Vaša Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 máš u ukazatele teploty a paliva čísla ? (0 - 1/2- 1) ??? jestli ano máš už CAN budíky a tím pádem nemusíš měnit airbagpovku a pinovat budík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor82 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Hmm, tak čísla tam nemám. Takže výměna airbagovky mě nemine. A náhodou číslo airbagovky pro 3g neznáš? Psal jsem i Cosbymu a on si nebyl jistý, říkal že to není tak jednoduché je jich hodně. Poradil mi abych napsat tobě že prý bys to moh vědět.A taky říkal něco o snímačích pod sedadly že by nemusely komunikovat s novou airbagovkou, že se musí koupit taky a nejlíp ze stejného vozu. Mám 4airbagy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Dá se dodělat elektrika do zadních oken, když mám el. jen přední a komfortku 799A? Nebo budu muset koupit i komfortku 799B? Nebo se to dá nějak upgradovat? A kdybych tam dal 799B, budou mi normálně fungovat okna, centrál s DO, všechny bagy, el. zrcátka...? Nebo se to tomu potom musí nějak přizpůsobit? Ještě by mě zajímalo, jestli 799A podporuje výhřev sedaček. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 (editace) Co vim tak canove budiky se davali s faceliftem 8/2000 MR01 vejs (u vyvozovek muze byt jinak) Editováno: 20. leden 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Libor82 na airbagovk není nikde soupis takže určit konkrétní je problém stejně jak u komfortky nejde poznat jestli je z OI nebo ze superba i když jsou fukčné jiný a značení je stejný airbagovku na 4 pytle je dobry koupit spolu s čidli bočního nárazu. Může se stát že cizí airbagovka nebude chtít vzít a nepodailo se mi je ani přiřadit. Urbo pokud máš ted přední dvežní jednotky s indexem D tak pokud dáš D i dozadu a komfortku 799B tak ti bude vše chodit výhřev sedadel, airbagovka není spojena s komfortem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Aha. A když sundam tapec, najdu na tý dveřní jednotce nějaký číslo, podle kterýho zjistim, že je to ta s indexem D? Nebo, jak to nejlíp zjistim? Jinak díky moc za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 nejednodušeji VAGem a není to na jednotce ale na motorku na papírovým štítku kterej bývá špatně čitelnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 No to je super, VAG samozřejmě nemam a včera jsem jel přes celou prahu za jednim člověkem aby mi přes VAG zjistil číslo komfortky... Opsal jsem si tohle: Jednotka: 1CO 959 799A kód: 00067 Systém: 42 Komfort agregát: HLO 0003 z toho se to odvodit nedá? Možná mam stupidní dotazy, ale ohledně autoelektriky jsem opravdu mimo. Když seženu zase někoho s VAGem, tak jak tam zjsitim index těch stahovaček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 toto je obr. načtení motorovky (jinej jsem nenašel) dveřní jednotky se načtou v řádcích jak je ted VIN a SKZ - řádek EXTRA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 No tak to mě po*er. Tohle číslo jsem si chtěl opsat, a ten člověk řikal, že to nebudu k ničemu potřebovat Každopádně díky, že jsi mi to objasnil. A když ty jednotky teda budou s indexem D, tak vyměnim komfortku kus za kus, namontuju stahovačky, pozapojuju kabely a bude mi všechno běhat jak má a když to budou s jinym indexem, tak se na to mam radši vykašlat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 když budeš mít B éčka tak je tam 2g a tam bys musel dát AHčko komfortku a pak by to mělo zase chodit, ale podle mě máš 3.g a a dveře budeš mít D éčka. pak když dopojíš CANy napájení kostru mělo by to chodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor82 Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Libor82na airbagovk není nikde soupis takže určit konkrétní je problém stejně jak u komfortky nejde poznat jestli je z OI nebo ze superba i když jsou fukčné jiný a značení je stejný airbagovku na 4 pytle je dobry koupit spolu s čidli bočního nárazu. Může se stát že cizí airbagovka nebude chtít vzít a nepodailo se mi je ani přiřadit. Urbo pokud máš ted přední dvežní jednotky s indexem D tak pokud dáš D i dozadu a komfortku 799B tak ti bude vše chodit výhřev sedadel, airbagovka není spojena s komfortem OK. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Jasně. Tak je to rok 03, tak předpokládam, že mam 3.g, ale nejdřív to ověřim, než začnu utrácet. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Tak jsem zajel tady kousek do servisu a naštěstí tam měli VAG-COM. Byla to ale uplně jiná verze, než jsem několikrát viděl dřív, nicméně číslo komfortky se ukázalo 1CO959799A a pak tam bylo Torsteuer 1U4959802D, takže to znamená, že tam mam skutečně ty déčka. Můžete mi teda prosím někdo podle etky zjistit čísla těch stahovaček s motorkama a mozkama a kabelů, co budou potřeba? Komunikuju přes mail s někym, kdo jich prej má dost, ale nerad bych aby mi poslal něco jinýho, neni to málo peněz. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 (editace) jde o ty koncová čísla a písmeno LP - 1U4 959 801 D PP - 1U4 959 802 D LZ - 1U0 959 811 D toto je zadek PZ - 1U0 959 812 D toto je zadek Editováno: 23. leden 2009, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 799A je komfortka pouze pro předek.Umím z ní udělat 799B,cena je 600,-kč.Mám myslím i kabeláž do zadních dveří a myslím i jeden motorek.když tak napiš sz,jestli něco budeš potřebovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Super, díky kluci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 (editace) ...nemá tady náhodou někdo přebytečnou sadu (nejlépe novou) těcho věcí: 1U4 959 801 D 1U4 959 802 D 1U0 959 811 D 1U0 959 812 D ještě by se šikla bagovka na 2xbag pro předělání Editováno: 1. Únor 2009, autor: janjoy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Skus sa obratit na JendaT4 v bazari, takuto sadu mava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 mimochodem, jak je to s chybou v motorovce pri pouziti 3g ohledne zhaveni u tdi, je mi jasny, ze to je kvuli diode v budicich, da se to nejak resit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 omlouvam se, tento dotaz mel patrit do instalace 3g v instalacnich manualech, pokud to muze nekdo presunout, budu rad .. nejak jsem si nevsim toho, kam pisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 dát facelift jednotku motoru, ná mé octě to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 (editace) toho jsem se presne obaval, diky za info .. nechces Vaso tuto informaci doplnit do instalacniho manualu .. ze pokud chce mit nekdo auto error free, tak v pripade tdi se nejspis vymene jednotky motoru kvuli teto chybe nevyhne? Editováno: 4. Únor 2009, autor: gdanx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 podle mě to není zas taková tragédie (ale každej to vidí jinak) já to předělával abych mohl mít turbo s naklápěním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 asi mas pravdu, ne kazdej je takovej psychous jako ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.