a o plynu ani neuvažuju, ja se dost pohybuji po praze a temer dene parkuji v podzemních garážích, což s LPG nejde, a taky potrebuju sem tam neco nalozit do kufru a nechci aby mi tam prekazela bomba(nebo rezerva při montáži nádrže do rezervy) a navíc to neestetické víčko v nárazníku... Nic proti LPG ale pro me potreby opravdu ne
Květen 26, 200718 r Takze abych zapremejslel o ORS na LPG Tak tohle se mi taky často honí hlavou...!!!
Červenec 13, 200817 r O1 1.8T 110 kW SLX m.2000 seriová ,vstřikování BRC LPG toroidní nádrž ,montážní cena 29.500,- spotřeba běžně bez klimy do 7 l,při ostřejší jízdě s klimou po dálnici 150-170 km/h do 9,5.Snížení výkonu - nezpozorováno.Max.rychlost 225 km/h dle GPS,tachometr 240.Jezdím asi po 10 nádržích LPG á 40 l,1 nádrž benzinu 55l.měl jsem již desítku aut na LPG ale sekvenční vstřikování nemá chybu,jen cenově se vrací později.Např Ś Felicia 1.3,50 kW kombi spotřeba 8,5 L jizda nic moc,Opel Omega 2.0i kombi spotřeba okolo 12 L LPG,Renault 19 1,8i běžně 10 L LPG atd...cena LPG 15,-Nafta34,-,benzín 32,- co dodat?
Červenec 15, 200817 r Jo holt někudy se ten plyn tam musí čepovat. No malá estetická chybička která se mi vyplatí. Denně jezdím Ostravu a zpět se spotřebou 7,2-7,5. O víkendu jsem jel za HK a dle možností jsem na to šlapal. Spotřeba 8,5. Upraveno Červenec 16, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Červenec 16, 200817 r Mě taky víčko nevadí. Mám tmavěmodrou metlu a nikdo ze známých si ani nevšiml, že mám lpg. A nálepku na skle ani nad víčkem nemám......
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.