Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To nemyslíš vážně :o 1.8T a LPG :(

Nojono .. lidi jsou zvraceny !!!

No nedavno jsem mluvil s clovekem co ma ciplou 1.8T a na LPG, ktery ma profesionalne udelany, dokonce se vesla i 14" rezerva a nalital na tom pres 100tis km a ok a zna lidi co maji i vice a pritim da naprdel seriove ORS a ty cestaky no balada, u dlasiho auta vo tom budu min. uvazovat.

To nemyslíš vážně :o 1.8T a LPG :(

Nojono .. lidi jsou zvraceny !!!

No nedavno jsem mluvil s clovekem co ma ciplou 1.8T a na LPG, ktery ma profesionalne udelany, dokonce se vesla i 14" rezerva a nalital na tom pres 100tis km a ok a zna lidi co maji i vice a pritim da naprdel seriove ORS a ty cestaky no balada, u dlasiho auta vo tom budu min. uvazovat.

Jsem sice max. spokojený s TDI ale nemůžu říct že bych o tom taky neuvažoval...!!! ;)

Dnes jsem byl u firmy, ktera montuje LPG a je nejlepší na Moravě. Montovali zrovna zařízení lpg do auta Jeep Cherokee obsah 3.7 !!! šestiválec. Tak si myslím, že lpg nebude zas tak špatná věc. A to už jsem viděl i BMW v lpg.

Dnes jsem byl u firmy, ktera montuje LPG a je nejlepší na Moravě. Montovali zrovna zařízení lpg do auta Jeep Cherokee obsah 3.7 !!! šestiválec. Tak si myslím, že lpg nebude zas tak špatná věc. A to už jsem viděl i BMW v lpg.

bodejť,v takových autech,,,dyť jim to žere aj travu kolem cesty

Upraveno od toncek

S LPG vstrekom od BRC jazdim uz vyse 2 rokov a nedam dopustit. Auto jazdi ako hodinky. Nevidim najmensi dovod preco by sa malo nieco kazit.

Je to super vec a nedam dopustit. Uspora je vyssia ako na TDi. S Lpg jazdi moja octa 210 km/h. Ti co maju zle skusenosti by som im skor namiesto demontaze lpg odporucil kvalitnejsi servis LPG. :p

Ahoj

Koupil sem oktávku 97 1,8 92 kW s LPG. Ze začátku sem měl z toho strach, ale když naberu plyn za 400 kč a ujedu na to 350 km...co víc si můžu přát....jediná investice, kterou sem udělal byla, že sem si nechal - preventivně - vyměnit membrány a filtr na BRC cca 1800 kč...já osobně zatím s LPG problémy namám.....

• 1 měsíc později...

Teď nám stijí na dílně Ford Expedition 5,4 na LPG-no problema

• 4 týdny později...

Zajimalo by me kolik takova O1 1,8T zere toho plynu??? nebo 1,8 a 2,0 bez turba???

Skoro stejně jako benzinu pokud dáš sekvenční vstřikování.

• 1 měsíc později...

Udělali mi to v "HL propan" za 30tis. Auto jede dobře bez výkon. změn. Rozdíl vidím pouze v nákladech na 1km Na-95 1,90 Kč LPG 0,99 Kč. Takže čím více se ujede tím se to dříve zaplatí.

Takze abych zapremejslel o ORS na LPG B)

Nikoho nenutím, aby si pořizoval LPG. Jen jsem přidal můj postřeh k tématu. Každý má na věc jiný názor, ale já živím rodinu a mít náklady na provoz auta o půlku menší je pro mě docela dobrý. Už takhle manželka řvala "na co my potřebujem octavku?". Nevýhoda u LPG je, že je v motoru o několik hadic více a 1 za rok Emise. Samozřejmě kdybych jel rally tak s LPG asi ne. A na našich silnicích se s našimi auty moc pro výkon jezdit nedá - takže plyn mi stačí.

too toncek:Plynova bomba je mnohem bezpecnejsi nez nadrz na benzin.To predem.Vydel jsem demonstracni video firmy Lovato,jak polozily plnou nadrz na koleje a nechaly na ni najet vlak(motoracek;-))rychlosti 50 km/h a nadrz nepraskla.Uvedomte si,ze v te nadrzi je tlak podobny tomu atmosferickemu,takze to neni zadna brutalita,jako treba CNG nebo Vodik.Co se tyce bezpecnosti,najezdil jsem s autem na plyn prez 200tis km(forman r.v.94 50kw) a jsem tady porad.;)Auto nevyzadovalo zadnou zvlastni udrzbu,mimo vymeny plynoveho filtru(cca 100kc po 20tis km).A urcite bych se nebal napachat plyn do 1.8T nebo 2.0.Pro lidi,co mysli ekonomicky a ne svou chorou mysli je to dobra volba. :palec2:

No musím souhlasit s kolegou přede mnou. Mám najeto asi 400 000km na lpg a absolut pohoda. Teď jezdím na 2.0 85kw lpg a taky pohoda :palec2:

Ma tady nekdo ORS na LPG ?

• 1 měsíc později...

Čau ja mám ors na lpg a vše ok. Rozdíl mezi tím jestli jedu na lpg nebo na benzin je opravdu zanedbatelnej. Mám najeto 60000km plyn je tam asi30000km. Kolik stál nevím už jsem to s ním koupil má to sekvenční vstřikování nějaka firma BRC nebo Stako teď nevím. A včera ejhle motor řechtá na tři válce, tak jsem přepnul na benzín a zas šel dobře prostě to jde na tři válce jen na lpg. Tak mě napadlo, že by to mohly dělat ty vstřkovače potupně jsem je dopojoval a zjistil jsem, že je špatnej 3 vstřikovač na lpg. Nevite někdo kolik může stát a kde v okolí vysočiny je nějakej dobrej servis na lpg. A co udržba lpg???Dík

Zdravím, zajíámala by mě ta firma? Jsem z moravy a dělal jsem si 3 auta u FEDORA a super!!!!!!!!! Je s prostějova a nedám na něj dopustit

FEDOR_AUTO_s_r_o____vodn__str_nka.htm

Zdravím, zajíámala by mě ta firma? Jsem z moravy a dělal jsem si 3 auta u FEDORA a super!!!!!!!!! Je s prostějova a nedám na něj dopustit

náš delaler.Můžu dopodoručit.

Ma tady nekdo ORS na LPG ?

Nedělali sme teda asi ORS, ale Leona Cupru 165 kw a jezdí bez problémů.Je to můj kámoš a jezdí s tim jak debil.

• 4 týdny později...

ja mam 1.8 20V Turbo 4x4 a o plynu ani neuvažuju, ja se dost pohybuji po praze a temer dene parkuji v podzemních garážích, což s LPG nejde, a taky potrebuju sem tam neco nalozit do kufru a nechci aby mi tam prekazela bomba(nebo rezerva při montáži nádrže do rezervy) a navíc to neestetické víčko v nárazníku...

Nic proti LPG ale pro me potreby opravdu ne

Takze abych zapremejslel o ORS na LPG B)

Tak tohle se mi taky často honí hlavou...!!! :w00t1:

• 1 rok později...

O1 1.8T 110 kW SLX m.2000 seriová ,vstřikování BRC LPG toroidní nádrž ,montážní cena 29.500,- spotřeba běžně bez klimy do 7 l,při ostřejší jízdě s klimou po dálnici 150-170 km/h do 9,5.Snížení výkonu - nezpozorováno.Max.rychlost 225 km/h dle GPS,tachometr 240.Jezdím asi po 10 nádržích LPG á 40 l,1 nádrž benzinu 55l.měl jsem již desítku aut na LPG ale sekvenční vstřikování nemá chybu,jen cenově se vrací později.Např Ś Felicia 1.3,50 kW kombi spotřeba 8,5 L jizda nic moc,Opel Omega 2.0i kombi spotřeba okolo 12 L LPG,Renault 19 1,8i běžně 10 L LPG atd...cena LPG 15,-Nafta34,-,benzín 32,- co dodat?

... ale co to neestetické víčko v nárazníku !!!

Jo holt někudy se ten plyn tam musí čepovat. No malá estetická chybička která se mi vyplatí.

Denně jezdím Ostravu a zpět se spotřebou 7,2-7,5. O víkendu jsem jel za HK a dle možností jsem na to šlapal. Spotřeba 8,5.

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE

Mě taky víčko nevadí. Mám tmavěmodrou metlu a nikdo ze známých si ani nevšiml, že mám lpg. A nálepku na skle ani nad víčkem nemám...... :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.