Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte nevie mi niekto poradit ci po vymene Amundsen mib1 za Android mi budu fungovat senzory na monitorovanie tlaku vzduchu v pneumatikach a ci ma to upozorni aspon na maxidote alebo ich musim vymenit za cinske. Kedze sa nastavuju cez Amundsen a android s originalmi nekomunikuje. Ako ste to riesili?

Diky

• o 2 měsíce později...
Vloženo
V 9. 8. 2021 na 14:01, stafa napsal:

Na Oktávke sa tlak meria nepriamo cez ABS a obvod pneumatiky, nie cez ventilky.... Ak si mal toto na mysli...

To si kde čítal 🤣🤣🤣🤣 samozrejme že má každé koleso senzor tlaku. Či má vestiacu guľu?  Snímač abs ti akurát ukáže koľko krát sa ti otočilo koleso z defektom. 

Vloženo
před 55 minutami, tateco napsal:

To si kde čítal 🤣🤣🤣🤣 samozrejme že má každé koleso senzor tlaku. Či má vestiacu guľu?  Snímač abs ti akurát ukáže koľko krát sa ti otočilo koleso z defektom. 

Dělíš tady ze sebe akorát šaška, když se vyjadřuješ tímto stylem o věci, o které evidentně vůbec nic netušíš. OIII má sledování tlaku v pneu pouze nepřímé => přes senzory otáček kol ABS.

https://www.youtube.com/watch?v=8dNSjZaV0zA

TPM.thumb.JPG.b90fdce2511562c2f16f09203304bb8c.JPG

Vloženo
V 9. 8. 2021 na 13:05, Miroslav Masar napsal:

Ok, super nevie mi ale niekto poradit ci ten system bude stale funkcny aj po vymene za Android....

MaxiDot a kontrolám na budicich se rozsvítí, ta funkce není závislá na infotaimentu. Ale jestli se to zobrazí i na rádiu, nebo zda to půjde vůbec resetovat (uložení tlaku se děla přes rádio), to záleží na modelu co jsi koupil…

Vloženo (editace)
před 10 hodinami, tateco napsal:

Pawouk čítal so to? Je tam jasné napísané že sú dva druhy s čidlom a bez. 

A ty si to čítal? Hneď pod tým je napísané, že automobily Škoda používajú nepriamy spôsob merania tlaku v pneu...

Načo sa tu zhovaďuješ?

Edit: prečo mi do SZ píšeš: Tak sa pojeb kokotko? Prečo to nenapíšeš verejne, aby všetci videli aký si lumen?

Čo na to @Pawouk?

Editováno: , autor: stafa
  • o 4 týdny později...
Vloženo

V 9. 8. 2021 na 11:18, Miroslav Masar napsal:

Ahojte nevie mi niekto poradit ci po vymene Amundsen mib1 za Android mi budu fungovat senzory na monitorovanie tlaku vzduchu v pneumatikach a ci ma to upozorni aspon na maxidote alebo ich musim vymenit za cinske. Kedze sa nastavuju cez Amundsen a android s originalmi nekomunikuje. Ako ste to riesili?

Diky

Já mám android rádio z Číny a reset TPMS funguje. Jen to musíš najít v nastavení.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...