Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

A teď už zpátky k původnímu zadání tématu😎

Prva TK a EK mojej fabie bola pri najazde 88 565km po 4 rokoch ;-)

Hej vdaka za informaciu. v podstate ja som bral tak ze mam auto ktore je este v zaruke a idem snim na technicku. Mna ako spotrebitela to nezaujma ani moc nema dovod. Na jednej strane ked sa clovek v niecom zacne rypat tak su urazeni hockde ze sa hra na odbornika a hovno tomu rozumie, na opacnej strane mam ja riesit ci tam boli a kedy vobec mazane nejake chyby o com ja nemam ani paru. 
Preto viac menej nezajem.  Aj s novym mi to vyda tak ze pojdem na technicku myslim este v zaruke. Ak to neprejde zaveziem auto do servisu nech s tym cosi spavia aby to preslo a teda nejake vyrozumenie a nahradu za technicku novu ak ma fakt technik posle do kelu. 
Nestalo sa mi to hovorim presiel som len som bol prekvapeny ze okolo toho maturoval tolko prvy krat a na druhy krat v pohode. 
Nie som polyhistor aby som vedel vsetko a vsetko si vedel aj odovodnit relevatne prip. sa sniekym hadal... 

Ale je to zaujmave no ... palec hore a upvote :)  a koniec OT aj ked sa to tyka STK ( ale nie cisto najazdu ale skor skusenostami pri najazde na STK )

edit: a nakoniec to bolo 90t nieco km

Upraveno od naschd

• 9 měsíců později...

Dneska 1. STK -> 101 197km

minulý týden :) 135tkm :) 

• 1 rok později...

Fabia 1.0 mpi 55kW, není to tedy první STK, ale dnes při 226.500km - závady nula, jen problém na emisích, ráno v minus 12 byl po ohřátí vyšší volnoběh 960 ot. - jinak za normálních venkovních teplot ok. Nakonec se vyřešilo dokumentem z 02/2024 od ŠA kdy je povolen rozsah ot. 600 - 1600 a emisemi prošlo. Jinak motor po těchto kilometrech vykazoval normální hodnoty. Odpoledne kdy venkovní teplota byla okolo nuly, tak volnoběh OK, jsem měl jet až po obědě 🙂

Dodi 15> taky tyto zimní radosti s STK a servisními prohlídkami nemám rád. Ještě že jsem jel do AS už minulý týden, motor jsem půl hodiny prohříval, aby měl olej aspoň  80-90° a na STK s Rapidem jedu za měsíc a chystám se na koupi F3 mpi jako 3.auta tak tady sleduju poznatky

Upraveno od ben06

• 4 týdny později...

Dnes první STK 36 000 bez závad. ALE POZOR!!! Chtěli mi dát VÁŽNOU že sebou nemám třetí SPZtku tu s hvězdičkama na nosič kola. Prej nový nařízení, tak bacha.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.