Publikováno Březen 14, 20223 r Moje scala monte carlo , nefunkční automatické otevírání pátých dveří tlačítkem na dveřích řidiče. Tlačítko na pátých dveřích funguje normálně. Je tam nějaký chyták nebo závada na reklamaci ? Upraveno Březen 14, 20223 r od bennoch69
Březen 14, 20223 r Autor před 3 minutami, deto napsal: Automaticke otvaranie zadnych dveri?? Na dverach ridice?? Myslím samo páté dveře
Březen 14, 20223 r Autor před 5 minutami, deto napsal: Automaticke otvaranie zadnych dveri?? Na dverach ridice?? myslím samozřejmě páté dveře , pardon ....
Březen 14, 20223 r Autor Koupil jsem roční vůz s nájezdem 10 000 km a nevím , mám ji 3 dny a chtěl jsem otevřít a nejde to , ale předpokládám , když tam tlačítko je , tak by mělo fungovat
Březen 14, 20223 r Pokud funguje venkovní tlačítko na pátých dveřích,tak by mohlo být vadné tlačítko ve dveřích řidiče nebo kabel od dveřního tlačítka.
Březen 14, 20223 r Autor Takže nejspíš reklamace , mám záruku 5 let nebo 100 000 km takže zajedu do servisu
Září 18, 20222 r Autor závěr je takový , že byl dole tapec kvůli odtokové hadičce ve chránce na deštník a nějakým nedopatřením v servisu došlo k odpojení konektoru od spínače na otevírání u pátých dveří
Květen 25, 20232 r Zdravím, nechcem zakladať novú tému a tak sa spýtam tu. Nechce mi plne dovierať piate el. dvere. Či zatváram kľúčom, tlačídlom na kufri alebo tlačidlom na dverách vodiča, dvere sa zavrú ale nedotiahnu sa na 100% a kufor zostane len čiastočne uzamknutý. Mechanizmus sa síce snaží kufor dotiahnuť ale pustí ho. Neviete čo s tým? Na záruku mám smolu lebo už je po (jeden z prvých modelov vyrobený v 4. mesiaci 2019, kde dávali záruku len 2 roky, asi vedeli prečo…). Jedine kedy sa na 100% zavrú je keď prstom prepnem manuálne v zámku na kufri kolík (alebo ako to nazvať) do strednej polohy, v tom prípade sa zámok nedoťahuje len mám pocit že to pôjde niekam ak to ešte párkrát spavím. Vďaka za každú radu.
Květen 25, 20232 r No a nestacilo by jen o kousek posunout dorazy? Dva cerne gumove bobky, kazdy na jedne strane odtokoveho zlabku nad svetlem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.