Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Kamiq HRŮZA.jpgNechápu infotainment Kamiqu, je to jen předražené rádio, které "zatím" nejde nahradit za něco užitečnějšího. Před Kamiqem jsem měl Rapida a výměna rádia mne stála cca 7000,- a měl sem navigaci, internet, bluetooth handsferee, couvací kameru, přehrávání filmů, TV............................... a Infotainment systém Bolero ???  Je to taková "malá" ostuda škodovky. Moc věřím výrobcům s elektronikou a doplnění trhu o možnou výměnu. Celkem dost jsem na internetu bádal a do roku by snad mělo být něco na trhu. 

Dost mne zaráží, že autorizovaný servis na dotaz výměny mne odkázal na .... protože u nich to nelze vyměnit. Protože je auto v záruce, tak do této výměny u někoho jiného nejdu. 

Možná se někomu už podařilo najít cestu jak tento šmejd od Škodovky vyměnit. 

Rapid 10 000,-.jpg

Rapid výměna za 7 000,-.jpg

Upraveno od radekvav

Při řízení nemáš koukat na TV, ani na filmy. A jestli sis nenakonfiguroval navigaci, couvací kameru, tak to není chyba infotainmentu, ale tvoje. 

• Autor

Děkuji za radu, ale moc dobře vím, že se na filmy atd. nedívá za jízdy. Není mi deset. Prosím jen o věcné připomínky. Děkuji. 

Pláčeš na špatném hrobě. Autorizovaný servis v záruce nepůjde do neoriginálního rádia, resp. do rejdia neschváleného výrobcem. Pokud si seženeš lepší rejdio, tedy resp. infotainment, tak si to vyměníš a nakóduješ sám, nebo pomůže každý autoelektrikář ve vedjelší vsi ... problém je, že až to budeš mít v záruce rozbitý, tím myslím embéčko, a při kvalitách dnešních wagenů to lze předpokládat, tak ti řeknou, jó pane, máte neautorizovaný zásah v elektrice, tak jste přišel o záruku a opravu si zaplaťte, neb Embaso-auto záruční opravu neuznala. Tedy řešení je risknout ztrátu záruky a vyměnit za nějaký lepší neorigo chinese high tech, auto prodat a koupit jiné s vyhovující origo výbavou, nebo se s tím po dobu záruky smířit ... Nic jiného nevymyslíš :-)

• 1 měsíc později...

Jednak je toto téma na Kodiaq @Pawouk druhak videa a podobně lze přehrávat přes AA nebo možná bude už i k MIB3 existovat android box který za podobnou cenu co uvidíš nabídne plnohodnotný systém s androidem se zachováním funkčnosti původního infotaimentu.

Upraveno od Martab

Zdar chlapi, doporučuji kouknout do téma Scaly na téma Android Auto. Řešil jsem také bolero a video. 
Jediné levné řešení je přes AA a aplikací AAAD. Funguje to!!!

Mám na to stejný názor jak zakladatel tématu. 
V supovi jsem kdysi vyměnil starý typ bolera za china radio za 5tis. s androidem, 9 palců. 
Nebe a dudy!!!
Jediné snad trochu horší příjem FM. Klasika. 
Ale číňana jsem si vybral s  nejlepším FM čipem co dávají i do Porsche. Číslo už si nepamatuju, ale dnes bych vybíral podobně. 
Zas taková tragédie to nebyla.
Stará bolera a columby byly vyhlášené kvalitou fm příjmu.
Dnes ty tabletová Bolera ale už nejsou na FM zdaleka tak dobré!!! Bohužel.
Jediné z čeho bych měl strach, je komunikace přes can. To radio dnes ovládá celé auto, nevím jak se číňanům povede udělat celý infotainment 🤔

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.