Ondra16V Vloženo 3. leden 2023 Vloženo 3. leden 2023 A teď už zpátky k původnímu zadání tématu😎 2 Citovat
houmr Vloženo 3. leden 2023 Vloženo 3. leden 2023 Prva TK a EK mojej fabie bola pri najazde 88 565km po 4 rokoch ;-) Citovat
naschd Vloženo 3. leden 2023 Vloženo 3. leden 2023 (editace) Hej vdaka za informaciu. v podstate ja som bral tak ze mam auto ktore je este v zaruke a idem snim na technicku. Mna ako spotrebitela to nezaujma ani moc nema dovod. Na jednej strane ked sa clovek v niecom zacne rypat tak su urazeni hockde ze sa hra na odbornika a hovno tomu rozumie, na opacnej strane mam ja riesit ci tam boli a kedy vobec mazane nejake chyby o com ja nemam ani paru. Preto viac menej nezajem. Aj s novym mi to vyda tak ze pojdem na technicku myslim este v zaruke. Ak to neprejde zaveziem auto do servisu nech s tym cosi spavia aby to preslo a teda nejake vyrozumenie a nahradu za technicku novu ak ma fakt technik posle do kelu. Nestalo sa mi to hovorim presiel som len som bol prekvapeny ze okolo toho maturoval tolko prvy krat a na druhy krat v pohode. Nie som polyhistor aby som vedel vsetko a vsetko si vedel aj odovodnit relevatne prip. sa sniekym hadal... Ale je to zaujmave no ... palec hore a upvote :) a koniec OT aj ked sa to tyka STK ( ale nie cisto najazdu ale skor skusenostami pri najazde na STK ) edit: a nakoniec to bolo 90t nieco km Editováno: 3. leden 2023, autor: naschd Citovat
Dodi 15 Vloženo 19. Února Vloženo 19. Února Fabia 1.0 mpi 55kW, není to tedy první STK, ale dnes při 226.500km - závady nula, jen problém na emisích, ráno v minus 12 byl po ohřátí vyšší volnoběh 960 ot. - jinak za normálních venkovních teplot ok. Nakonec se vyřešilo dokumentem z 02/2024 od ŠA kdy je povolen rozsah ot. 600 - 1600 a emisemi prošlo. Jinak motor po těchto kilometrech vykazoval normální hodnoty. Odpoledne kdy venkovní teplota byla okolo nuly, tak volnoběh OK, jsem měl jet až po obědě 🙂 1 Citovat
ben06 Vloženo 19. Února Vloženo 19. Února (editace) Dodi 15> taky tyto zimní radosti s STK a servisními prohlídkami nemám rád. Ještě že jsem jel do AS už minulý týden, motor jsem půl hodiny prohříval, aby měl olej aspoň 80-90° a na STK s Rapidem jedu za měsíc a chystám se na koupi F3 mpi jako 3.auta tak tady sleduju poznatky Editováno: 19. Února, autor: ben06 Citovat
Karel z HK Vloženo 19. Března Vloženo 19. Března Dnes první STK 36 000 bez závad. ALE POZOR!!! Chtěli mi dát VÁŽNOU že sebou nemám třetí SPZtku tu s hvězdičkama na nosič kola. Prej nový nařízení, tak bacha. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.