Jack_lib Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Sháním repro do předních dveří a mám trochu dilema. Nevím, jestli vybrat Hertz ESK 165S, nebo Phase Linear 165.20 (resp. 165.25). Táhne mě to spíš k té druhé značce, prozatím uvažuji pouze o 2 repro dopředu (subwoofer se mi dávat nechce). Má někdo zkušenosti? Je lepší si připlatit, nebo dát Hertzy? Autorádio zatím Symphony, v létě koupě jiného cca do 6000,- Kč (Alpine, Pioneer...) Díky za rady, náměty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Měl jsem možnost slyšet oboje a podle mě ať zvolíš ty nebo ty nedá se udělat chyba, ale předem tě upozorňuji, že zvuk se výměnou repro nezmění teda pokud tam bude Symphony.Toto fórum trpí syndromem Symphony, pořád řeší nějaké jeho nedostatky místo toho aby ho vyměnily za "rádio" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Měl jsem možnost slyšet oboje a podle mě ať zvolíš ty nebo ty nedá se udělat chyba, ale předem tě upozorňuji, že zvuk se výměnou repro nezmění teda pokud tam bude Symphony.Toto fórum trpí syndromem Symphony, pořád řeší nějaké jeho nedostatky místo toho aby ho vyměnily za "rádio" A slyšeli jste slovo Boží.....Ámen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 18. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Tak to asi vezmu ty Lineary. Kdo mi na ně udělá dobrou cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 to neviem ale sulepsie , ber ich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 To ale musíš vědět, který repro chceš.Mezi nima je velký cenový rozdíl.PCS165.20 stojí 4990,- a CFS165.25 stojí 6990,- Jakmile to budeš vědět tak mě kontaktuj na ICQ (mail zlobí) nebo na fancarhifi@atlas.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 zober tie lacnejsie , nie je medzi nimi velky rozdiel , ten ty nezbadas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 18. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 To ale musíš vědět, který repro chceš.Mezi nima je velký cenový rozdíl.PCS165.20 stojí 4990,- a CFS165.25 stojí 6990,- Jakmile to budeš vědět tak mě kontaktuj na ICQ (mail zlobí) nebo na fancarhifi@atlas.cz Konkurence mi nabízí PCS 165.20 za 3.999,- Kč a CFS 165.25 za 5.870,- Kč. Kolik mi nabídneš ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Měl jsem možnost slyšet oboje a podle mě ať zvolíš ty nebo ty nedá se udělat chyba, ale předem tě upozorňuji, že zvuk se výměnou repro nezmění teda pokud tam bude Symphony.Toto fórum trpí syndromem Symphony, pořád řeší nějaké jeho nedostatky místo toho aby ho vyměnily za "rádio" Svata pravda. JA jsem predek taky vymenil na doporuceni Fancara , ale jak rika je treba vymenit tu krabicku uprostred palubovky za radio=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Sháním repro do předních dveří a mám trochu dilema. Nevím, jestli vybrat Hertz ESK 165S, nebo Phase Linear 165.20 (resp. 165.25). Táhne mě to spíš k té druhé značce, prozatím uvažuji pouze o 2 repro dopředu (subwoofer se mi dávat nechce).Má někdo zkušenosti? Je lepší si připlatit, nebo dát Hertzy? Autorádio zatím Symphony, v létě koupě jiného cca do 6000,- Kč (Alpine, Pioneer...) Díky za rady, náměty. Taky jsme slysel oboje, pred casem sem mel starsi model PC 165 u sebe v aute. Urcite bych si vybral Phase. Maji sice ostrejsi vejsky ale ne tak ostry jako Hertz. Zvuk Phase se mi libi proste vic. Jakou zvolis radu je uz trochu na penezich a na potrebach tvyho ucha. U Fabie budes mit asi problem ty Phase tam dostat, pokud nebudes delat biardy. Pokud jde o cenu Phase, tak ta je pevne stanovena pro celou CR. Navic aby si moh prodavat Phase, musis splnit urcite podminky a tak je prodava pouze nekolik lidi v CR. Pokud mi na mail poslels kopii nabidky s tou nizkou cenou, tak ti cenu dorovnam + jeste neco vymyslime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Souhlasím s RyVesem repro Phase jsou skvělý, ale pro jejich prodej jsou určena pravidla.A s tou cenovou nabídkou konkurence..... nepotřebuju se podbízet za každou cenu Ten co ti je nabízi je nemá od ofic. dovozce protože by je nemohl prodat za tuto cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 19. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Souhlasím s RyVesem repro Phase jsou skvělý, ale pro jejich prodej jsou určena pravidla.A s tou cenovou nabídkou konkurence..... nepotřebuju se podbízet za každou cenu Ten co ti je nabízi je nemá od ofic. dovozce protože by je nemohl prodat za tuto cenu. Já taky prodávám, tak vím, jak to mezi "konkurencí chodí". Když je dovozce jeden, tak je to jasné, ty ceny by měly být přibližně stejné. Záleží, jak si kdo přihodí marži. Buď můžu koupit, kde já chci (důležitá by měla být kvalita, záruka-to je u "dotyčné" firmy stejné), nebo někde přes eBay atd. Samozřejmě jedna konkurence haní tu druhou, jsou ale i vyjímky. Pavlovi z RyVeSu jsem psal, situace je vyřešena. Nechci tady dělat žádnou reklamu, ale závěr je ten, že firma RyVeS má minimálně o jednoho spokojeného zákazníka více ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Souhlasím s RyVesem repro Phase jsou skvělý, ale pro jejich prodej jsou určena pravidla.A s tou cenovou nabídkou konkurence..... nepotřebuju se podbízet za každou cenu Ten co ti je nabízi je nemá od ofic. dovozce protože by je nemohl prodat za tuto cenu. Nejde o pretahovani. Z ruznejma dovozcema jsme todle x-krat resili a dohodli jsme se na takovem postupu. Kazdej dovozce si svuj trh brani a pokud nekdo dela takovydle ceny (podrazy), tak o tom chce byt informovanej. Takze vymenou za informaci kdo zbozi "podbizi" je domluva, ze dorovname cenu. Jinak mas pravdu a vetsina takle "levnyho" zbozi neni ofiko dovezena do CR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 23. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 (editace) Měl jsem možnost slyšet oboje a podle mě ať zvolíš ty nebo ty nedá se udělat chyba, ale předem tě upozorňuji, že zvuk se výměnou repro nezmění teda pokud tam bude Symphony.Toto fórum trpí syndromem Symphony, pořád řeší nějaké jeho nedostatky místo toho aby ho vyměnily za "rádio" Tak jsem vyměnil "rádio" za rádio - Sony CDX-CA750X. Znalci asi budou vědět, co je to zač, cca 3-4 roky zpátky to byl jeden z nejvyšších modelů. Mrzí mě, že neumí CD-RW a MP3. Po instalaci mě velice překvapil perfektní zvuk. Možná tam ty Lineary snad ani nemusím dávat. Na jaře tam dám MP3 rádio cca do 3500,- Kč (Pioneer, Blaupunkt), obávám se toho, že na zvuk toho Sony nebudou mít. Editováno: 23. Listopad 2006, autor: Jack_lib Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Měl jsem možnost slyšet oboje a podle mě ať zvolíš ty nebo ty nedá se udělat chyba, ale předem tě upozorňuji, že zvuk se výměnou repro nezmění teda pokud tam bude Symphony.Toto fórum trpí syndromem Symphony, pořád řeší nějaké jeho nedostatky místo toho aby ho vyměnily za "rádio" Tak jsem vyměnil "rádio" za rádio - Sony CDX-CA750X. Znalci asi budou vědět, co je to zač, cca 3-4 roky zpátky to byl jeden z nejvyšších modelů. Mrzí mě, že neumí CD-RW a MP3. Po instalaci mě velice překvapil perfektní zvuk. Možná tam ty Lineary snad ani nemusím dávat. Na jaře tam dám MP3 rádio cca do 3500,- Kč (Pioneer, Blaupunkt), obávám se toho, že na zvuk toho Sony nebudou mít. Ja se obavam, ze na zvuk Sony bude mit cokoliv :-). Pokud ti jde o zvuk, tak bych koukal po Alpina, Clarion, JVC, Pioneer, Kenwood. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 mam panasonic a v pohode , a nemenil som ani repro , keby dam kvalitne repro tak by to bola riadna sleha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 28. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Tak rádio jsem vyměnil, ale repro tam za boha nemůžu dostat. Nechávám tam původní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.