jfgroup Vloženo 3. Květen 2021 Sdílet Vloženo 3. Květen 2021 (editace) Zdravím vespolek. Nikde jsem nenašel, proto jsem si dovolil založit nové téma. Nestalo se někomu, případně nemá někdo nápad, jednoho rána po vstupu do odemčeného auta se zvukem divným odemkl zámek řízení, ale panel přístrojů zablikal červeným volantem a maxidot napsal hlášku Zámek řízení vadný, Zastavte. Budíky vypnuté, všude klid, jde pustit jen rádio, stáhnout okno, posunout sedačky. Nemá někdo nápad či zkušenost co s tím? Než se budu muset vnutit servisu ŠA, ptz mi přijde že ochota skončila složením peněz a snaha s koncem záruky. A pro názornost výpis z domácí VCDS. Děkuji velice předem za přínosné nápady. Editováno: 4. Květen 2021, autor: jfgroup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Květen 2021 Sdílet Vloženo 4. Květen 2021 Ano,je to vadný sloupek řízení.Stalo se to kamarádovi.Do Tesca dojez z už né :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfgroup Vloženo 4. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2021 Děkuji za odpověď, přesně toho jsem se bál. Je nějaká možnost výměny v domácích podmínkách nebo se musí kódovat přes online? Resp předpokládám že je to o zámku řízení. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.