Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte na pristrojovke ma upozornilo na vymenu baterie v kluci lebo je slaba. Mam bezklucove startovanie. Viete aka bateria tam ide? V navode to neviem najst a kluc otvsrst zstial nevhcem dokedy nemam novu bateriu

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Ono celkově ty baterky nevydrží ani tak s tím bezklíčovým startováním. Mám v Tiguanovi ten čip na odpojení baterky, když klíč leží v klidu a vydrží i tak max rok 🙂 

Vloženo (editace)

Zajímavé.

Mám ve Skále baterky skoro 2 roky a stále dobré.

Chce to hlavně koukat na datum!!! 

Někde to nedohledáte vůbec. Viz třeba značka JCB.

Krásně zabalano v kartonu a v plastu, ale datumy žádné. 

Nebo tam mají nějaký šílený kód, ale absolutně Vám nic neřekne a ani na webu ho nedohledáte. Výrobce také mlčí. 

Takové vůbec nebrat!!!

Jen uvedený datum spotřeby/expirace také nic neřekne. 

Jednoznačně napsané datum výroby. To je základ. 

Chodit po krámech a dívat se. 

Je někdy docela problém takovou baterku najít😀

Strašně dlouhou jim to leží na skladech a kapacita jde do kopru. 

Napětí mají stále přes 3 volty, ale proud který mají mít už zdaleka nemají. 

Mám to vysledované z práce, kde tyhle 3V a i 1,5V pecky používáme do měřidel. Oni tam klidně napíšou trvanlivost 5 nebo 10 let, ale starší jak rok a už to není ono. Chvíli fungujou, ale... 

Editováno: , autor: keras
  • o 4 měsíce později...
Vloženo

Zima začala a tak jsem raději hledal rezervní baterii do klíče. Po otevření klíče jsem našel tuto originální baterii. Jak se lze dostat k baterii v klíči je popsané v manuálu.

Baterie_klic.jpg

Vloženo

Ja mám tiež bez kessy,, auto má rok, bez problémov. Mal som Rapidku, dal som ju synovi, teraz má 8 rokov a baterka je v DO stále tá istá, V služobnom Spacebaku som ju mal 6 rokov a nič. A to som sa nacvakal s tým DO počas dňa.

Vloženo

Mně se baterie ozvala po téměř dvou letech - na palubce hláška o výměně baterie. Tak jsem vyměnil a zjistil, že už z výroby tam byla CR2032. Mám KESSY, ale klíček už má funkci "odpojení" po určité době (cca 15 min) v klidové poloze.

• o 3 týdny později...
Vloženo

2 roky max. a vyměnit. Těch +-30 kaček je nic😉 Za to pohodlí s kessy👍 Aspoň, že to auto připomene!!! 

Když změříte VA char. nabonzované baterky, tak ještě tak špatná není. Ono se to jistí no. 

• o 1 rok později...
Návštěvník
Vloženo

mate vyskusane nějaké baterie ktore vydrzia. ? dal som energizer a vydržala slabé 2 miesiace . neviem ci je to baterkou alebo je problem inde. mam klasicky kluc aj startovanie klucom nie tlačitko .

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...