Srpen 21, 201213 r Takže uživatel Blisher (děkuji mu za radu) - poslal, že ke komfortce 1J0 959 799 AH fungují pouze tyto klíče: 1J0 959 753 N - dvoutlačítko 1J0 959 753 P - třítlačítko ........... já jen ať je to jasný, až to bude hledat někdo jiný......... P.S. Hrozný jsou ceny těchto klíčů
Srpen 21, 201213 r a ty tam někde vidíš 1j0959753N??? taky nezapomen kdo ti poradil jakou komfortku použít.... a dojezdy oken přes DO na téhle komfortce taky umím... Zdravím moc dík za rady a pomoc ale jsi trochu daleko a tady to měly na vrakači za pár korun, komfortku jsem koupil za 500kč se zasuvkama všemy dráty a k tomu dva vystřelováky jen nechám udělat klíče přehodím ima. byla to náhoda jako prase akorád to tam přivezli na rozebraní Tady v Liberci v Auto gremosu mají jen dalkač za 1000kč
Srpen 23, 201213 r Tak už mám předělanou komfotku, nakodoval klíč a nic složitýho to není jen jsem nechtěl zavírání dveří když jedu tak jsem to odpojil Milhausek moc dik za rady
Srpen 24, 201213 r Ještě bych se tě chtěl zeptat na jednu věc, mám střešní okno, originál. Když zapnu zapalování tak musím cca 1min počkat a teprve potom si ho můžu otevřít do tý doby tlačítla na stropě nereagujou. A když ho nechám otevřený, vypnu zapalování a zase ho zapnu tak okno automaticky zajede. Je to normální okno je Rockwell. Dík
Srpen 28, 201213 r Tak už je vše v pohodě a Milhauseku tak jednou do roka jezdím do Humpolce do Jiřic
Září 17, 201212 r Tak dnes uspesne aktivovane stahovanie okien na DO cez program MKM. Komfotka 3.G 799B. Keby niekto chcel tak nie je problem v okoli PD. Upraveno Září 17, 201212 r od Marchello
Leden 20, 201312 r chtěl jsem se zeptat.Mám Ol komfortní jednotka je tam 1C0 959 799 B a dvoutlačítkový vystřelovák.Ale nejde mi stahování či zavírání oken.Díval jsem se ve vagu a kodování je 00259.Jde to nějak rozchodit? Díky za každou radu
Leden 20, 201312 r Tohle ve VAG-u neuděláš. Nicméně jde to: http://forum.skodahome.cz/topic/80490-dotazeni-nezavrenych-oken-pri-zamceni/
Leden 21, 201312 r Ahoj zeptám se jak na tom jasou tyto klíče http://www.auto-klic...&category_id=51 Myslím co se týče provedení, materiálu atd... Neměl sním nikdo problém že by odešla elektronika, nebo byl opravdu ze špatných materiálů, nelícovaly díly atd... Dík za odpovědi.
Leden 22, 201312 r Je to čina, lepší koupit origo vršek a spodek odtuť http://www.auto-klic.cz/nahradni-tlaitka-a-planety?page=shop.browse&category_id=51 ale planžety stojí taky za prd vlastní zkušenost
Leden 22, 201312 r Tak to jsem zkoušel, ale nesedí k sobě přesně. Když už, tak oba díly origo anebo oba díly od auto-klic.cz Ten z auto-klic.cz samozřejmě není origo, ale nejhorší to není. Nicméně raději jsem "zprovoznil" starší origo, ikdyž jemně obouchaný, ale origo je origo. OctaviaMartin TDI: Jestli chceš, tak ten z auto-klic.cz, myslím dvojtačítko, Ti mohu věnovat za polovinu jeho původní ceny. Upraveno Leden 22, 201312 r od Wojnar
Leden 23, 201312 r Wojnar - děkuji za ochotu, ale chtě bych 3 tlačítko. Tak zeptám se napíchl jsem moje auto kvůli vyčtení komfortce je to r.v. 98 sice v plný náloži, ale komfortka je 1JO 959 799 Q Pokud vím tato komfortka neumí ani dálku že ? Proto je tam přidanej asi škodováckej modul pro DO. Nebo se pletu a umí DO a byla by možnost k ní nakódovat i vystřelovák ? Dále se zaptám sem asi lama ale vím že se v tomdle vlákně o tom mluvilo a každýho ste odkazovali na jiný vlákno že je tam napsáno co vše je zapotřebí pro výměnu na komfort 3 generace a budíků s maxidotem. Mohl by mi někdo prosím poslat odkaz na tuto debatu ? Já to tu hledal hodinu a půl a bez výsledku
Leden 23, 201312 r V těhle věcech má přehled třeba Milhausek. Já jen to co vyčtu tady nebo si vyzkouším na svém autě. ....Dále se zaptám sem asi lama ale vím že se v tomdle vlákně o tom mluvilo a každýho ste odkazovali na jiný vlákno .... Nevím, musel bych to hledat stejně jako Ty, ale když se v tomhle vlákně odkazuje, byť na různé vlákna, není mezi nima to co potřebuješ?
Leden 23, 201312 r Je ale né odkazově, ale psaný text když zkouším i ten ve vyhledavači, měli by to být přímo názvy témat asi tak stejně nic nenajde. A prolezl jsem tu takových stránek takové kombinace hleání a prostě nic. Je to tu někde popř. mohl by někdo napasat co vše vyměnit jaký typy těch věcí a jak se zapojením ?
Leden 23, 201312 r Nepůjde ti to já měl taky dodělávanou dálku a šla ven, dával jsem jinou komfortku 799AH a stála na vrakáči 500kč jinak je to všechno v tomhle vlákně
Leden 23, 201312 r Dobře to jo. Vyměnil jsi jen komfortku a tím bylo vše vyřešené, poku jsi teda měnil jen komfortku že ? Já mám na mysli ale celkovou pestavbu. Udělat z toho 3 generaci i s maxidotem. Na todle bych potřeboval link na nějaký téma který se zabívá přestavbou na 3 generaci + maxi dot. Já tak nějak vím co poschánět konec konců o tom je něco i tady, ale jde mi spíš o zapojení přepinování konektorů a s naprogramováním budíků a komfortky taky nebudu mít problém. Potřeboval bych jen ujisti v tom co sehnat a v tom zapojení co a jak.
Leden 23, 201312 r To je otázka, nebo oznámní ? To nevím, ale tak určitě bych scháněl komfortku z octavie.
Leden 25, 201312 r Potřeboval bych poradit, mám origo alarm, komfort 799B a při samostatném otevřením (odemčení) kufru tlačítkem a otevření dveří se může alarm zbláznit, jak na to aby se deaktivoval a následně zase aktivoval?
Únor 26, 201312 r zdravim odborníky, potřeboval bych poradit, odešla mi komfortka 799B na octavii I rv01, a sehnal jsem stejné číslo ale udajně je ze superba. když jsem to vyměnil, přestalo mi fungoval zamykání kufru na dalku i kličem. ale na odemknutí to reaguje. je možný, že je to tím, že je to komfortka ze superba?
Únor 26, 201312 r a mohl bys mi prosim napsat, co je potreba zmenit v nastaveni? nejaky navod jak na to? Uz nevime co s tim.
Březen 1, 201312 r Je to tajný, nechápu proč, ale lidi co tohle umí se nikdy nepodělí a přitom stačí napsat strohý návod stylem změn to a to tam a tam, člověk co si s tím poradí si to udělá, člověk kterému by to bylo málo by si to měl nechat udělat :-D ... naprostý opak vývojářských komunit
Březen 1, 201312 r Autor Stáhni si VDSpro,je to program v Dosu,Kabel pro seriový port protože DOS se s USB nespojí a mrkni na adresu 4352-4354 DEC a tam zkoušej upravovat hodnoty pro kufr. Stačí??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.