bennoch69 Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 (editace) Moje scala monte carlo , nefunkční automatické otevírání pátých dveří tlačítkem na dveřích řidiče. Tlačítko na pátých dveřích funguje normálně. Je tam nějaký chyták nebo závada na reklamaci ? Editováno: 14. Březen 2022, autor: bennoch69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 Automaticke otvaranie zadnych dveri?? Na dverach ridice?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bennoch69 Vloženo 14. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 před 3 minutami, deto napsal: Automaticke otvaranie zadnych dveri?? Na dverach ridice?? Myslím samo páté dveře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 Podržet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bennoch69 Vloženo 14. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 před 5 minutami, deto napsal: Automaticke otvaranie zadnych dveri?? Na dverach ridice?? myslím samozřejmě páté dveře , pardon .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bennoch69 Vloženo 14. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 podržet bohužel nefunguje , držím dost dlouho a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 A chodilo to před tím? Je potřeba podat celé informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bennoch69 Vloženo 14. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 Koupil jsem roční vůz s nájezdem 10 000 km a nevím , mám ji 3 dny a chtěl jsem otevřít a nejde to , ale předpokládám , když tam tlačítko je , tak by mělo fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 Pokud funguje venkovní tlačítko na pátých dveřích,tak by mohlo být vadné tlačítko ve dveřích řidiče nebo kabel od dveřního tlačítka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bennoch69 Vloženo 14. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 Takže nejspíš reklamace , mám záruku 5 let nebo 100 000 km takže zajedu do servisu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 Rozhodně reklamace 👍. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markonius Vloženo 15. Září 2022 Sdílet Vloženo 15. Září 2022 A nějaký závěr co bylo špatné??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bennoch69 Vloženo 18. Září 2022 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2022 závěr je takový , že byl dole tapec kvůli odtokové hadičce ve chránce na deštník a nějakým nedopatřením v servisu došlo k odpojení konektoru od spínače na otevírání u pátých dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luqas Vloženo 25. Květen 2023 Sdílet Vloženo 25. Květen 2023 Zdravím, nechcem zakladať novú tému a tak sa spýtam tu. Nechce mi plne dovierať piate el. dvere. Či zatváram kľúčom, tlačídlom na kufri alebo tlačidlom na dverách vodiča, dvere sa zavrú ale nedotiahnu sa na 100% a kufor zostane len čiastočne uzamknutý. Mechanizmus sa síce snaží kufor dotiahnuť ale pustí ho. Neviete čo s tým? Na záruku mám smolu lebo už je po (jeden z prvých modelov vyrobený v 4. mesiaci 2019, kde dávali záruku len 2 roky, asi vedeli prečo…). Jedine kedy sa na 100% zavrú je keď prstom prepnem manuálne v zámku na kufri kolík (alebo ako to nazvať) do strednej polohy, v tom prípade sa zámok nedoťahuje len mám pocit že to pôjde niekam ak to ešte párkrát spavím. Vďaka za každú radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 25. Květen 2023 Sdílet Vloženo 25. Květen 2023 No a nestacilo by jen o kousek posunout dorazy? Dva cerne gumove bobky, kazdy na jedne strane odtokoveho zlabku nad svetlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.