Přejít na obsah

Komfort III-799B!!!!!!!!

cosby

Doporučené příspěvky

Hmm, tak čísla tam nemám. Takže výměna airbagovky mě nemine. A náhodou číslo airbagovky pro 3g neznáš? Psal jsem i Cosbymu a on si nebyl jistý, říkal že to není tak jednoduché je jich hodně. Poradil mi abych napsat tobě že prý bys to moh vědět.A taky říkal něco o snímačích pod sedadly že by nemusely komunikovat s novou airbagovkou, že se musí koupit taky a nejlíp ze stejného vozu. Mám 4airbagy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dá se dodělat elektrika do zadních oken, když mám el. jen přední a komfortku 799A? Nebo budu muset koupit i komfortku 799B? Nebo se to dá nějak upgradovat? A kdybych tam dal 799B, budou mi normálně fungovat okna, centrál s DO, všechny bagy, el. zrcátka...? Nebo se to tomu potom musí nějak přizpůsobit?

Ještě by mě zajímalo, jestli 799A podporuje výhřev sedaček. Díky.

Odkaz ke komentáři

Libor82

na airbagovk není nikde soupis takže určit konkrétní je problém

stejně jak u komfortky nejde poznat jestli je z OI nebo ze superba i když jsou fukčné jiný a značení je stejný

airbagovku na 4 pytle je dobry koupit spolu s čidli bočního nárazu. Může se stát že cizí airbagovka nebude chtít vzít a nepodailo se mi je ani přiřadit.

Urbo

pokud máš ted přední dvežní jednotky s indexem D tak pokud dáš D i dozadu a komfortku 799B tak ti bude vše chodit

výhřev sedadel, airbagovka není spojena s komfortem

Odkaz ke komentáři

No to je super, VAG samozřejmě nemam a včera jsem jel přes celou prahu za jednim člověkem aby mi přes VAG zjistil číslo komfortky...

Opsal jsem si tohle:

Jednotka: 1CO 959 799A

kód: 00067

Systém: 42

Komfort agregát: HLO 0003

z toho se to odvodit nedá? Možná mam stupidní dotazy, ale ohledně autoelektriky jsem opravdu mimo. Když seženu zase někoho s VAGem, tak jak tam zjsitim index těch stahovaček?

Odkaz ke komentáři

No tak to mě po*er. Tohle číslo jsem si chtěl opsat, a ten člověk řikal, že to nebudu k ničemu potřebovat :)

Každopádně díky, že jsi mi to objasnil. A když ty jednotky teda budou s indexem D, tak vyměnim komfortku kus za kus, namontuju stahovačky, pozapojuju kabely a bude mi všechno běhat jak má a když to budou s jinym indexem, tak se na to mam radši vykašlat?

Odkaz ke komentáři

Libor82

na airbagovk není nikde soupis takže určit konkrétní je problém

stejně jak u komfortky nejde poznat jestli je z OI nebo ze superba i když jsou fukčné jiný a značení je stejný

airbagovku na 4 pytle je dobry koupit spolu s čidli bočního nárazu. Může se stát že cizí airbagovka nebude chtít vzít a nepodailo se mi je ani přiřadit.

Urbo

pokud máš ted přední dvežní jednotky s indexem D tak pokud dáš D i dozadu a komfortku 799B tak ti bude vše chodit

výhřev sedadel, airbagovka není spojena s komfortem

OK. Děkuji

Odkaz ke komentáři

Tak jsem zajel tady kousek do servisu a naštěstí tam měli VAG-COM. Byla to ale uplně jiná verze, než jsem několikrát viděl dřív, nicméně číslo komfortky se ukázalo 1CO959799A a pak tam bylo Torsteuer 1U4959802D, takže to znamená, že tam mam skutečně ty déčka.

Můžete mi teda prosím někdo podle etky zjistit čísla těch stahovaček s motorkama a mozkama a kabelů, co budou potřeba? Komunikuju přes mail s někym, kdo jich prej má dost, ale nerad bych aby mi poslal něco jinýho, neni to málo peněz. Díky.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

...nemá tady náhodou někdo přebytečnou sadu (nejlépe novou) těcho věcí:

1U4 959 801 D

1U4 959 802 D

1U0 959 811 D

1U0 959 812 D

ještě by se šikla bagovka na 2xbag pro předělání ;)

Editováno: , autor: janjoy
Odkaz ke komentáři

toho jsem se presne obaval, diky za info :) .. nechces Vaso tuto informaci doplnit do instalacniho manualu .. ze pokud chce mit nekdo auto error free, tak v pripade tdi se nejspis vymene jednotky motoru kvuli teto chybe nevyhne?

Editováno: , autor: gdanx
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...