petulko Vloženo 19. Červen 2021 Sdílet Vloženo 19. Červen 2021 Ahojte na pristrojovke ma upozornilo na vymenu baterie v kluci lebo je slaba. Mam bezklucove startovanie. Viete aka bateria tam ide? V navode to neviem najst a kluc otvsrst zstial nevhcem dokedy nemam novu bateriu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 19. Červen 2021 Sdílet Vloženo 19. Červen 2021 Das do googla a mas to za 3s. CR2032, popripade CR2025 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 19. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2021 Dakujem je tam CR2032 . Je uz aj vymenena. To nejak dlho nevydrzala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 2. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2021 (editace) Kup nějakou energizer, panasonic, duracell. Ty levný šmejdy jsou tak na půl roku. Editováno: 2. Červenec 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedlaa Vloženo 13. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2021 Ono celkově ty baterky nevydrží ani tak s tím bezklíčovým startováním. Mám v Tiguanovi ten čip na odpojení baterky, když klíč leží v klidu a vydrží i tak max rok 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 13. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2021 (editace) Zajímavé. Mám ve Skále baterky skoro 2 roky a stále dobré. Chce to hlavně koukat na datum!!! Někde to nedohledáte vůbec. Viz třeba značka JCB. Krásně zabalano v kartonu a v plastu, ale datumy žádné. Nebo tam mají nějaký šílený kód, ale absolutně Vám nic neřekne a ani na webu ho nedohledáte. Výrobce také mlčí. Takové vůbec nebrat!!! Jen uvedený datum spotřeby/expirace také nic neřekne. Jednoznačně napsané datum výroby. To je základ. Chodit po krámech a dívat se. Je někdy docela problém takovou baterku najít😀 Strašně dlouhou jim to leží na skladech a kapacita jde do kopru. Napětí mají stále přes 3 volty, ale proud který mají mít už zdaleka nemají. Mám to vysledované z práce, kde tyhle 3V a i 1,5V pecky používáme do měřidel. Oni tam klidně napíšou trvanlivost 5 nebo 10 let, ale starší jak rok a už to není ono. Chvíli fungujou, ale... Editováno: 13. Červenec 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 13. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2021 No mne chýbal mesiac do 2 rokov . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 Zima začala a tak jsem raději hledal rezervní baterii do klíče. Po otevření klíče jsem našel tuto originální baterii. Jak se lze dostat k baterii v klíči je popsané v manuálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 Za 2r som vymenil uz 2hu. Nejak to tie baterky zerie rychlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 To nechapem, moje ma 1,5 roka a zatial vsetko OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 Při Kessy furt klíč komunikuje s autem, proto ty baterky jdou do kopru tak rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 Nemam kessy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 Ja mám tiež bez kessy,, auto má rok, bez problémov. Mal som Rapidku, dal som ju synovi, teraz má 8 rokov a baterka je v DO stále tá istá, V služobnom Spacebaku som ju mal 6 rokov a nič. A to som sa nacvakal s tým DO počas dňa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 Mně se baterie ozvala po téměř dvou letech - na palubce hláška o výměně baterie. Tak jsem vyměnil a zjistil, že už z výroby tam byla CR2032. Mám KESSY, ale klíček už má funkci "odpojení" po určité době (cca 15 min) v klidové poloze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 Moze byt u mna, ze to je pobytmi vonku. Mne sa ozvala teraz, ked som chodil brodit ns Hron. Cely den bol kluc v batohu pri teplote okolo 0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 Ja kessy mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 28. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2021 2 roky max. a vyměnit. Těch +-30 kaček je nic😉 Za to pohodlí s kessy👍 Aspoň, že to auto připomene!!! Když změříte VA char. nabonzované baterky, tak ještě tak špatná není. Ono se to jistí no. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 26. leden 2023 Sdílet Vloženo 26. leden 2023 mate vyskusane nějaké baterie ktore vydrzia. ? dal som energizer a vydržala slabé 2 miesiace . neviem ci je to baterkou alebo je problem inde. mam klasicky kluc aj startovanie klucom nie tlačitko . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 26. leden 2023 Sdílet Vloženo 26. leden 2023 Mě vydrží vždy cca.pres rok. Je v podstatě jedno jakou dám značku. Mám startování tlačítkem a odemykání bez Kessy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 27. leden 2023 Sdílet Vloženo 27. leden 2023 Tak jak to tady čtu, tak bych měl asi taky vyměnit, mám původní už skoro 3 roky, pořád funguje, ale co kdyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 27. leden 2023 Sdílet Vloženo 27. leden 2023 Plna kessyna?Ze na co sa mam pripravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Černohorák Vloženo 27. leden 2023 Sdílet Vloženo 27. leden 2023 Taky otázka zda tam dáváte menší 2032 nebo cr2025. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 27. leden 2023 Sdílet Vloženo 27. leden 2023 ja som dával cr2025 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 27. leden 2023 Sdílet Vloženo 27. leden 2023 To je ta slabsia...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 27. leden 2023 Sdílet Vloženo 27. leden 2023 taka bola aj original. zmesti sa tam aj cr2032 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.