Karel Bůna Vloženo 8. Květen 2021 Sdílet Vloženo 8. Květen 2021 Používáte někdo Performance monitor? Nově vyvinutá aplikace Android Auto Apps Downloader (AAAD) umožňuje instalovat do Android Auta celou řadu aplikací, třeba plné zrcadlení mobilu či monitorování různých hodnot v autě z VAG prostřednictví USB připojení. Na přiloženém videu je vidět sice špatně, ale je, že jsem na první obrazovce měl nastavený točivý moment, výkon a otáčky motoru ve velkých ukazatelích a příčné i podélné přetížení, polohu plynového pedálu a nadmořskou výšku (z nějakého důvodu nefungovala) v těch malých ukazatelích. A pokud někdo používáte, jakou máte zkušenost? Mně to přišlo dost věrohodné, neboť od začátku jsem přesvědčený, že uváděné maximální hodnoty výkonu a krouťáku u mého auta neodpovídají skutečnosti. A především točivý moment přesáhne i 350 Nm proti uváděným 320. Výkon tak výrazně nepřesáhne 132 KW, maximální hodnota byla 137 kW. Věrohodné byly i hodnoty podélného či příčného zrychlení, dostat se přes hodnotu 1G v zatáčce není úplně jednoduché. Zajímavé je sledovat i mnoho dalších údajů, jakými jsou plnící tlaky turba, teploty převodovky, napětí a třeba náklon auta či poloha volantu. video-1620472778.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ji6006 Vloženo 27. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2021 (editace) Ahoj, používám cca týden. Vypadá to dobře. Používám ho v OC3 1.4TSI 2018. Editováno: 27. Srpen 2021, autor: ji6006 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Bůna Vloženo 27. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2021 před 1 hodinou, ji6006 napsal: Ahoj, používám cca týden. Vypadá to dobře. Používám ho v OC3 1.4TSI 2018. A jak korespondují ukazované hodnoty s těmi parametrovými, platícími pro motor tvého auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ji6006 Vloženo 27. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2021 Komunikuje to přes app VAG do android auta. Dá je nastavit celkem dost informací na zobrazení. Ale některá mi nejdou. Nepodporuje to auto. Tady je pár reálných náhledů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Bůna Vloženo 27. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2021 Já ale vím, jak to funguje. Mně šlo o to, že máš motor s výkonem 110 kW a krouťákem 250 Nm a kolik ti, ve srovnání s těmito hodnotami, ukazuje performance monitor. Jestli ale nefunguje korektně, neukáže nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ji6006 Vloženo 27. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2021 Krouťák jsem ještě nezkoušel. Ale s výkonem jsem se dostal i na 90kW při ostrým rozjezdu. Krouťák vyzkouším zítra. 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Bůna Vloženo 27. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2021 Máš 110 kW, takže to moc ostré nebylo :) A je celkem poučné pozorovat, jak motor využívá výkon a točivý moment v závislosti na podmínkách, zatížení auta a šlapání na plyn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ji6006 Vloženo 29. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2021 Tak se mi to konečně podařilo rozhodit i z kroutícím momentem. Strašně to s touhle volbou padalo. Funguje to super. Fotky jsou nic moc ale jsou vidět hodnoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 26. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2021 (editace) Lze to nějak zprovoznit na Octavia IV? Díky Editováno: 26. Prosinec 2021, autor: ladik1983 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Bůna Vloženo 26. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2021 Používáš Android Auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 Jj Android auto, aplikaci zprovozním, ale neukazuje žádný údaje, O4 je MIB3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeWe Vloženo 28. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2021 @ladik1983 CItace z jejich webu " MIB3 MIB3 has no exlap channel, so it won't show any data. " . Jedině se mi to na infotaimentu ( Scala - bolero ) zobrazilo když dáš do OBD2 bluetoth a přes Torque appku něco funguje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 28. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2021 (editace) @PeWeAno něco takového jsem měl na mysli, můžeš mi prosím trochu podrobneji vysvětlit jak na to, co koupit, nainstalovat atd. Díky Editováno: 28. Prosinec 2021, autor: ladik1983 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jemelka71@gmail.com Vloženo 3. leden 2022 Sdílet Vloženo 3. leden 2022 Ahoj jak se ti to podařilo? Mě to pořád padá a nechce se spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ji6006 Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 V 3. 1. 2022 na 23:31, jemelka71@gmail.com napsal: Ahoj jak se ti to podařilo? Mě to pořád padá a nechce se spustit Ahoj, Taky mi to sem tam padá, ale pokud ukončím aplikace v telefonu před připojením k autu je to lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paposk Vloženo 28. Červen 2022 Sdílet Vloženo 28. Červen 2022 Ahojte viete mi poradit co mam robit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heno69 Vloženo 5. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2022 (editace) . Editováno: 5. Říjen 2022, autor: Heno69 vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.