marektrudic Vloženo 3. Červen 2021 Sdílet Vloženo 3. Červen 2021 Zdravím, mám takový problém. Po zmáčknutí tlačítka start u superb 3 mi nejede palubovka a ani start auta. Vůbec se mi nerozsviti ani po několika zmacknutich. Tlačítko jsem nechal vyměnit,ale problém přetrvává. Další možnost byla výměna baterie a mínusový snímač/pojistka vedle baterie. Opět bez reakce. Jsem už zoufalý. Máte někdo nejaky dalsi napad? Dekuji!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Červen 2021 Sdílet Vloženo 3. Červen 2021 No nevím, toto je sekce Octavia II... Přesouvám do správné části fora. Možná bys mohl napsat jaký motor máš a kdy bylo auto vyrobeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marektrudic Vloženo 3. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2021 Omlouvám se. Jedná se o 2.0 tdi 140kw. R.v 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 4. Červen 2021 Sdílet Vloženo 4. Červen 2021 Skusil by som si nahodou nemas problem s kessy jednotkou,podla mna to vyzera akoby nerozpoznalo kluc v aute.Auto sa da zamknut kessy kluckou?Skusil si druhy kluc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misocko Vloženo 4. Červen 2021 Sdílet Vloženo 4. Červen 2021 napad? ano, keby si prestal setrit na nespravnom mieste a isiel na diag kde ti hned povedia ci Ti funguje tlacitko (ak nepovedia , su to kokoti a chod dalej) alebo je problem inde... ale v pohode si mozes vymenit najprv tlacitko, potom aku, neskor auto ... usetris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slava00 Vloženo 8. leden 2022 Sdílet Vloženo 8. leden 2022 To určitě byla vadná jednotka Kessy. Stalo se mi to samé na dovolené v zahraničí v srpnu 2021. Další věc co při této závadě blblo byl dotah oken, dolu okna šla nahoru už ne. Chorvati v autorizovaném servisu Škoda v Aibi Zadar mi během 14 dní doslova vystřihali alarm, odpojili kamery, zničili start stop tlačítko a nic neopravili. Dokonce to po sobě ani nedali do původního stavu. Ještě navíc zničili 6 měsíců starou AGM baterii tím že ji zcela vytloukli. Ještě že jsem měl asistenci pro odtah do ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pindoooo Vloženo 12. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2022 Zdravim ,, takze mam ten isty problem.. auto superb 3 ..2016 2,0 110kw .. stlacam tlacitko start vobec nic sa nerosvieti .auto nevypisuje ze kluce nie su v dosahu. odomikanie klucom funguje normalne ,, diagnistika ukaze len getaway po zatlaceny tlacidla start sa ukazu aj dalsie riadiace jednotky v diagnostike. ziadna nevyhodi ziadnu chybu. do riadiacky motora som sa nedostal. Tlacitko vyzera ze funguje v diagnostike ukazuje ze spina .pri poistkach v motore zopina aj nejake relatko. v riadiacke kessy ziadna chyba aspom ja tam ziadnu nevidim ale ja nie som odbornik . vie niekto nieco poradit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 12. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2022 (editace) Treba rozobrať a vyčistiť štartovacie tlačidlo... Ja som to robil už pred 2rokmi,ale poslednú dobu znova blbne,že naštartujem na 3-4pokus Rozmýšľam,či rovno nekúpim nové,stojí 38e https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/3v0905217awhs-tlacidlo-start-32037.html Editováno: 12. Červenec 2022, autor: titanius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pindoooo Vloženo 12. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2022 AJ to sme spravili ,,rozobrate vycistene .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 14. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2022 Jakou máš diagnostiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pindoooo Vloženo 14. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2022 Vcds Kazdopadne ja stym uz nepohnem.. pojde do servisu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 14. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2022 Uděléj screen jaké ti to ukazuje chyby ve VCDS.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pindoooo Vloženo 14. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2022 Kedze nejde zapnut zapalovanie tak nacita len par riadiacek.a tam vsetko ukazaje bez chyb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pindoooo Vloženo 29. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2022 Takze auto je doma .. chyba bola uz tu spominana riadiaca jednotka kessy cislo 3q0 959 435 c. Kazdopadne je to taka prijemna chyba.. U mna ako najvacsi problem bola elektricka zadna brzda ktora sa nedala odblokovat .. nefungovali riadiacky takze ani cez pc sa to nedalo. Nie kazda odtahovka vas vie zobrat.. v servise skoda to riesili ze dali dole zadne kolesa a manualne tie brzdy odbrzdilli. V servise mi vravel ze nie je to casta chyba ale stava sa .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.