Sinius Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 Nazdarek lidi, mam na vas dotaz.........................z origo autoservisu sem měl na PP nastavenou ze az dosahnu pocet kilometru na výměnu oleje tak mi to začne signalizovat at navštívim servis................soused (automechanik( mi ho vyměnil za daleko menší penize..............ale mam dotaz.............jak smazu tu zprávu, aby mi uz nenaskakovala pri nastartovaní??? nevim zda sem to napsal srozumitelne, ale potrebuju helfnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 co tak precitat manual k autu?... tam je to totizto presne napisane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 Já jsem tak hodnej ____ Vozidla s pevnými servisními intervaly QG0 Při vypnutém zapalování stiskněte nulovací tlačítko denního počítadla ujeté vzdálenosti a držte je. Zapněte zapalování, na displeji se zobrazí jeden ze servisních intervalů. Nulovací tlačítko držte stisknuté 10 s, tím dojde k vynulování počítadla (na displeji se zobrazí „- - -“ a následně denní počítadlo kilometrů). Pokud došlo k dosažení obou servisních intervalů (INSP a OIL) najednou, objeví se na displeji po vynulování údaje INSP a po uvolnění nulovacího tlačítka údaj OIL. Opět stiskněte a podržte nulovací tlačítko na 10 s, tím dojde k vynulování i tohoto intervalu. Vozidla s prodlouženými servisními intervaly QG1 a QG2 Při vypnutém zapalování stiskněte nulovací tlačítko denního počítadla ujeté vzdálenosti a držte je. Zapněte zapalování, nulovací tlačítko uvolněte a pootočte jím vpravo. Tím dojde k vynulování všech počítadel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 11. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 manual by byl dobrej, kdyby nebyl na dobu 2 mesicu 600km od autii.ale dekuju za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 Možno by stálo za to túto tému vyvesiť k ostatným? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.