Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,

Uz dlhsiu dobu pocut z mojej Fabie od motora klepotavy zvuk. Ale prejavuje sa len v urcitych otackach, t.z. na neutrale a pri nizsich otackach je to OK,ale pri rozbehu sa v urcitom pasme zacne ozyvat klepot a potom uz pri vysokych otackach to akosi zanikne (alebo ho prevysi hluk motora).

Vyzera to na ventily. Niekto mi odporucil precistit palivovy system nejakym pripravkom. Spravil som to,ale mam pocit,ze to klepe este viac.

Daju sa nejako nastavit ventily, kedze su samonastavovacie???

Alebo to moze byt nieco ine???

vyzkousel bych vymenit palivovy filtr, co cidlo klepani motoru? lambda? svicky?

zajed k nekomu na VAG a chce to udelat testy :)

Nepostřehl jsem jestli jste měli na mysli ventili v motoru nebo vstřikovací ventily.

• 3 týdny později...
  • Autor

takze motor mi uz neklepe. Bol som v servise a tam zistili,ze mi vraj vypadli 2 matice z vyfukoveho potrubia .Tam, kde sa vyfuk napaja na agregat. Cize mi to netesnilo a potom aj vplyvom vibracii klepalo. Do hlavy mi neslo,ako mi mozu 2 matice len tak odpadnut (klepanie zacalo po servisnej prehliadke 60000km), kde mi okrem ineho aj zatesnovali olejovu vanu, kontrolovali tesnost vyfuku, atd. - neviem, ci mali nejaky dovod odmontovavat vyfuk,ale mam pocit,ze tie matky tam odmontovali a zabudli nahodit spat. Po servisnej prehliadke bol vyfuk kontrolovany este dvakrat - raz po nehode, ked mi menili zadny naraznik a mali tiez skontrolovat tesnost vyfukoveho systemu a druhykrat na zimnej servisnej prehliadke. Vzdy bol vyfuk tesny (podla nich), ale mne sa vzdy zdalo, ze spredu pocut akoby bol vyfuk deravy.Ale myslel som si,ze ked to predsa dvakrat kontrolovali,tak ze vedia co robia.Ale zrejme ho asi kontrolovali len pohladom na zadny tlmic alebo vobec.

Aspon mali tolko charakteru v sebe,ze nechceli odomna peniaze za opravu a za tie dve matice.

Takze asi take servisy tu mame v MI :palec2: (pisal som o Porsche)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.