Publikováno Červen 19, 20214 r Ahojte na pristrojovke ma upozornilo na vymenu baterie v kluci lebo je slaba. Mam bezklucove startovanie. Viete aka bateria tam ide? V navode to neviem najst a kluc otvsrst zstial nevhcem dokedy nemam novu bateriu
Červenec 2, 20214 r Kup nějakou energizer, panasonic, duracell. Ty levný šmejdy jsou tak na půl roku. Upraveno Červenec 2, 20214 r od keras
Červenec 13, 20214 r Ono celkově ty baterky nevydrží ani tak s tím bezklíčovým startováním. Mám v Tiguanovi ten čip na odpojení baterky, když klíč leží v klidu a vydrží i tak max rok 🙂
Červenec 13, 20214 r Zajímavé. Mám ve Skále baterky skoro 2 roky a stále dobré. Chce to hlavně koukat na datum!!! Někde to nedohledáte vůbec. Viz třeba značka JCB. Krásně zabalano v kartonu a v plastu, ale datumy žádné. Nebo tam mají nějaký šílený kód, ale absolutně Vám nic neřekne a ani na webu ho nedohledáte. Výrobce také mlčí. Takové vůbec nebrat!!! Jen uvedený datum spotřeby/expirace také nic neřekne. Jednoznačně napsané datum výroby. To je základ. Chodit po krámech a dívat se. Je někdy docela problém takovou baterku najít😀 Strašně dlouhou jim to leží na skladech a kapacita jde do kopru. Napětí mají stále přes 3 volty, ale proud který mají mít už zdaleka nemají. Mám to vysledované z práce, kde tyhle 3V a i 1,5V pecky používáme do měřidel. Oni tam klidně napíšou trvanlivost 5 nebo 10 let, ale starší jak rok a už to není ono. Chvíli fungujou, ale... Upraveno Červenec 13, 20214 r od keras
Prosinec 12, 20213 r Zima začala a tak jsem raději hledal rezervní baterii do klíče. Po otevření klíče jsem našel tuto originální baterii. Jak se lze dostat k baterii v klíči je popsané v manuálu.
Prosinec 12, 20213 r Při Kessy furt klíč komunikuje s autem, proto ty baterky jdou do kopru tak rychle
Prosinec 12, 20213 r Ja mám tiež bez kessy,, auto má rok, bez problémov. Mal som Rapidku, dal som ju synovi, teraz má 8 rokov a baterka je v DO stále tá istá, V služobnom Spacebaku som ju mal 6 rokov a nič. A to som sa nacvakal s tým DO počas dňa.
Prosinec 12, 20213 r Mně se baterie ozvala po téměř dvou letech - na palubce hláška o výměně baterie. Tak jsem vyměnil a zjistil, že už z výroby tam byla CR2032. Mám KESSY, ale klíček už má funkci "odpojení" po určité době (cca 15 min) v klidové poloze.
Prosinec 12, 20213 r Moze byt u mna, ze to je pobytmi vonku. Mne sa ozvala teraz, ked som chodil brodit ns Hron. Cely den bol kluc v batohu pri teplote okolo 0.
Prosinec 28, 20213 r 2 roky max. a vyměnit. Těch +-30 kaček je nic😉 Za to pohodlí s kessy👍 Aspoň, že to auto připomene!!! Když změříte VA char. nabonzované baterky, tak ještě tak špatná není. Ono se to jistí no.
Leden 26, 20232 r mate vyskusane nějaké baterie ktore vydrzia. ? dal som energizer a vydržala slabé 2 miesiace . neviem ci je to baterkou alebo je problem inde. mam klasicky kluc aj startovanie klucom nie tlačitko .
Leden 26, 20232 r Mě vydrží vždy cca.pres rok. Je v podstatě jedno jakou dám značku. Mám startování tlačítkem a odemykání bez Kessy.
Leden 27, 20232 r Tak jak to tady čtu, tak bych měl asi taky vyměnit, mám původní už skoro 3 roky, pořád funguje, ale co kdyby.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.