Peetee25 Vloženo 11. Květen 2018 Sdílet Vloženo 11. Květen 2018 Zdravím páni, dostalo sa mi do rúk autorádio Swing 6,5'', ktoré podľa mojich doterajších zistení je len v O3 Fl. Chcel by som ho spojazdniť tzv. bench testom, čiže nie priamo do auta. Bol by som rád ak by ste mi pomohli s tým čo všetko by bolo potrebné napojiť pre spojazdnenie bench testom. Prikladám fotky Pinov a pinov zvnútra. Za odpovede vopred vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 13. Květen 2018 Sdílet Vloženo 13. Květen 2018 Pin 1 a 2 (v pravo nahore) jsou plus a minus. Tim radio rozjedes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peetee25 Vloženo 13. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2018 Vďaka, už som ho otestoval. Ešte jedna otázka dá sa nejako oblbnut radio aby fungovalo ako keby bolo zapnuté zapalovanie alebo bude potrebné ho napojit rovno do auta ? BT ide iba so zapnutým zapalovanim. Ak nie tak nevadí. Pin 1 a 2 (v pravo nahore) jsou plus a minus. Tim radio rozjedes. Odoslané z HUAWEI VNS-L21 pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 13. Květen 2018 Sdílet Vloženo 13. Květen 2018 To uz je trochu slozitejsi, jedine can bus emulator a vyrsena ochrana soucasti. A pokud to das do auta, tak stejne musis vyrsit ochranu soucasti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domanas Vloženo 18. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2019 Zdravím. Koupil jsem O3 r.v 2013 a mám v tom monochromatický SWING bez BT handsfee, a chtěl bych jej dodělat. Pokud bych sehnal tento typ SWINGu s BT, co vše bych ještě potřeboval dokoupit? Chtěl bych zachovat starý monochromatický SWING a nejít tak do toho 5" dotykového - jestli se nepletu, tak ten už má jednotku a panel odděleně. Někdo nějaké zkušenosti/rady? Nechce se mi narušovat vzhled nějakou after-market HF sadou. Ovládání z mobilu by mi nevadilo (nemám multifunkci) Předem díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumpo Vloženo 27. leden 2020 Sdílet Vloženo 27. leden 2020 Oba swingy maji jednotku i displej v jednom. Az bolero to ma oddelene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Brown Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 Ahoj , má tu někdo zkušenost s výměnou rádia z jiné octavie III ? Konkrétně obyč rádia swing za swing s dotykovým displayem ?Zajímá mě odkódování - zabezpečení . Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 Rádio musí projít on-linem a samozřejmě nakodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Brown Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 Byl jsem se dnes ptát v Porsche Plzeň , nedokázali mi říct jestli to půjde nebo ne. Prý se může stát že to nepůjde a zablokuje se celé auto . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 Dělám to běžně, je to spíš o tom že servisu se nechce nebo neumí kódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Brown Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 před 2 hodinami, h2o napsal: Dělám to běžně, je to spíš o tom že servisu se nechce nebo neumí kódovat. Je to možné , taky mi to tak přijde. A vy jste odkud kdyby to nahodou neklaplo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 Ostrava, po dohodě Praha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Brown Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 před 13 minutami, h2o napsal: Ostrava, po dohodě Praha. Prahu bych dal kdyžtak budem doufat že to Porsche zvladne ... i kdyz se mi tomu nechce moc verit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 28. Květen 2021 Sdílet Vloženo 28. Květen 2021 Udělají jen CP (ochranu komponente) rádio ti nenakodují, zajeď za někým kdo to umí. Po návštěvě autorizáku budeš mít v rádiu plno kravin, které nebudou fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Brown Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Tak nakonec mi to nakódoval Ferda25 , v porsche jsem to zrusil . Jen ted musim jeste vymenit USB vstup aby komunikoval s radiem , jen se bojim ze kdyz odpojim radio ze se znovu zakóduje . Nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Nezakóduje, nemusíš mít strach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ishy88 Vloženo 21. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2021 Zdravím, takže jestli to chápu správně, když mám v O3 to nejvíc obyč rádio Swing a chtěl bych ho vyměnit třeba za Columbus (mám zajímavou nabídku), tak s tím budou takové komplikace (nějaké kódování atd.)? Nebo je to v pohodě výměna "kus za kus" někým, kdo se v autě už hrabal? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 21. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2021 Budou komplikace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 25. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2021 @h2o ale není to nemožné :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluemdvo Vloženo 7. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2022 Chtěl bych se zeptat, zda lze prohodit Swing 5" za Swing 6,5" (má tlačitko APP) a aktivovat u něj smartlink? Jak je to cenově náročné a kdo to v Praze umí? Děkuji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajnšmetke Vloženo 10. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2022 Zdravim kluci, nevím jestli to tu někde bylo ale nemužu to najit, mam v autě základniho swinga bez vetsiho lcd displeje a bez řidici jednotky v přihradce spolujezdce,, když budu chtit menit za taky swinga ale s lcd displejem, taky verze bez ridici jednotky v prihradce, pujde o vymenu kus za kus nebo je tam jiná kabeláž ev. Nutnost kódování? V přiloze přiložim obyč swing kterej mám + ten kterej bych si tam chtěl dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajnšmetke Vloženo 10. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2022 Dostal jsem zajímavou nabídku právě na swinga s lcd displejem taky bez řidici jednotky v přihrádce spolujezdce tudiž vlastně uplně stejné rádio jen s většim displejem a tak mne zajima jestli to bude fungovat nebo budou potiže s kodovánim funkci ev. Ochranou komponentu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 10. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2022 Kódování plus ochrana komponent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajnšmetke Vloženo 11. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2022 před 12 hodinami, h2o napsal: Kódování plus ochrana komponent. A jak se prosím dělá ochrana ? V čem to spočivá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 11. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2022 zajedes do autorizovaneho servisu a tam ti tu ochranu komponent cca za petikilo odstrani, zalezi servis od servisu nekde se budou vymlouvat, ze to nedelaji, nekde se budou ptat na historii radia jestli nepochazi z trestneho cinu a nekde to vezmou bez vymluv... kdyz budes mit stesti tak do radia natahnou i pribliznou konfiguraci jaka by mela sedet primo na tvoje auto tj. jestli ma auto ukazovat parkovacky jen vzadu nebo oboje, jestli ma byt aktivovany dab, alarm, ruzne asistenty atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.