Hejo Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 (editace) Aký názor máte na okenné deflektory na Scalu? Ano či nie? Editováno: 2. Srpen 2021, autor: Hejo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 Věčné téma jako zástěrky. Podle mě funkční, ale ošklivé. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 Souhlas. Funkční, ale ošklivé. Na auto bych si to nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 Hlavně tam nalítá prach, bordel a odře se sklo. Na auto bych to už nedal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 Toto jsem měl naposledy na felicii bez klimy. Takže na rozdíl od zástěrek nefunkční 😃 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 a já jsem to viděl odletět z auta za jízdy, takže za mě ani náhodou, hnus, nefunkční, nebezpečné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 mozno na ladu, nech vyzera dobovo :D ale na nove auto, nikdy! nikdy som inak tu uchylku deflektorov nepochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 A ešte okrem toho ten deflektor časom odtlačí tesnenie okna a keď sa dá dolu, je tam medzera medzi oknom a tesnením a potom zateká, fučí...a môže vypadnúť a odletieť, ako píše wormen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 15. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2021 Měl jsem na Trabantu. Fungovalo to stejně dobře jako gumový ocásek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3-scala Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 vyskusal som (chcel som mat otvorene okienko na dialnici), ale vratil som ich. Znacne zvyseny hluk pri vyssich rychlostiach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.