Leden 19, 200916 r máš u ukazatele teploty a paliva čísla ? (0 - 1/2- 1) ??? jestli ano máš už CAN budíky a tím pádem nemusíš měnit airbagpovku a pinovat budík
Leden 19, 200916 r Hmm, tak čísla tam nemám. Takže výměna airbagovky mě nemine. A náhodou číslo airbagovky pro 3g neznáš? Psal jsem i Cosbymu a on si nebyl jistý, říkal že to není tak jednoduché je jich hodně. Poradil mi abych napsat tobě že prý bys to moh vědět.A taky říkal něco o snímačích pod sedadly že by nemusely komunikovat s novou airbagovkou, že se musí koupit taky a nejlíp ze stejného vozu. Mám 4airbagy
Leden 20, 200916 r Dá se dodělat elektrika do zadních oken, když mám el. jen přední a komfortku 799A? Nebo budu muset koupit i komfortku 799B? Nebo se to dá nějak upgradovat? A kdybych tam dal 799B, budou mi normálně fungovat okna, centrál s DO, všechny bagy, el. zrcátka...? Nebo se to tomu potom musí nějak přizpůsobit? Ještě by mě zajímalo, jestli 799A podporuje výhřev sedaček. Díky.
Leden 20, 200916 r Co vim tak canove budiky se davali s faceliftem 8/2000 MR01 vejs (u vyvozovek muze byt jinak) Upraveno Leden 20, 200916 r od JasteR
Leden 21, 200916 r Libor82 na airbagovk není nikde soupis takže určit konkrétní je problém stejně jak u komfortky nejde poznat jestli je z OI nebo ze superba i když jsou fukčné jiný a značení je stejný airbagovku na 4 pytle je dobry koupit spolu s čidli bočního nárazu. Může se stát že cizí airbagovka nebude chtít vzít a nepodailo se mi je ani přiřadit. Urbo pokud máš ted přední dvežní jednotky s indexem D tak pokud dáš D i dozadu a komfortku 799B tak ti bude vše chodit výhřev sedadel, airbagovka není spojena s komfortem
Leden 21, 200916 r Aha. A když sundam tapec, najdu na tý dveřní jednotce nějaký číslo, podle kterýho zjistim, že je to ta s indexem D? Nebo, jak to nejlíp zjistim? Jinak díky moc za radu.
Leden 21, 200916 r nejednodušeji VAGem a není to na jednotce ale na motorku na papírovým štítku kterej bývá špatně čitelnej
Leden 21, 200916 r No to je super, VAG samozřejmě nemam a včera jsem jel přes celou prahu za jednim člověkem aby mi přes VAG zjistil číslo komfortky... Opsal jsem si tohle: Jednotka: 1CO 959 799A kód: 00067 Systém: 42 Komfort agregát: HLO 0003 z toho se to odvodit nedá? Možná mam stupidní dotazy, ale ohledně autoelektriky jsem opravdu mimo. Když seženu zase někoho s VAGem, tak jak tam zjsitim index těch stahovaček?
Leden 21, 200916 r toto je obr. načtení motorovky (jinej jsem nenašel) dveřní jednotky se načtou v řádcích jak je ted VIN a SKZ - řádek EXTRA
Leden 21, 200916 r No tak to mě po*er. Tohle číslo jsem si chtěl opsat, a ten člověk řikal, že to nebudu k ničemu potřebovat Každopádně díky, že jsi mi to objasnil. A když ty jednotky teda budou s indexem D, tak vyměnim komfortku kus za kus, namontuju stahovačky, pozapojuju kabely a bude mi všechno běhat jak má a když to budou s jinym indexem, tak se na to mam radši vykašlat?
Leden 21, 200916 r když budeš mít B éčka tak je tam 2g a tam bys musel dát AHčko komfortku a pak by to mělo zase chodit, ale podle mě máš 3.g a a dveře budeš mít D éčka. pak když dopojíš CANy napájení kostru mělo by to chodit
Leden 21, 200916 r Libor82na airbagovk není nikde soupis takže určit konkrétní je problém stejně jak u komfortky nejde poznat jestli je z OI nebo ze superba i když jsou fukčné jiný a značení je stejný airbagovku na 4 pytle je dobry koupit spolu s čidli bočního nárazu. Může se stát že cizí airbagovka nebude chtít vzít a nepodailo se mi je ani přiřadit. Urbo pokud máš ted přední dvežní jednotky s indexem D tak pokud dáš D i dozadu a komfortku 799B tak ti bude vše chodit výhřev sedadel, airbagovka není spojena s komfortem OK. Děkuji
Leden 21, 200916 r Jasně. Tak je to rok 03, tak předpokládam, že mam 3.g, ale nejdřív to ověřim, než začnu utrácet. Díky moc.
Leden 23, 200916 r Tak jsem zajel tady kousek do servisu a naštěstí tam měli VAG-COM. Byla to ale uplně jiná verze, než jsem několikrát viděl dřív, nicméně číslo komfortky se ukázalo 1CO959799A a pak tam bylo Torsteuer 1U4959802D, takže to znamená, že tam mam skutečně ty déčka. Můžete mi teda prosím někdo podle etky zjistit čísla těch stahovaček s motorkama a mozkama a kabelů, co budou potřeba? Komunikuju přes mail s někym, kdo jich prej má dost, ale nerad bych aby mi poslal něco jinýho, neni to málo peněz. Díky.
Leden 23, 200916 r jde o ty koncová čísla a písmeno LP - 1U4 959 801 D PP - 1U4 959 802 D LZ - 1U0 959 811 D toto je zadek PZ - 1U0 959 812 D toto je zadek Upraveno Leden 23, 200916 r od Vaša
Leden 23, 200916 r Autor 799A je komfortka pouze pro předek.Umím z ní udělat 799B,cena je 600,-kč.Mám myslím i kabeláž do zadních dveří a myslím i jeden motorek.když tak napiš sz,jestli něco budeš potřebovat
Únor 1, 200916 r ...nemá tady náhodou někdo přebytečnou sadu (nejlépe novou) těcho věcí: 1U4 959 801 D 1U4 959 802 D 1U0 959 811 D 1U0 959 812 D ještě by se šikla bagovka na 2xbag pro předělání Upraveno Únor 1, 200916 r od janjoy
Únor 4, 200916 r mimochodem, jak je to s chybou v motorovce pri pouziti 3g ohledne zhaveni u tdi, je mi jasny, ze to je kvuli diode v budicich, da se to nejak resit?
Únor 4, 200916 r omlouvam se, tento dotaz mel patrit do instalace 3g v instalacnich manualech, pokud to muze nekdo presunout, budu rad .. nejak jsem si nevsim toho, kam pisu
Únor 4, 200916 r toho jsem se presne obaval, diky za info .. nechces Vaso tuto informaci doplnit do instalacniho manualu .. ze pokud chce mit nekdo auto error free, tak v pripade tdi se nejspis vymene jednotky motoru kvuli teto chybe nevyhne? Upraveno Únor 4, 200916 r od gdanx
Únor 5, 200916 r podle mě to není zas taková tragédie (ale každej to vidí jinak) já to předělával abych mohl mít turbo s naklápěním
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.