Ondra16V Vloženo 3. leden 2023 Sdílet Vloženo 3. leden 2023 A teď už zpátky k původnímu zadání tématu😎 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 3. leden 2023 Sdílet Vloženo 3. leden 2023 Prva TK a EK mojej fabie bola pri najazde 88 565km po 4 rokoch ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naschd Vloženo 3. leden 2023 Sdílet Vloženo 3. leden 2023 (editace) Hej vdaka za informaciu. v podstate ja som bral tak ze mam auto ktore je este v zaruke a idem snim na technicku. Mna ako spotrebitela to nezaujma ani moc nema dovod. Na jednej strane ked sa clovek v niecom zacne rypat tak su urazeni hockde ze sa hra na odbornika a hovno tomu rozumie, na opacnej strane mam ja riesit ci tam boli a kedy vobec mazane nejake chyby o com ja nemam ani paru. Preto viac menej nezajem. Aj s novym mi to vyda tak ze pojdem na technicku myslim este v zaruke. Ak to neprejde zaveziem auto do servisu nech s tym cosi spavia aby to preslo a teda nejake vyrozumenie a nahradu za technicku novu ak ma fakt technik posle do kelu. Nestalo sa mi to hovorim presiel som len som bol prekvapeny ze okolo toho maturoval tolko prvy krat a na druhy krat v pohode. Nie som polyhistor aby som vedel vsetko a vsetko si vedel aj odovodnit relevatne prip. sa sniekym hadal... Ale je to zaujmave no ... palec hore a upvote :) a koniec OT aj ked sa to tyka STK ( ale nie cisto najazdu ale skor skusenostami pri najazde na STK ) edit: a nakoniec to bolo 90t nieco km Editováno: 3. leden 2023, autor: naschd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2023 Dneska 1. STK -> 101 197km 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 21. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2023 minulý týden 135tkm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.