Publikováno Březen 17, 200817 r Jedná se fabku 1,4 16V r.v. 2006 Asi minulý týden jsem se pohrabal v pojistkách a od té doby se mě palubní počítač asi po 2 hodinách po zastavení vynuluje . Průměrná spotřeba , ujetá vzdálenost , průměrna rychlost - všechno je pryč . Dříve to vydželo dokud jsem to sám nevynuloval třeba měsíc , teď za dvě - 3 hoďky je všechno v pr... Pojistky jsem znovu přeměřil a jsou dobrý . A ještě svítí kontrola aierbag - po nastartování na 2 s zhasne a pak svítí. Poraďte co stím - takovýhle auto -takhle citlivý na všechno -to je požer :help:
Březen 18, 200817 r Jedná se fabku 1,4 16V r.v. 2006 Asi minulý týden jsem se pohrabal v pojistkách a od té doby se mě palubní počítač asi po 2 hodinách po zastavení vynuluje . Průměrná spotřeba , ujetá vzdálenost , průměrna rychlost - všechno je pryč . Dříve to vydželo dokud jsem to sám nevynuloval třeba měsíc , teď za dvě - 3 hoďky je všechno v pr... Pojistky jsem znovu přeměřil a jsou dobrý . A ještě svítí kontrola aierbag - po nastartování na 2 s zhasne a pak svítí. Poraďte co stím - takovýhle auto -takhle citlivý na všechno -to je požer tak to že se počítač (v režimu "1") nuluje po dvou hodinách klidu vozidla je normální, v režimu "2" se nuluje po dosažení 10.000km nebo 100h jízdy, stačí si přečíst návod k autu, airbag - nevyndal jsi náhodou pojistku při zapnutém klíčku?
Červenec 14, 20214 r Mám fabiu2 2009. Nie je tam palubný počítač,čiže zobrazuje len čas,teplotu a km. Keď mi zasvieti rezerva začne ukazovať namiesto teploty dojazd. A keď potom natankujem tak mi tam zostane dojazd (samozrejme väčší) ako prepnem naspäť aby tam bola teplota. Tlačidlo na stieračovej páčke nemám. Ďakujem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.