Polo987654 Vloženo 21. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2021 (editace) VID-20211222-WA0001.mp4 Čaute, chcel by som sa opýtať či môžu byť toto zlé rozvody? Hluk v motore bol začiatku tak hlasitý, že som išiel do servisu kde mi povedali, že je problém pravdepodobne v prevodovke alebo spojke, že je to havarijný stav a nemusím dôjsť ani domov. Hluk prestane prísť stlačení spojky. V druhom servise mi povedali, že sú to rozvody. A neriešili to. Ďakujem Editováno: 22. Prosinec 2021, autor: Polo987654 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 22. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2021 (editace) 1. Neuvedl jsi jaký typ motoru máš. Jestli řemen, tak rachtavé zvuky 5s po startu jsou normální. Pokud verzi s řetězem tak se také může stávat podobný zvuk, ale je dobré nechat zkontrolovat stav rozvodového řetězu. 2. Nejde mi ten zvuk stáhnout takže se neposlechnu. Nicméně pokud máš EA211 tak v zimě ty zvuky po startu opravdu můžou vyděsit. Editováno: 22. Prosinec 2021, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo987654 Vloženo 22. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2021 Toto nie je normalny zvuk. V druhom servise povedali, ze je to havarijny stav a aj dalsi ludia. Len potom to zazracne stichlo ked som dosiel do servisu. Predtym to bol riadny hluk,som si myslel, ze niekto vedla mna vyhadzuje strk lopatou. Zda sa mi, ze mi ide tazsie radit 5 a spiatocku. Ide o motor 1,2 TSI 63 kW, Skoda Rapid 2013. Zvuk som nahral uz priamo do prispevku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 22. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2021 (editace) Jojo převodovka dolů, jestli mobil nezkresluje a jde to od převodovky. Nicméně máš i verzi kde takové zvuky můžou dělat za studena rozvody. Editováno: 22. Prosinec 2021, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 22. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2021 Veľa ľudí už na tej prevodovke riešilo vadné dvojložisko, skús pozrieť na to, mohol by to byť tento problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo987654 Vloženo 22. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2021 Posielam ešte za studena. Vtedy je to pocut silnejšie. VID-20211222-WA0002.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 22. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2021 Jestli myslíš to nepravidelné zasusteni, tak tipuji spojka. A jestli to po seslapnuti pedálu přestane jak píšeš v prvním příspěvku, tak to tak i bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOJE_JMÉNO Vloženo 22. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2021 Pokud to při vyšlápnuté spojce úplně přestane, tak ty zvuky rozhodně nejsou z motoru. Za mne spojka, převodovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo987654 Vloženo 22. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2021 Teraz po ceste mi normalne rozpojilo prevod. Mal som zaradenu 5tku a hnacia sila nebola prenasana na kolesa iba som na prazdno slapal na plyn ako ked je neutral. 5tka ide teraz tahsie zaradit. Cim to môže byt? Moze to byt ozubene koliesko? Chcem to riesit cez havarijnu lebo som mal predtym nehodu, som narazil spodok. Ale zo spodu je poskodena iba plastova krytka. A je divne, ze sa prevodovka pokazi po 100000 km. Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 22. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2021 U těch to převodovek 100K už nastávají běžně poruchy, je to druhá nejlevnější low cost převodovka co koncern vyrábí a životnost i vlastnosti jsou tristní. Nicméně pokud ti vypadává rychlost tak je to jasně převodovka, otázka jestli je v ní vůbec olej když dostala hit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo987654 Vloženo 4. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2022 Môže byť tento zvuk spôsobený nedostatkom oleja v prevodovke? Zistili, že prevodovka je puknutá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOJE_JMÉNO Vloženo 4. leden 2022 Sdílet Vloženo 4. leden 2022 Pokud je ve spodní části prasklina, tak bez oleje je velká pravděpodobnost, že už je převodovka po smrti. Nicméně, i bez oleje dokáže převodovka k mému překvapení docela dlouho fungovat (za výrazné přítomnosti pazvuků) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo987654 Vloženo 4. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2022 (editace) A nemali by sa tie zvuky ozyvat postupne? Toto zacalo sramotit odrazu. Editováno: 4. leden 2022, autor: Polo987654 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 5. leden 2022 Sdílet Vloženo 5. leden 2022 A co poslat doporučený dopis dopředu, že se něco chystá, to by bylo skvělé! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 5. leden 2022 Sdílet Vloženo 5. leden 2022 kde je prasknutá? zvnutra von? či od von? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.