Adam2021 Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 (editace) Zdravím. Netuším jestli je na toto téma zde již nějaký topic nebo ne. Předem se omlouvám. Takže chci se zeptat řešíte někdo stejně jako já dolévání chladící kapaliny? Cca 1000 km zpět jsem dolil na max a zase je to těsně nad riskou MIN (kontrolka žádná nesvítí) nikde nic neteče (aspoň o tom nevím / nezpozoroval jsem). Zajímá mě mám se na tuto skutečnost zeptat v servisu na který jsem objednán 26.1.? Předem děkuji všem. MOTOR 1.0. TSI 81 KW) Editováno: 13. leden 2022, autor: Adam2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 Kolik to má najeto, dělá to od začátku, nějak pravidelně nebo teď z ničeho nic? Mi kdysi 1.0 TSI zhltlo od novoty skoro litr, než se hladina stabilizovala. Někde tady jsem našel, že se to stává, než se u nového auta systém kompletně zaplaví a odvzdušní a hladina tedy nějakou dobu klesá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam2021 Vloženo 13. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2022 (editace) Před hodinou, slapnahrabe napsal: Kolik to má najeto, dělá to od začátku, nějak pravidelně nebo teď z ničeho nic? Mi kdysi 1.0 TSI zhltlo od novoty skoro litr, než se hladina stabilizovala. Někde tady jsem našel, že se to stává, než se u nového auta systém kompletně zaplaví a odvzdušní a hladina tedy nějakou dobu klesá. Zdravíčko. Auto má aktuálně najeto 20k KM. Všiml jsem si až teď ale nikdy se mi kontrolka nerozsvitila jen jsem vždy kontroloval. Možná se hladina bude držet těsně nad minimum i delší dobu. Editováno: 13. leden 2022, autor: Adam2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 Keš som kúpil auto, bola hladina tesne nad minimom. Tak som dolial skoro na max. a hladina znova klesla nad minimum. Teraz tam mám 17500 km a hladina je stále tesne nad min. Neviem tiež, či mám doliať,alebo nie :) Neklesá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam2021 Vloženo 14. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2022 před 7 hodinami, touareg3 napsal: Keš som kúpil auto, bola hladina tesne nad minimom. Tak som dolial skoro na max. a hladina znova klesla nad minimum. Teraz tam mám 17500 km a hladina je stále tesne nad min. Neviem tiež, či mám doliať,alebo nie :) Neklesá. Kolik km jste ujel od toho dolítí? Děkuji předem za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 @Adam2021 Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 (editace) 15 000 km. od doliatia. A v lete. Editováno: 14. leden 2022, autor: touareg3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 17. Červen 2023 Sdílet Vloženo 17. Červen 2023 Já měl už od nova (2020) na rysce MIN, dnes jsem se díval a jsem 2-3mm pod min, tak bych před létem dolil, ale nemám tušení, co se tam teď lije. Něco mi říká, že by to měla být G12 EVO, která nahrazuje G13 a je s ní vzájemně mísitelná. Motor je 70kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 17. Červen 2023 Sdílet Vloženo 17. Červen 2023 Navod k mojej Scale pise.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 18. Červen 2023 Sdílet Vloženo 18. Červen 2023 Díky, večer jsem to v návodu taky nečekaně našel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.