chicacherrycola Vloženo 13. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2021 Zdravím, chcu se zeptat, zda je 12V zásuvka napájená stále, nebo se po vypnutí motoru po určité doby odpojí od elektřiny? Jde mi o dashcam, abych ji nemusel pořád vytahovat z elektřiny, aby to nevysosalo baterku, když např. týden nikam člověk nepojede. Nebo je lepší si sehnat USB-C kabel/redukci a napájet kameru z něj (za cenu pouze jednoho volného USB-C portu pro SmartLink). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 14. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2021 Vím, že u Octavie 3 je napájení stále. U Scaly netuším, ale stačí to snadno otestovat. Dát nějaké zařízení do té 12V zásuvky, zamknout auto a pokud i po 5-10 minutách pořád bude zařízení napájeno = bude napájeno pořád. Já osobně u mého auta jsem to vyřešil tak, že vlevo za přístrojovkou jsem umístil jinou 12V zásuvku, kterou jsem zapojil na vlastní pojistku a dal jsem to na KL15, tedy zásuvka je aktivní jen při zapnutém zapalování. Tím mám volnou zásuvku v autě a zároveň nemusím pořád vytahovat a zandavat kameru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 15. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2021 Zásuvka se chvíli po zamknutí auta odpojí. Ale moc nechápu proč chceš mít zabranou zásuvku na panelu? Dej to nějakému elektrikářovi ať ti udělá druhou vlevo v palubní desce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 16. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2021 @chicacherrycola Daschcam a zapojenie sa riesilo v samostatnom vlakne. MYslim, ze tam mas vsetky info potrebne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.