Publikováno Září 6, 20214 r Nazdar chlapi. Ostrekovace celneho skla mi zacali z nicoho nic slabo a nizko striekat, vody mam dost. Niekto podobny problem? Neviete nahodou ako a ci sa da nastavit vyska ostrekovacov? Neviem to nikde najst, ani v navode.
Září 7, 20214 r 1. Ucpání trysek 2. Ucpání někde po cestě včetně čerpadla 3. Čerpadlo propouští, nebo je někde únik v trubičce - to bys poznal velmi rychle po dvou stříknutích. Pokud vím, tak (snad) se trysky směrují špendlíkem, ale opatrně!
Září 7, 20214 r mně to kdysi dělalo na jiným autě a mohla za to kapalina, stačilo vystříkat a použít jinou a zase ok, tím bych začal než do něčeho hned hrabat Upraveno Září 7, 20214 r od vormen
Září 7, 20214 r nevím, špendlíkem to se dělalo tam kde byly trysky s kulovými čepy. Fábka, stodváca a tak. Tady si nejsem jistý. Možná jen ucpané konce trysek jak psal bouchy...
Září 14, 20213 r Protáhl a seřídil jsem nedávno ucpané trysky vzadu špendlíkem a čvíká to super. Myslel jsem si dlouho, že slabší proud je vlastnost než se ucpaly úplně.
Září 17, 20213 r Takže kluci, Scala žádné špendlíky nepotřebuje!!! Nastavení předních trysek je triviální. Normálně se za ní vezme (je tam pod ní takovej výstupek) a krásně se celá dá vyklápět nahoru-dolu😉
Říjen 28, 20222 r Rozprašuje, len tí ktorí tam lejú obyčajnú vodu, tak trysky zapchá vodný kameň a potom sa sťažujú. Treba tam dávať naozaj kvapalinu do ostrekovačov, zimnú,alebo letnú.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.