iMe1980 Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 před 2 hodinami, zvik napsal: Jsou jak kolotoč:dodatečné dokoupení funkce a její aktivace není bohužel pro vozy, které funkci neměly objednanou z výroby a jsou vyrobeny před 48. kalendářním týdnem roku 2021 (do tohoto období spadá i předmětný vůz) možná, to znamená, že tyto vozy nemají potřebnou HW a SW konfiguraci a z technických a homologačních důvodů není ani možné tento HW či SW dodatečně do předmětného vozidla nahrát. Třeba se to časem povede. No jo, ale proč tuto funkci mám v nativní škodě navigaci, jen nejde přenést do virtuál kokpitu? :) Ještě mě ale napadla nyní jiná věc, až budu ve vozu, přepnu virtuální kokpit aby zobrazoval navigaci a uvidíme, zdali zobrazí čtení značek, stejně jako infotaiment na columbusu. To by byl bizárek :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 Já mám zase značky na Virtual cockpitu a HUD, v navigaci ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 před 17 minutami, ladik1983 napsal: Já mám zase značky na Virtual cockpitu a HUD, v navigaci ne A není to náhodou správně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 Já myslím, že jo 😁 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandaklara Vloženo 18. Únor 2022 Sdílet Vloženo 18. Únor 2022 Dnes jsem volal do škodovky kvůli DZ a bylo mi řečeno že to stahly z nabídky kvůli nefunkčnosti a neví kdy to zase bude ok. I mě to zmizelo v autě. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Retro789 Vloženo 18. Únor 2022 Sdílet Vloženo 18. Únor 2022 25 minutes ago, fandaklara said: Dnes jsem volal do škodovky kvůli DZ a bylo mi řečeno že to stahly z nabídky kvůli nefunkčnosti a neví kdy to zase bude ok. I mě to zmizelo v autě. Mozem potvrdit, ze uz to tiez nemam v ponuke. Sice som to nemal zakupene. Ako budu riesit tych, co to zakupili a teraz im to zoberu. Vratia peniaze alebo budu sa tvarit, ze pracuju na rieseni na pol roka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 18. Únor 2022 Sdílet Vloženo 18. Únor 2022 Beee je správně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMe1980 Vloženo 18. Únor 2022 Sdílet Vloženo 18. Únor 2022 No vida 😕 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 18. Únor 2022 Sdílet Vloženo 18. Únor 2022 Je vidět, že SW oddělení udělalo někde chybu a neví si s tím rady. Nejdřív napíšou, že jen pro vozy vyrobené po 48/2021 a nakonec zjistí, že jim to vlastně nejde nikdy. To bude asi na delší čekání, než to celé přepíšou a odladí... Škoda - škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 18. Únor 2022 Sdílet Vloženo 18. Únor 2022 Jinak očekávám variantu B - čekej, peníze vracet nebudeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 20. Únor 2022 Sdílet Vloženo 20. Únor 2022 V 18. 2. 2022 na 22:43, Tomas_cz1 napsal: Je vidět, že SW oddělení udělalo někde chybu a neví si s tím rady. Nejdřív napíšou, že jen pro vozy vyrobené po 48/2021 a nakonec zjistí, že jim to vlastně nejde nikdy. To bude asi na delší čekání, než to celé přepíšou a odladí... Škoda - škoda. Vždyť jsem to říkal,že s tím mají problém a jenom se vymlouvají na KT48/21. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 10. Březen 2022 Sdílet Vloženo 10. Březen 2022 (editace) Tak už se nevymlouvají ani na KT48/21... Vyjádření po měsíci a x urgencích: Pokud jde o Funkci na vyžádání "Rozpoznávání dopravních značek", platí pro ni momentálně totéž co Funkce na vyžádání "Ambientní osvětlení-Přídavné funkce": Po veškerém úsilí a přijatých dostupných opatřeních na straně ŠKODA AUTO Vám bohužel musíme oznámit, že v zmíněné Funkce na vyžádání současné době není možné do vozidla dodat. Fce se dnes odinstalovala z asistentů a poslali mi dobropis. Jak je vidět, tak jim prakticky možná funguje jen dokoupení navigace (?) Přídavné fce osvětlení a Traffication stále nefunční: Pokud jde o Infotainmentovou aplikaci "Traffication", pokračujeme v analýze a budeme vás co nejdříve informovat o výsledku. Editováno: 10. Březen 2022, autor: Tomas_cz1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandaklara Vloženo 10. Březen 2022 Sdílet Vloženo 10. Březen 2022 To se dalo čekat. Jejich IT oddělení nemá páru co dělá ale popravdě přemýšlím že bych tam chtěl pracovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 10. Březen 2022 Sdílet Vloženo 10. Březen 2022 před 58 minutami, fandaklara napsal: To se dalo čekat. Jejich IT oddělení nemá páru co dělá ale popravdě přemýšlím že bych tam chtěl pracovat. Možná se jednou dočkáme,když píšou "v současné době".Chtělo by je to občas popohnat dotazem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 11. Březen 2022 Sdílet Vloženo 11. Březen 2022 niekde som cital, ze vyvoj tohto systemu vw zabalilo a poslalo to do Audi, ktori maju s tym viac skusenosti. takze ak je to pravda, mozno svita na lepsie casy a zacina debugging. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobil-man Vloženo 11. Březen 2022 Sdílet Vloženo 11. Březen 2022 Potvrzuji, že mně z nabídky obchodu zmizela možnost přikoupit rozpoznávání značek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 2. Květen 2022 Sdílet Vloženo 2. Květen 2022 Myslim ze sa to sem hodi, tak otazka: aky je vlastne rozdiel medzi Travel Assist (SK cennik), Asistovana jizda 2.0 (CZ a Sk marketing pamflet) a Asistovana Jizda 1.5 (CZ cennik)? Nenasiel som ziaden papier ktory vysvetluje rozdiely alebo co vlastne co obsahuje. Vie niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 2. Květen 2022 Sdílet Vloženo 2. Květen 2022 (editace) před 32 minutami, patrikcevela napsal: Myslim ze sa to sem hodi, tak otazka: aky je vlastne rozdiel medzi Travel Assist (SK cennik), Asistovana jizda 2.0 (CZ a Sk marketing pamflet) a Asistovana Jizda 1.5 (CZ cennik)? Nenasiel som ziaden papier ktory vysvetluje rozdiely alebo co vlastne co obsahuje. Vie niekto? Travel Assist je jinými slovy Adaptivní vedení v jízdním pruhu, což je součást packetu Asistovaná jízda 2.0 v minulosti a dnes v packetu Asistovaná jízda 1.5 Editováno: 2. Květen 2022, autor: ladik1983 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 4. Květen 2022 Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 Nula bludistakov za tuto odpoved. To nesuhlasi, pretoze Adaptivne vedenie v pruhu je separatna polozka. Travel Assist je subor troch rozdielnych poloziek + prerequisite mat Columbus + kapacitny volant. A stale som sa nedozvedel aky je rozdiel medzi 2.0 a 1.5 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 4. Květen 2022 Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 Koukám, že si chytrej až na půdu, až se divím, že se vůbec ptáš 🤣 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 4. Květen 2022 Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 (editace) Adaptivní vedení v pruhu je sice separátní položka pod "Lane Assistem", ale když není zapnutý Travel Assist (pokud jej auto vůbec má), tak adaptivní vedení v pruhu není aktivní, pouze obyčejný Lane Assist. Travel Assist rozhodně nemá podmínku mít Columbus, kapacitní volant samozřejmě je nutností s Travel Assistem. Myslím, že rozdíl ve verzi 2.0 a 1.5 byl v prediktivním adaptivním tempomatu. 2.0 jej měla, 1.5 jej nemá. Teď co jsem koukal u ENYAQa, tak tam je dokonce verze 2.5 a je tam zmíněn mimo jiné i prediktivní adaptivní tempomat. Editováno: 4. Květen 2022, autor: Krosta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 4. Květen 2022 Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 (editace) Zaujimave, zaujimave. Evidentne marketing zaspal cennikarov, minimalne na SK markete. Pretoze na SK Travel Assist obsahuje rozpoznavanie znaciek, Adaptive lane assist + Emergency assist a Adaptive Cruise Control plus podmienkou je Columbus, inak sa to neda nakonfigurovat. A o Asitovanej jazde akejkolvek verzie ani chyru ani slychu. Z toho co pises mi to pride ze z Travel Assistu spravili akysi hybrid edit: a vyzera to, ze aj medzi cennikarmi a ludmi co robia konfigurator je zmatok. V cenniku je pri Travel Asiste (GPSKPSK) specificky zmieny prediktivny tempomat, v konfiguratore nie. Zacinam byt nadatandartne zvedavy co vlastne pride v aute :) Editováno: 4. Květen 2022, autor: patrikcevela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 4. Květen 2022 Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 V 2. 5. 2022 na 23:29, patrikcevela napsal: Myslim ze sa to sem hodi, tak otazka: aky je vlastne rozdiel medzi Travel Assist (SK cennik), Asistovana jizda 2.0 (CZ a Sk marketing pamflet) a Asistovana Jizda 1.5 (CZ cennik)? Nenasiel som ziaden papier ktory vysvetluje rozdiely alebo co vlastne co obsahuje. Vie niekto? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 4. Květen 2022 Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 Tak je to jasne, SK marketing v tom ma bordel a Asistovana Jazda 2.0 na slovensku vlastne nie je. V cenniku Travel Assist (PSK) + Columbus (RAF) je nutny priplatok a len s 1 rocnym predplatnym na sluzby + Tech Packet (W92) aby z toho bola “Asistovana Jizda 1.5”. Aktualne sa na SK vobec neponuka automaticke parkovanie, cize “2.0” sa vyskladat neda a “2.0 TOP” nema uz vobec zmysel, lebo vacsina veci je uz v Style. zahada vyriesena, dakujem @JirikHL a @Krosta za diskusiu :) 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 19. Květen 2022 Sdílet Vloženo 19. Květen 2022 V 10. 3. 2022 na 19:19, Tomas_cz1 napsal: Tak už se nevymlouvají ani na KT48/21... Vyjádření po měsíci a x urgencích: Pokud jde o Funkci na vyžádání "Rozpoznávání dopravních značek", platí pro ni momentálně totéž co Funkce na vyžádání "Ambientní osvětlení-Přídavné funkce": Po veškerém úsilí a přijatých dostupných opatřeních na straně ŠKODA AUTO Vám bohužel musíme oznámit, že v zmíněné Funkce na vyžádání současné době není možné do vozidla dodat. Fce se dnes odinstalovala z asistentů a poslali mi dobropis. Jak je vidět, tak jim prakticky možná funguje jen dokoupení navigace (?) Přídavné fce osvětlení a Traffication stále nefunční: Pokud jde o Infotainmentovou aplikaci "Traffication", pokračujeme v analýze a budeme vás co nejdříve informovat o výsledku. Tak dnesni aktualni info od Skodovky. (Prvni dotaz jsem posilal 24.2.2022) Vážený pane, omlouváme se za prodlení v řešení Vašeho podnětu. Od kolegů z vývoje jsme obdrželi vyjádření. V případě použití aplikace Traffication, je zapotřebí mít zakoupenou navigaci a aktivní služby Infotainment online. Funkci navigace a služby Infotainment online, lze zakoupit přímo v Infotainmentu vozu pod nabídkou Obchod. Co se týká Funkce na vyžádání "Rozpoznávání dopravních značek“ není v současné době možné ji dodat a nemáme ani informace, zda to někdy v budoucnu bude možné. Děkujeme za pochopení. 🙈 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.