Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Moje scala monte carlo , nefunkční automatické otevírání pátých dveří tlačítkem na dveřích řidiče. Tlačítko na pátých dveřích funguje normálně. Je tam nějaký chyták nebo závada na reklamaci ?

Upraveno od bennoch69

Automaticke otvaranie zadnych dveri?? Na dverach ridice??

• Autor
před 3 minutami, deto napsal:

Myslím samo páté dveře

Podržet 

• Autor
před 5 minutami, deto napsal:

myslím samozřejmě páté dveře , pardon ....

• Autor

podržet bohužel nefunguje , držím dost dlouho a nic

A chodilo to před tím? 

Je potřeba podat celé informace. 

• Autor

Koupil jsem roční vůz s nájezdem 10 000 km a nevím , mám ji 3 dny a chtěl jsem otevřít a nejde to , ale předpokládám , když tam tlačítko je , tak by mělo fungovat

Pokud funguje venkovní tlačítko na pátých dveřích,tak by mohlo být vadné tlačítko ve dveřích řidiče nebo kabel od dveřního tlačítka.

• Autor

Takže nejspíš reklamace , mám záruku 5 let nebo 100 000 km takže zajedu do servisu

Rozhodně reklamace 👍

• 6 měsíců později...

A nějaký závěr co bylo špatné???

• Autor

závěr je takový , že byl dole tapec kvůli odtokové hadičce ve chránce na deštník a nějakým nedopatřením v servisu došlo k odpojení konektoru od spínače na otevírání u pátých dveří

• 8 měsíců později...

Zdravím, nechcem zakladať novú tému a tak sa spýtam tu. Nechce mi plne dovierať piate el. dvere. Či zatváram kľúčom, tlačídlom na kufri alebo tlačidlom na dverách vodiča, dvere sa zavrú ale nedotiahnu sa na 100% a kufor zostane len čiastočne uzamknutý. Mechanizmus sa síce snaží kufor dotiahnuť ale pustí ho. Neviete čo s tým? Na záruku mám smolu lebo už je po (jeden z prvých modelov vyrobený v 4. mesiaci 2019, kde dávali záruku len 2 roky, asi vedeli prečo…). Jedine kedy sa na 100% zavrú je keď prstom prepnem manuálne v zámku na kufri kolík (alebo ako to nazvať) do strednej polohy, v tom prípade sa zámok nedoťahuje len mám pocit že to pôjde niekam ak to ešte párkrát spavím.

Vďaka za každú radu.

No a nestacilo by jen o kousek posunout dorazy? Dva cerne gumove bobky, kazdy na jedne strane odtokoveho zlabku nad svetlem.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.