Launcha Vloženo 1. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2021 Ahoj, do auta mi teče voda dveřmi spolujezdce. Když otevřu dveře, vepředu dole je vidět, že se tam nahromadila voda a pak tekla dovnitř. Mám podezření, že příčinou je vloupání před několika lety, kdy mohl zloděj poškodit horní těsnění, které má na vnitřní straně sametku. Hádám, že voda se přes něj dostane, pak proteče až dolů a tam se hromadí. Nepodařilo se mi těsnění najít jako díl. Víte, jestli se dá sehnat a vyměnit svépomocí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Vloženo 1. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2021 Myslím, že je to tak schválně zkonstruováno aby voda protékala. Dělá mi to to samé a nikdo se mi tam ne vloupal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 Tak tak, voda ma dvermi pretekat, ale zaroven dole aj vytiect. Treba pozriet, ci nieje upchaty odtok na spodu dveri. A tiez, pod tapecom, ako je namontovata stahovacka, je pod nou tesnenie, ktore moze byt poskodene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Launcha Vloženo 8. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2021 (editace) Nevím, kde je vespod odtok. Voda je vždy mezi dvěma kulatými těsněními vespod. Napadá mě, že zloděj mohl dveře ohnout a voda se nahoře dostane přes vnější těsnění a pak proteče dolů, kde se hromadí, až si vynutí cestu dovnitř. Vnější sametka tak možná není problém. Editováno: 8. Srpen 2021, autor: Launcha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 9. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2021 Odtok je JAKO U VŠECH AUT prolis Xx na spodní hraně dveří - plechu ...... koukni zda nemaš ucpaný bordelem za léta provozu , nebo třeba voskem , rezistinem a jinou antikorozní srágorou ....... ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 Launcha: Otázka také je, zda Ti ty dveře někdo nějak opravoval a sundával vnitřní tapecírunk dveří. Jestli ano, tak zdroj problému může být tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.