Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

@OpelInsi Superb nesleduji nějak výrazně, takže nevím od kdy, ale i ten už infotainment poslední generace (tedy MIB3) má. 

Aktuálně někteří prodejci odesílají nabídku na snížení příplatkové výbavy výměnou za dřívější dodání objednaného vozu, viz. zde

Upraveno od Rapid1.0

@kacer1 Multilink mají všechny 2.0 TSI i bez 4x4.

Už som to písal, pod tým videom je uvedené VIN a z toho je to jednoznačné, že to je 4x4. 

D41E6252-34FD-4BD0-AE12-9ADAFFB70F0B.jpeg

Že by došli i čidla do nárazníku na vir. pedál ...

255398455_351385706753332_7949366006104148824_n.jpg

Aby mi z té nadstandardní výbavy ještě něco zbylo. 

@jenycek trefná poznámka.  Taky začínám mít takovou obavu. 😅

Omezení na výbavu rozšířili i na jiné modely

Snímek obrazovky 2021-11-18 v 20.55.12.png

To chápu, že se to týká objednávek a kalkulaci od 24.11. 

Upraveno od jenycek

Na mojej objednavke zacali robit koncom augusta a doposial ziadne info zo Skoda auto. Delear ani netusi, co je s tym. Informovanost Skoda auto a podavanie informacii ohladom objednvaky ziadna. Opytal som sa viackrat a vraj ani dealer nemoze zistit info ohladom objednavky. Ma niekto podobny problem ?

Objednávka z 15. 4. též bez informací. A virtuální pedál, matrix světla, adaptivní tempomat.. To tam mám, takže se asi počkám dál. 😁 

Upřednosněn není žádný trh i v zahraničí čekají od února

3A25E86B-CFFA-4106-A0E7-AA3AC2A8EB4C.png

Dokud to auto nebudu mít, tak jsem ke všem takovýmto zprávám velmi skeptický. Už točím 8. čekací měsíc. 

Upraveno od boban1108

Ale podle zahraničních skupin, kde poslední týden přidávají nová auta se tomu dá věřit. I únorová až teď.

Já mám 5 měsíců za sebou, 6 přede mnou. A nevěřím, že se to za těch 6 měsíců ještě neposune. 

Isto ich pouziju na nove auta, ktore idu z linky. Tie co su odstavene tak budu este cakat. Nikto sa nestazuje a vsetci radi cakaju.

Tiez su uprednostovane modely s vyzsou marzou a mozno aj zapadany trh. Len neviem ako sa pojde po nove auto na Slovensku, ked je zakaz vychadzania a predaj aut tam asi nebude. 

Píší půl na půl. 10tis čipů jde na odstavená.

CACA048C-2C9D-45F4-AC6B-B6FF2BDC606F.jpeg

před 6 hodinami, boban1108 napsal:

Dokud to auto nebudu mít, tak jsem ke všem takovýmto zprávám velmi skeptický. Už točím 8. čekací měsíc. 

Příští týden se nějaké směny nepojedou a co jsem zaslechl má jet jen první týden v prosinci.

BD31514E-AB90-4020-81A2-F2F4A2DBAFF4.jpeg

A copak je důvodem? Copak chybí aktuálně?

Netuším

U Fabií 4 chyběli rádia, jestli i tady …

i 11 měsíců z Francie 😀

EB3A379B-AA11-4CBA-ABAD-8B37B7403F31.jpeg

Fakt si nemůžu pomoci, ale čím dál více mi to připadá jako záměrné omezování výroby. Možných důvodů mě napadá několik. Od snahy Škodovky vyrobit co největší počet ekektroaut, aby se snížily poplatky za emise, po záměrnou snahu otrávit některé čekající zákazníky, aby bylo možné jejich, před více než půl rokem objednaná, auta prodat za vyšší cenu jako skladovky. 

Doufám, že se hluboce mýlím. 

Myslím si to samé už od léta. Čekám, že v únoru se budou chlubit, že se vešli do limitu 95g a hned od ledna bude nových fosilních aut jak ...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.