Publikováno Červen 21, 20214 r Ahojte nadšenci, prosím vás, nenájde sa u niekoho schéma zapojenia elektricky ovládaného kufra? Prehľadávam servisnú príručku, ruské fóra, ale akosi sa mi nedarí. Mám RJ 7N0959107, dva krát tlmiče, tlačidlo do piatych dverí a tlačidlo k radiacej páke, repráčik. Jedná sa o SII Combi (predface, ale to je v tomto prípade asi jedno). Hľadal som či existuje možnosť kúpiť káblový zväzok, ale s tým som neuspel. Všetko vyššie popísané čo mám, mám aj s odstrihnutými konektormi s kúskami káblov, takže čo to vzájomne sa dovtípiť dá, ale čo ide minimálne do CAN Hi a Low, či napájanie RJ .. tak to netuším. Vďaka za podporu kutilstva :)
Červen 30, 20214 r Autor Ahojte, schémy som našiel (stačilo použiť správne keywords). Kto robievate so schémou, čo reprezentujú čísla v štvorci, ktoré som označil v červeným? Ďakujem.
Září 6, 20214 r Je to odkazovacia znacka. Co je v stvorci pokracuje linka na cisle v spodnej casti. U teba je teda prepoj 13/11 takmer nad sebou
Květen 14, 20232 r Ahoj.vidím že si to riešil už dávno ale chcem sa spýtať ci si to dako spojazdnil.uvažujem o dorobení el.kufra na o3. Všetko funguje tak ako z výroby?dakujem za nejaké info
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.