Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

od výroby mám nastaven naprosto nesmyslný termín návštěvy servisu za 2 roky nebo po 30 000km.

Chtěl jsem si ty data upravit na poloviční. V infotainmentu jsem si položku našel akorát u ní mám uvedeno, že je blokována - nedokončená registrace nebo co.

Tušítě někdo jak to zaktivovat, abych si to mohl sám urpavovat? Prodejce mi tvrdil, že ta možnost je bez nutnosti návštěvy servisu.

Děkuji.

• 2 týdny později...

Máš ponětí, co se při té návštěvě servisu po té době dělá? Já jenom, abys nečekal, že to auto to bez zkrácení na půlku nepřežije. Výměna oleje je pak další věc.

Pokud se odmyslí výměny olejových náplní a brzdovka, v servisní prohlídce můžou autu prospět hlavně servisníma akcema. Jinak jsou to věci, které zvládne i takové nemehlo, jako já - výměna kabinového filtru, kontrola osvětlení, ...

Trochu mimo téma - ale dokážu někde ty servisní akce vyjet konkrétně pro moje auto?

Servisuji mimo autorizák, protože to auto mám rád, takže o servisní akce přicházím :-)

Dostávám v servisu seznam úkonů s fakturou. Právě proto jsem reagoval, protože jsem došel k tomu, že u dobře udržovaného auta (tzn. zkontroluju/vyměním žárovky, dolívám kapaliny, vyměním si stěrače, vyměním kabinový filtr) podle mě nemá smysl do servisu mimo výměn olejů a dodatečných prací (brzdovka, brzdy, ... ) prakticky jezdit.

Ale chápu, že dotaz směřoval jinam a odpověď je jednoduchá - uživatelsky intervaly měnit standardně nejde.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.