Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Používáte někdo Performance monitor? Nově vyvinutá aplikace Android Auto Apps Downloader (AAAD) umožňuje instalovat do Android Auta celou řadu aplikací, třeba plné zrcadlení mobilu či monitorování různých hodnot v autě z VAG prostřednictví USB připojení. Na přiloženém videu je vidět sice špatně, ale je, že jsem na první obrazovce měl nastavený točivý moment, výkon a otáčky motoru ve velkých ukazatelích a příčné i podélné přetížení, polohu plynového pedálu a nadmořskou výšku (z nějakého důvodu nefungovala) v těch malých ukazatelích. A pokud někdo používáte, jakou máte zkušenost? Mně to přišlo dost věrohodné, neboť od začátku jsem přesvědčený, že uváděné maximální hodnoty výkonu a krouťáku u mého auta neodpovídají skutečnosti. A především točivý moment přesáhne i 350 Nm proti uváděným 320. Výkon tak výrazně nepřesáhne 132 KW, maximální hodnota byla 137 kW. Věrohodné byly i hodnoty podélného či příčného zrychlení, dostat se přes hodnotu 1G v zatáčce není úplně jednoduché. Zajímavé je sledovat i mnoho dalších údajů, jakými jsou plnící tlaky turba, teploty převodovky, napětí a třeba náklon auta či poloha volantu. 

• 3 měsíce později...

Ahoj, používám cca týden. Vypadá to dobře. Používám ho v OC3 1.4TSI 2018. 

IMG_20210826_213623.jpg

Upraveno od ji6006

• Autor
před 1 hodinou, ji6006 napsal:

Ahoj, používám cca týden. Vypadá to dobře. Používám ho v OC3 1.4TSI 2018. 

A jak korespondují ukazované hodnoty s těmi parametrovými, platícími pro motor tvého auta?

Komunikuje to přes app VAG do android auta. Dá je nastavit celkem dost informací na zobrazení. Ale některá mi nejdou. Nepodporuje to auto. Tady je pár reálných náhledů. 

IMG_20210827_174652.jpg

IMG_20210827_174630.jpg

IMG_20210827_174639.jpg

IMG_20210827_174645.jpg

• Autor

Já ale vím, jak to funguje. Mně šlo o to, že máš motor s výkonem 110 kW a krouťákem 250 Nm a kolik ti, ve srovnání s těmito hodnotami, ukazuje performance monitor.  Jestli ale nefunguje korektně, neukáže nic.

Krouťák jsem ještě nezkoušel. Ale s výkonem jsem se dostal i na 90kW při ostrým rozjezdu. Krouťák vyzkouším zítra. 😉

• Autor

Máš 110 kW, takže to moc ostré nebylo :) A je celkem poučné pozorovat, jak motor využívá výkon a točivý moment v závislosti na podmínkách, zatížení auta a šlapání na plyn. 

Tak se mi to konečně podařilo rozhodit i z kroutícím momentem. Strašně to s touhle volbou padalo. Funguje to super. Fotky jsou nic moc ale jsou vidět hodnoty. 

IMG_20210829_212342.jpg

IMG_20210829_212644.jpg

• 3 měsíce později...

Lze to nějak zprovoznit na Octavia IV? Díky 

Upraveno od ladik1983

• Autor

Používáš Android Auto? 

Jj Android auto, aplikaci zprovozním, ale neukazuje žádný údaje, O4 je MIB3 

@ladik1983 CItace z jejich webu " MIB3 MIB3 has no exlap channel, so it won't show any data. " . Jedině se mi to na infotaimentu ( Scala - bolero ) zobrazilo když dáš do OBD2 bluetoth a přes Torque appku něco funguje .

@PeWeAno něco takového jsem měl na mysli, můžeš mi prosím trochu podrobneji vysvětlit jak na to, co koupit, nainstalovat atd. Díky 

Upraveno od ladik1983

Ahoj jak se ti to podařilo? Mě to pořád padá a nechce se spustit 

• 4 týdny později...
V 3. 1. 2022 na 23:31, jemelka71@gmail.com napsal:

Ahoj jak se ti to podařilo? Mě to pořád padá a nechce se spustit 

Ahoj, Taky mi to sem tam padá, ale pokud ukončím aplikace v telefonu před připojením k autu je to lepší. 

• 4 měsíce později...

Ahojte viete mi poradit co mam robit 

monitor perf.jpg

• 3 měsíce později...

.

Upraveno od Heno69
vyřešeno

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.