brasel Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 zdravim vas chtel sem se zeptat jak vasa psal na Forum OctaviaClub.cz ze se ma přeruš drát na komfortce pozice 5 ,dela mne to take ze kdyz vytahnu klic tak to cvakou zamky ,jen de o to proc to dela kdyz prepinovane to je dobre ,dekuji vsem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Nebylo nastaveno zamykání auta při jízdě nad 15km/h a po vytáhnutí klíčku odemčení??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom20 Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 to cosby: ano, stačí. Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 čaute všeci, tak jsem 3 dny majitelem octavie 81kw rok 06/2003 chci se jen tak zeptat kam spadám komfortkou? vím, rychlejší je to vagem, ale tam budu až ve čtvrtek. Mám dvoutlačítka a chci třítlačítka. Na odskok a okna. Doufám, že budu už 3generace. jinak díky za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 dojezd oken jde na všech komfortkách v O1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 čaute všeci, tak jsem 3 dny majitelem octavie 81kw rok 06/2003 chci se jen tak zeptat kam spadám komfortkou? vím, rychlejší je to vagem, ale tam budu až ve čtvrtek. Mám dvoutlačítka a chci třítlačítka. Na odskok a okna. Doufám, že budu už 3generace. jinak díky za názory 06/2003 je 3. generace Frekvence 434 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 děkuji takže seženu DO 3tlačítka 1J0 959753 DA nebo 1J0 959753 AH a půjde mi odskok i dojezd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 ... a půjde mi odskok.... není to odskok, ale jen odemknutí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Jak zajistit aby po odemknutí a následném otevření kufru neřval alarm? Jedná se o dodělávaný origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Pokud je alarm origo přímo v komfortce ( tak to mám já) tak neřve po otevření kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Mám origo dodělaný alarm, napojený na komfortku přes CAN a řve po otevření kufru Mám tohle akorát verzi s vystřelovacím klíčem http://obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/zabezpeceni-odpuzovace/skoda-octavia-centralni-zamykani-s-alarmem-original-id:7002.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 No že tam mají v názvu original? Tak to ze Škoda original nemá asi nic společného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Ale má: @plasmo: Tak s tím zajdi do Škodovky. .... a tam Ti řeknou, že v době kdy vznikal tento alarm nikdo nepočítal s tím, že budeme u OI odemykat samostatně kufr třítlačítkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 zdravim vsechny po predelani na 3g mam baterii do 2dnu totalne prazdnou ,i presto ze auto ma odber 20mA měřeno tak 30min nema nekdo stejny problem uz si nevim rady dekuji vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 jen se zeptám mám dvoutlačítko na vystřelováku a jak je to s tím přidržením a otevřením oken? má to jít nebo nemá.. komfort mám na konci 799B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 zdravim nemam nastavene otevirani po vytazeni klicu ,jen zda vasa muze napsat proc mam prerusit ten kontakt ?dik moc ,jinak se nepokrocil z hledanim proc po 2dnech nenastartuji ,i presto ze je baterka nova ,a dela to od doby co mam predelavku na 3g dik moc vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparkys Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Zdravím, mám trošku problém se svoji komfortkou 799B. Mám O1 RS, r.v. 01. V autě mi vše šlape, centrál, DO, okna... Ale za boha se nemůžu přes VAG s tou komfortkou spojit. Kabelem to není, odzkoušeno na dvou dalších vozech, tam se to s komfortkou spojilo normálně. Tu svoji jsem zkoušel i v jiném autě, měl jsem ji i zapojenou jen "na stole" a stejně nic. Ve všech třech případech mi při prvním pokusu VAG zahlásil hlášku "Controller uses unknown protocol". Při druhém pokusu, že jednotka nebyla nalezena. Zkoušel jsem nastavovat i jinou bitrate kabelu v ovládacích panelech, odpojovat baterii v autě, ale bezvýsledně. Je ta jednotka K.O. nebo by to šlo ještě "nějak" rozchodit? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 zkoušel jsi hex-can? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparkys Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Hex-can jsem nezkoušel, nemám možnost, kde to zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n0iDek Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Ahojte ludia... Ked mam povedat pravdu tak po precitani tejto temy som trosku zmateny a neviem sa z toho vysomarit ... mam OCT. 2002 81Kw AVS .. a tiez by som si chcel dorobit dialkove ovladanie ... Mam len central .. predne el. okna. v zadu svihadla .... VAG mi vyhodil cislo komfortky 799A mala by to byt treria generacia ak som dobre postrehol avsak neviem ci mam spristupneny v nej druhy kanal ktory sluzi na to DO .. ak nie tak ma poopravte ...Prikladam aj obrazok z VAGU ked som dal nacitat komfortku .. Chcem sa teraz spytat ...Chcel by som vystrelovaci kluc s DO ako aj otvaranie a zatvaranie okien pri podrzani tlacitka .. blikanie smeroviek atd. ..... Neviem ale presne ci mi to moja komfortka podporuje a chcel by som vedet aj ako mam postupovat aby som mohol sparovat vystrelovak s troma tlacitkami .. ci treba vymenit komfortku za inu alebo to staci len aktivovat... Mohli by ste mi prosim Vas poradit aky typ Kluca by som si mal kupit aby mi vsetky tieto veci fungovali a ako nakodovat komfortku v pripade ze nema predpripravene DO ? pozrite obrazok su tam aj dalsie oznacenia ale moc sa tomu nerozumiem.... Za kazdy postreh Vam budem vdacny .. Dakujem velmi pekne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtuni Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 dneksa se mi dostala do ruk dveřní jednotka 1J1 959 802D takže podle D na konci by měla být pro 3.gen .. na tom štítku je ale datum výroby 11.02.1999 a je vytažená z auta který ani nemá CAN .. bude tahle dveřní jednotka chodit s komfortem 3.gen nebo ne..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 číslo které píšeš není 3. gen! toto je 2.5G S tím "D" se trochu mýlíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtuni Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 (editace) no mě se to taky nějak nezdálo... díky za potvrzení s tím "D" jsem vycházel z patrně zavádějících informací z octaviaclub.cz Editováno: 27. Říjen 2013, autor: vtuni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 jednotky 3g. pro škoda octavia I LP - 1U4 959 801 DPP - 1U4 959 802 DLZ - 1U0 959 811 DPZ - 1U0 959 812 D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 (editace) Ahojte zavislaci, tak som sa vcera pomocou VAG COM snazil spojit s komfortkou na O1, 2001, model.rok 2002, cez adresu 46 pretoze mi nefunguje ovladanie pomocou dialkoveho a... Nic.... ani obraz ani zvuk.... proste ani tuk... Nenaslo ziadnu riadiacu jednotku. Da sa cez VAG COM vobec spojit s danou komfortkou? Niekde som cital ze obcas pomoze odpojit celu komfortku od systemu vozidla. Niekto zase pisal ze treba skontrolovat antenu komfortky ci nie je skratovana. Kde sa vlastne nachadza RJ komfortky a dana antena? Dakujem vopred za info... sakra, tusim som to zaradil do zlej temy... prepacte.. Editováno: 7. Listopad 2013, autor: Jozef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.